Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Μαΐου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε μια περίοδο εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά ευεργετικό για το ζώδιο σας, μόνο που στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα γυρίζει ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι την περίοδο αυτή θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο εκείνα να έργα και οι δράσεις που θα συμβάλουν στην αυτοπραγμάτωση σας. Δεν αποκλείεται δε να γίνετε λίγο αυταρχικοί. Το δεύτερο μισό του μήνα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε δράσεις και αποφάσεις που έχετε ήδη δρομολογήσει, καθώς θα χρειαστεί αναθεώρηση αρκετά πράγματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει σχεδόν όλο τον μήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλίες, ομάδες, κοινωνική διάδραση) και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό τον μήνα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό της 16.05 μπορεί να δώσει τέλος σε προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζατε τον τελευταίο καιρό ή να απαλλαγείτε από μια κακή συνήθεια που έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά. Φροντίστε μόνο να έχετε εναλλακτικές προτάσεις. Η Νέα Σελήνη στης 30.05 στο ζώδιο σας θα αποδειχτεί μια εξαιρετική χρονική στιγμή να βελτιώσετε την εικόνα σας, εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και θα δείτε ότι θα αυξηθεί αυτόματα η αυτοπεποίθηση σας και βελτιωθεί η συνολική αντιμετώπιση της ζωής σας.

Αλίντα Κανάκη

alinda kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU