Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στον 4ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει ακολούθως στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Τον μήνα αυτό κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να συνεργαστείτε με κάποιον συγγενή ή με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα με τον Ερμή να διέρχεται τον 5ο οίκο, θα έχετε οικονομική εύνοια και θα μπορούσατε να φανείτε τυχεροί σε επενδύσεις σε χρηματιστηριακές αξίες. Επαγγελματικά ευνοημένοι του μήνα είναι όσοι από το ζώδιο σας ασχολούνται με την ψυχαγωγία ή με το εμπόριο παιδικών ρούχων ή παιχνιδιών.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο μετά τις 10 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζουν τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση τους το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσουν κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είναι λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχουν όμως δυσκολία να κατακτήσουν αυτό που θέλουν.

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 8 Δεκεμβρίου μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι προσπάθειες σας απέδωσαν καρπούς και είστε πλέον πιο δημοφιλείς ή διαθέτετε μεγαλύτερη εξουσία. Αναλογιστείτε ωστόσο εάν άξιζε τον κόπο όλη αυτή η προσπάθεια. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τον ρομαντισμό και την ψυχαγωγία. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, κοινωνικοποιηθείτε εάν είστε αδέσμευτοι και διασκεδάστε!

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 6, 11, 16, 20, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 8, 13, 18, 22, 26, 31

 

Αλίντα Κανάκη

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: