Λέων – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Λέων – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

 Γενική επισκόπηση

 Το 2023 υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα για το ζώδιο σας! Θα είναι ένα έτος με σημαντικά γεγονότα και μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείτε να επαναπαυθείτε και όλα θα γίνουν από μόνα τους. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά και υπευθυνότητα για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας και την εύνοια της τύχης.

Στην συναισθηματική σας ζωή, όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, η ποιότητα της σχέσης θα εξαρτηθεί εξ’ ολοκλήρου από τις προθέσεις και τις ενέργειες σας. Εάν η σχέση με τον σύντροφό σας είναι αρμονική, τότε τα πράγματα θα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθούν θετικά, δεδομένου ότι δεν την έχετε βάλει στον αυτόματο πιλότο. Εάν όμως τσακώνεστε με το παραμικρό, δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε για τίποτε, όσο ανούσιο και αν είναι, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, εκτός και αν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε για να αλλάξετε την πορεία της σχέσης. Θα πρέπει όμως πρώτα να αποσαφηνίσετε μέσα σας, εάν είναι ακόμη ζωντανό το συναίσθημα ή εάν συμβιώνετε μόνο από κεκτημένη ταχύτητα ή από συνήθεια. Στην δεύτερη περίπτωση θα ήταν καλύτερο να κλείσετε τον κύκλο αυτό αποχωρώντας, παρά να ταλαιπωρείστε στο όνομα μιας σταθερότητας ή ασφάλειας, που έπαψε προ πολλού να υπάρχει. Μπορεί να είστε καλύτερα σαν φίλοι.

Στα οικονομικά σας η κατάσταση μπορεί να διακυμανθεί από σταθερή έως κρίσιμη, ανάλογα με την διαχείριση που θα κάνετε. Για να αποφύγετε το δυσμενέστερο σενάριο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες και έξυπνοι στις αγορές σας. Η καριέρα σας μπορεί να σημειώσει σημαντική πρόοδο μέσα στην χρονιά, εάν καταφέρετε να βρείτε αξιόπιστους και αξιόλογους συνεργάτες, καθώς και ισχυρή στήριξη. Επεκτείνοντας τις επαγγελματικές επαφές σε νέους επιχειρηματικούς κύκλους μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο επιρροής σας και να κερδίσετε την στήριξη νέων και ισχυρών συμμάχων. Αποφύγετε περιττές διαφωνίες και συγκρούσεις, καθώς και οτιδήποτε δεν είναι απόλυτα σύμφωνο με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.

Ο Δίας και η επιρροή του στον Λέοντα το 2023

 Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της ευημερίας, ολοκληρώνει την ετήσια διέλευση του από το ζώδιο του Κριού και τον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) στις 16 Μαΐου, για να περάσει στην συνέχεια στο ζώδιο του Ταύρου και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, έναν από τους σημαντικότερους, που αφορά την καριέρα σας και τον δημόσιο βίο. Ο Δίας θα είναι μέσα στο 2023 ανάδρομος από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο δεν θα είναι σε θέση να σας ευνοήσει στο βαθμό που θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη.

Για όσο χρονικό διάστημα θα διέρχεται τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα είναι αυξημένο το ενδιαφέρον σας για την γνώση, θα υπάρχει όμως και έντονη δίψα για ελευθερία και ταξίδια. Είναι μια εξαιρετικά θετική περίοδος να ανταλλάξετε πληροφορίες με ομοϊδεάτες, να ενημερωθείτε, να μοιραστείτε εμπειρίες με τους γύρω σας και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε διάφορους κοινωνικούς κύκλους. Η επιθυμία σας για ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να γίνει το διάστημα αυτό αρκετά πιο εύκολα πραγματικότητα. Η παρούσα διέλευση αποσκοπεί στο να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πνευματικά, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εμπνευστείτε ενδεχομένως από διαφορετικές κουλτούρες και να ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Τα μακρινά ταξίδια, αναψυχής ή επαγγελματικά, θα σας φέρουν σε επαφή με νέους πολιτισμούς, κουλτούρες, θρησκείες και φιλοσοφικά ρεύματα και θα πραγματοποιήσετε αξιόλογες γνωριμίες που θα σας επηρεάσουν ως προς τον τρόπο που σκέφτεστε. Θα μπορείτε έτσι με την σειρά σας να μεταφέρετε σαν μέντορες πλέον τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας σε νεότερες γενιές, εμπνέοντας τους και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Η δημιουργική εργασία, τα πνευματικά έργα και η φιλανθρωπία είναι κατά το πρώτο πεντάμηνο του έτους στο επίκεντρο της προσοχής σας. Δημιουργικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες, δάσκαλοι και αθλητές θα δεχτούν την εύνοια του πλανήτη και με το πέρασμα του στον 10ο  οίκο σας, θα μπορέσουν να απογειώσουν τις καριέρες τους.

Μετά τα μέσα Μαΐου θα θέλετε να εξελιχθείτε σε διαφορετική κατεύθυνση, ειδικά εάν έχετε την δική σας επιχείρηση. Αν και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε αρκετά εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες απώλειες. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα αρνηθεί να σας επιβραβεύσει, μόνο εάν αποδειχθείτε οκνηροί. Βασιστείτε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, εάν θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Οι επαγγελματικές σας επαφές θα είναι πιο ουσιαστικές τώρα, και με την γοητεία, την δύναμη της πειθούς και την επικοινωνιακή σας άνεση θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή να πετύχετε αυτά που επιδιώκετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υπό την εύνοια του Δία θα καταφέρετε θετικά αποτελέσματα και από οικονομικής άποψης, καθώς μέσα από την σκληρή δουλειά και τις ρηξικέλευστες ιδέες, θα απολαύσετε μια μεγαλύτερη άνεση. Η αξιοπρεπής κερδοφορία θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο, το οποίο ενδεχομένως να επενδύσετε στο μέλλον. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν χάρη στην επιμονή και την υπομονή σας, αλλά και στην αμέριστη στήριξη που θα έχετε από τους δικούς σας ανθρώπους, στους οποίους θα χρωστάτε ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας σας.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Λέοντα το 2023

 Ο Κρόνος μετακινείται την χρονιά αυτή στις 7 Μαρτίου από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι), σε αυτό των Ιχθύων και τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη, αναγέννηση αλλά και χρήματα τρίτων). Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης του κάρμα και άρχοντας του χρόνου μεταξύ 17 Ιουνίου και 9 Νοεμβρίου 2023.

Υπό την αυστηρή επίβλεψη του Κρόνου μπορείτε μέσα στο 2023 αλλά και όσο διαρκεί η διέλευση αυτή, να σχεδιάσετε το μέλλον σας και να χαράξετε εκ νέου την επαγγελματική σας πορεία. Χρειάζεται υπομονή, σχολαστικότητα αλλά και αρκετά προσεκτικές κινήσεις για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία να συνάψετε μια κερδοφόρα συνεργασία, οπότε θα ανασάνετε εν μέρει από το άγχος της επιβίωσης.

Γεγονός είναι όμως ότι θα υπάρξουν περίοδοι, κατά τις οποίες θα εισρέουν κεφάλαια στα ταμεία σας, ενώ άλλες χρονικές στιγμές θα φαίνεται πως οι πηγές στερεύουν. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε το χρήμα, όταν το έχετε, και να αποταμιεύετε, ώστε να υπάρχει ένα κεφάλαιο ασφαλείας για τις δύσκολες περιόδους. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν στις δαπάνες σας και να αποφεύγετε τις αγορές καταναλωτικών προϊόντων που δεν σας είναι απαραίτητα. Έχετε το νου σας επίσης για κλοπές και απάτες που θα σας στοιχίσουν ακριβά.

Το διάστημα ενεργοποίησης του 8ου οίκου του ωροσκοπίου σας από τον Κρόνο, ίσως να βιώσετε ένα μέγα πάθος, έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ο οποίος θα είναι θυελλώδης. Παρόλα αυτά, στο τέλος της διαδρομής σας περιμένουν απογοητεύσεις και βάσανα, γι’ αυτό ας είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί και συγκρατημένοι. Το υπερβολικό συναίσθημα μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, όσο θα βρίσκεστε κάτω από το μικροσκόπιο του Κρόνου. Αποφύγετε να γίνετε όμηρος συναισθημάτων, παθών και επιθυμιών και θα κερδίσετε την επιδοκιμασία του πιο σκληρού κριτή του πλανητικού μας συστήματος.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Λέοντα το 2023

 Ο Ουρανός διέρχεται τα χρόνια αυτά το ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής σας, καθώς αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Ο πλανήτης του απρόοπτου θα είναι ανάδρομος μέσα στο 2023 από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2024.

Το πέρασμα του Ουρανού από ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν το πέρασμα ενός τυφώνα από πάνω σας. Μέχρι να ολοκληρωθεί η παρούσα διέλευση, η επαγγελματική σας ζωή θα είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές. Κρούει ωστόσο το καμπανάκι του κινδύνου, για τις συνέπειες του άγχους ή της φυσικής και πνευματικής εξάντλησης στην υγεία σας.

Ένα έργο που δεν έχετε καμία διάθεση να αναλάβετε μπορεί να φέρει μια μεγάλη και απρόσμενη επιτυχία, οικονομικά κέρδη, φήμη και να ανοίξει τις πόρτες διάπλατα στην καριέρα σας. Γιατί αυτό κάνει ο Ουρανός! Ουρανοκατέβατες ιδέες ίσως να αποδειχτούν σωτήριες σε πολλές καταστάσεις, όσο εκκεντρικές ή ανεφάρμοστες και αν φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Μην ξεχνάτε ότι η εκκεντρικότητα είναι συνώνυμη με τον Ουρανό. Μην απορρίπτετε κάτι χωρίς να το δοκιμάσετε. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να θελήσετε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση και να θέσετε σε εφαρμογή τις δικές σας ιδέες. Ο Ουρανός θα σας κατευθύνει σε πρωτοποριακά μονοπάτια, που θα εγγυηθούν την επιτυχία.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Λέοντα το 2023

 Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την διέλευση του και μέσα στο 2023 μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για έναν τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την σεξουαλικότητα, τις επιθυμίες και τα βαθύτερα συναισθήματα σας, την μεταμόρφωση και την αναγέννηση σας. Αφορά επίσης ζητήματα χρημάτων που έχουν σχέση με τρίτους, όπως η διαχείριση κεφαλαίων τρίτων, οι κληρονομιές ή τα δάνεια. Ο Ποσειδώνας αναμένεται να γυρίσει ανάδρομος μέσα στο 2023 στις 30 Ιουνίου, για να επανέλθει στην ορθή του φορά στις 6 Δεκεμβρίου.

Από τον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας, σας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να έχετε υπό συνεχή έλεγχο τα συναισθήματα σας. Θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στις διαθέσεις σας, που θα επηρεάσουν τις δράσεις σας. Εάν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματα, θα γεννηθούν πολλές συγκρούσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σειρά προβλημάτων. Είναι μια περίοδος της ζωής σας που η διαίσθηση οξύνεται, κάνοντας σας πιο καχύποπτους με τους γύρω σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, καθώς θα πρέπει να δίνετε βάση στα προμηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν. Με ποιο τρόπο όμως θα διαχειριστείτε αυτό το χάρισμα σας, ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη, αποτελεί δική σας επιλογή.

Μέσα στο 2023 θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για το ζώδιο σας να ικανοποιήσετε επιθυμίες που έχουν σχέση με την δουλειά ή την προσωπική σας ζωή. Εάν αντιμετωπίζετε διλήμματα, μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση που θα μπορούσε να καθορίσει την μελλοντική σας πορεία. Προσοχή θα χρειαστεί ωστόσο τις περιόδους της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη, καθώς τα φαινόμενα μπορεί να σας παραπλανούν. Ιδιαίτερα έντονα θα βιώσετε την διέλευση του Ποσειδώνα μέσα στην χρονιά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Λέοντα

 Πολλές και ποικίλες θα είναι οι δοκιμασίες που θα φέρει η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού στο δρόμο σας. Θα πρέπει να εργαστείτε ακούραστα, να καταπιείτε, όσο είναι δυνατόν, την περηφάνεια σας και να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματα σας, εάν θέλετε να πετύχετε. Χωρίς υπομονή, επιμονή και μεγάλη αντοχή, μπορείτε να ξεχάσετε τα ύψη, την δόξα και την καταξίωση  που ονειρεύεστε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά, οι κόποι σας δεν θα είναι μάταιοι. Σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε κοινωνική άνοδο αλλά και να απολαύσετε πιο αρμονικές σχέσεις με την οικογένεια σας. Τύχη θα έχετε και στα συναισθηματικά. Με την απαστράπτουσα προσωπικότητα σας θα μαγέψετε τους γύρω σας και θα προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι όποιες δυσκολίες που θα φέρει η μοίρα στην πόρτα σας κατά την διάρκεια του έτους του Λαγού, θα είναι για να χαλυβδώσουν την δύναμη, καθώς και την θέληση σας, να πετύχετε στην ζωή. Και θα ξεπεράσετε τις δοκιμασίες αυτές με απόλυτη επιτυχία.

Λέων 2023 – Αισθηματικά

 Το 2023 επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στον συναισθηματικό τομέα, άλλες ευχάριστες και άλλες όχι και τόσο. Ακόμη όμως και οι πιο δυσάρεστες εξελίξεις, πρόκειται να σας οδηγήσουν στο μέλλον εκεί που θα πρέπει να βρεθείτε, για να απολαύσετε μια νέα σελίδα ή ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή. Το πρώτο εξάμηνου του έτους ενδείκνυται να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για την βελτίωση της προσωπικής σας ζωής, μια και το υπόλοιπο του έτους θα πρέπει να αφιερώσετε όλες σας τις δυνάμεις στην καριέρα σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας αγαπάτε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρων των ατόμων που σας περιβάλλουν, πολλές φορές όμως δεν προσέχετε πραγματικά τι γίνεται γύρω σας. Ανοίξτε τις κεραίες σας λοιπόν μέσα στο 2023, γιατί κάποιο άτομο που βρίσκεται κοντά σας έχει γοητευθεί από την παρουσία σας, αλλά δεν τολμά να σας προσεγγίσει και να σας διεκδικήσει ερωτικά. Εντοπίστε το, εξετάστε εάν σας ενδιαφέρει μια σχέση μαζί του και κινηθείτε ανάλογα.

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι που έχετε μια σχετικά αρμονική σχέση, μέσα στην χρονιά που ξεκινάει θα έχετε την εύνοια των πλανητών να δεθείτε ακόμη περισσότερο με το ταίρι σας, σε ένα πολύ βαθύτερο, πιο πνευματικό επίπεδο. Εσείς που αντιμετωπίζετε σημαντικά ζητήματα στην συμβίωση σας, είναι καιρός να συζητήσετε με τον σύντροφό σας εφ’ όλης της ύλης και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Απαιτείται ειλικρίνεια και πραγματική δέσμευση για να μπορέσει να λειτουργήσει μια τέτοια προσέγγιση, αλλά τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά θετικά για την επιβίωση της σχέσης ή του γάμου σας.

Εάν υπάρχουν πολύ σοβαρά ζητήματα στην σχέση, όπως η παθολογική ζήλια, φαινόμενα χειραγώγησης ή βίας, οποιασδήποτε μορφής προσέγγιση δεν μπορεί να λειτουργήσει και να προσφέρει μακροχρόνιες λύσεις. Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση, ότι είναι απαραίτητο για την σωματική και ψυχική σας υγεία, να κλείσετε αυτόν το κύκλο και να απομακρυνθείτε το συντομότερο δυνατό από έναν τοξικό σύντροφο και μια κακοποιητική σχέση.

 Λέων 2023 – Καριέρα

 Η συμβουλή του έτους για το ζώδιο σας, είναι να οικοδομήσετε καλύτερες εργασιακές σχέσεις, εάν θέλετε να απολαύσετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Εάν κατέχετε κάποια θέση ευθύνης, επιλέξτε εκείνο το εξειδικευμένο προσωπικό, που θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια ομοιογενή και αρμονική ομάδα εργασίας. Θα πρέπει να υπάρχει υγιής άμυλα αλλά και ένα πνεύμα συνεργασίας χάριν ενός κοινού σκοπού. Εάν είστε υπάλληλοι, θα πρέπει να βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας και να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα από άποψη παραγωγής. Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μια αγχωτική περίοδος, κατά την οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας έργα και να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με επιμονή και εφευρετικές λύσεις θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από την δοκιμασία αυτή. Μπορεί όμως κατά την διάρκεια να συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να καλύψετε γνωστικά κενά ή να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας. Κάντε το άμεσα.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας κατά την διάρκεια του φθινόπωρου και υπόσχεται εύνοια σε όσους αναζητήσουν μια δεύτερη απασχόληση για να βελτιώσουν τα εισοδήματα τους. Ίσως να στρέψετε την προσοχή σας σε μια δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό και να κάνετε μια προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Ίσως όμως και να θελήσετε να αξιοποιήσετε ένα παλιό σας χόμπι, το οποίο θα μπορούσε να γίνει με τον καιρό μια κύρια και πολύ αποδοτική επαγγελματική δραστηριότητα. Πλησιάζοντας προς τα τέλη της χρονιάς συνιστάται να εγκαταλείψετε οριστικά τις προσπάθειες ή τα έργα εκείνα, που συνεχίζουν να έχουν αμφίβολη εξέλιξη ή απόδοση, και να επικεντρώστε τις προσπάθειες σας σε ότι είναι αποδοτικό. Ολοκληρώστε επίσης ημιτελή έργα. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα καταφέρετε μέσα στο 2023 να φέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορεί αυτά να είναι η προώθηση της καριέρας σας, μεγαλύτερα κέρδη ή η καταξίωση σας στην αγορά, που θα ανοίξει μελλοντικά καινούργιες πόρτες.

 Λέων 2023 – Οικονομικά

 Εάν θέλετε να ζήσετε χωρίς οικονομικά προβλήματα και άγχη που απορρέουν από τα χρέη σας, τότε θα πρέπει από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, όπως και την στάση σας απέναντι στο χρήμα. Ακόμη και αν σας λείπουν χρήματα και δεν μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, δεν θα πρέπει να δανειστείτε σε καμία περίπτωση! Οργανωθείτε καλύτερα και κρατάτε σημειώσεις για τα χρήματα που ξοδεύετε. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε ότι σας φεύγουν χρήματα σε ανούσιες αγορές. Οργανώστε τις πληρωμές σας, ώστε να μην σας ξεφεύγουν οι ημερομηνίες, ειδικά όταν πρόκειται για την αποπληρωμή των δανείων σας. Εάν παρακολουθείτε στενά τις δαπάνες σας, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν τρύπες στα ταμεία σας.

Όσο σκληρότερα δουλέψετε μέσα στο 2023, τόσο ποιο μεγάλα αναμένεται να είναι τα κέρδη που θα απολαύσετε. Αποφύγετε όμως να εμπλακείτε με τον νόμο! Η εξέλιξη σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη.Εάν έχετε κάποια κεφάλαια για επένδυση, τότε οι τομείς που σας ευνοούν και υπόσχονται κερδοφορία, είναι η εκπαίδευση, η κτηματαγορά και οι επιχειρήσεις. Οι ευνοϊκοί δε μήνες είναι ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, με ιδιαίτερη έμφαση στον Μάιο και τον Οκτώβριο.

 Λέων 2023 – Υγεία

 Μέσα στο 2023 θα διαμαρτύρεστε συχνά για ενοχλήσεις ή πόνους στις αρθρώσεις, κάτι που για πολλούς από εσάς θα είναι κάτι καινούργιο. Επισκεφτείτε τον γιατρό σας, ξεκινήστε μια θεραπεία, εάν σας υποδείξει κάτι τέτοιο ο γιατρός, καλό θα ήταν όμως να κινηθείτε περισσότερο και να αθληθείτε, εάν το επιτρέπει η ηλικία σας. Η φυσική σας κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί αισθητά, εάν εντάξετε κάποιας μορφής άσκηση στο πρωινό σας πρόγραμμα, πριν την δουλειά.

Μάθετε επίσης να αφήνετε πίσω σας τα προβλήματα της δουλειάς και να μην τα φέρνετε μαζί σας στο σπίτι, δηλητηριάζοντας τις οικογενειακές σας σχέσεις με αυτά. Η δουλειά είναι σημαντική, το ίδιο σημαντική όμως είναι και η ξεκούραση σας. Μην φορτώνετε το στομάχι σας λίγες ώρες πριν τον ύπνο και αποφύγετε ριψοκίνδυνες ψυχαγωγικές δράσεις ή επικίνδυνες αθλητικές δραστηριότητες, ειδικά κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο και Νοέμβριο!

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU