Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής θα περάσει τις πρώτες μέρες του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών σας, για να περάσει ακολούθως στις 13/12 στον 3ο  (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) . Το πρώτο μέρος του μήνα ευνοεί την αύξηση της κερδοφορίας ή των εισοδημάτων σας μέσα από έξυπνες ιδέες ή λύσεις, θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας. Από την άλλη, τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να σας αναγκάσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορούσατε εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, να προγραμματίσετε την έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησης σας μέσα από το διαδίκτυο και να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση.    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 10/12 στον 3ο   οίκο. Όσο θα βρίσκεται στον 2ο οίκο, στον οίκο των οικονομικών σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας, ίσως από πηγές που θα εμφανιστούν χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο η αύξηση του εισοδήματος σας να συνδέεται με ένα χρηματικό δώρο που θα λάβετε από το ταίρι σας. Δυστυχώς όμως τα θαύματα διαρκούν λίγο… Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα και την ευγλωττία σας για να γοητεύσετε το αντικείμενου του πόθου σας. Γεγονός είναι ότι μέσα στον μήνα θα έλκεστε από άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα ή είναι πνευματικά καλλιεργημένα, με τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία κοινό έδαφος συζητήσεων.

Η Πανσέληνος στις 8 Δεκεμβρίου στους Διδύμους ίσως να ρίξει φως σε ζητήματα διαχείρισης του κοινού ταμείου που τηρείτε με το ταίρι σας. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ για κάποιους μπορεί το φεγγάρι να φέρει μια κληρονομιά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 23 Δεκεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας και επαφών με τους στενούς σας φίλους και συγγενείς. Ίσως να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας που θα σας υποχρεώσουν να αναπροσαρμόσετε ανάλογα την συχνότητα ή τον τρόπο επικοινωνίας με τα άτομα αυτά.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 5, 10, 16, 20, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 7, 13, 18, 22, 26, 30

 

Αλίντα Κανάκη

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: