Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Δεκεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Ο Ερμής θα συνεχίσει κατά τις πρώτες μέρες του μήνα να κινείται μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 13 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 7ο οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι και συνεργασίες). Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ψηλά γράμματα τυχόν συμφωνιών που θα κληθείτε να υπογράψετε. Το δεύτερο μέρος του μήνα θα κυλίσει με πολλές επαφές και συζητήσεις με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, με τον οποίο έχετε διαφορές απόψεων. Ίσως να σας εκπλήξει η εξέλιξη των συνομιλιών, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αμβλύνει την σκληρή του στάση και να θελήσει να δει τα ζητήματα και από την δική σας πλευρά.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη μετακινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο στις 10 Δεκεμβρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχουν την πιθανότητα να πραγματοποιήσουν μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσουν να δεσμευτούν με τα δεσμά του γάμου.

 

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8 Δεκεμβρίου θα σας οδηγήσει στην εσωστρέφεια και στην ανάγκη απομόνωσης και ανασυγκρότησης. Με την οξεία διαίσθηση που διαθέτετε το διάστημα αυτό ανακαλύπτετε μακροχρόνια μυστικά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 23 Δεκεμβρίου σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για την έναρξη νέων σχέσεων, ρομαντικών ή επαγγελματικών. Αποτελεί δε την ιδανική χρονική περίοδο για την υπογραφή συμβάσεων ή συμβολαίων.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 6, 11, 15, 19, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 8, 13, 17, 21, 25, 29

 

Αλίντα Κανάκη

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: