Δίδυμοι – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Δίδυμοι – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

 Γενική επισκόπηση

 Για τους Διδύμους το 2023 είναι ένα έτος σκληρής δουλειάς και καλό είναι να σηκώσετε τα μανίκια σας και να ανασκουμπωθείτε. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα πρέπει κατά διαστήματα να κατεβάζετε ταχύτητες και να επιτρέπετε στο σώμα και στο πνεύμα σας να ξεκουράζονται και να ανανεώνονται. Με τα μικρά και διάσπαρτα διαλείμματα από την έντονη προσπάθεια θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα σε ικανοποιητικό επίπεδο και να διαφυλάξετε την υγεία σας.

Ο Άρης φιλοξενείται κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους στο ζώδιο σας, μια διέλευση που ξεκίνησε από τα τέλη Αυγούστου 2022, μέχρι δε τα μέσα Ιανουαρίου είναι ακόμη ανάδρομος. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί είστε επιρρεπείς σε τσακωμούς, διαπληκτισμούς, εντάσεις και συμπλοκές, αλλά και σε ατυχήματα, ιδίως τροχαία. Μην ρισκάρετε, ιδίως την σωματική σας ακεραιότητα, αποφύγετε εάν μπορείτε οδικά ταξίδια, καθώς και οτιδήποτε φαίνεται επικίνδυνο.

Ο Δίας από την άλλη θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πνευματικά και να σημειώσετε πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή. Η επιρροή σας στον εργασιακό χώρο θα αυξηθεί, αποφύγετε όμως αλαζονικές συμπεριφορές για να μην γυρίσετε την κατάσταση εις βάρος σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εισάγετε κάτι καινούργιο και πολλά υποσχόμενο στην δουλειά σας. Μπορεί να είναι μια νέα διαδικασία, νέος τεχνολογικός εξοπλισμός, νέο λογισμικό ή νέα προϊόντα, ανάλογα με την δουλειά σας. Θα χρειαστεί να κάνετε επενδύσεις, αλλά εάν κάνετε σωστές επιλογές, η απόδοση των επενδύσεων σας στο μέλλον θα είναι πολλαπλάσια.

Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί πολύ προσεκτική διαχείριση για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Θα πρέπει να έχετε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς τον απόλυτο έλεγχο των δαπανών σας. Εάν ενδώσετε στις σπατάλες και τις περιττές αγορές, όσο μεγάλο και αν είναι το εισόδημά σας και όσο καλή και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση, στο τέλος του 2023 δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την καταστροφή. Η χρονιά αναμένεται να είναι σε κοσμικό επίπεδο δύσκολη, απρόβλεπτη και ευμετάβλητη οικονομικά και η κακή διαχείριση μόνο προβλήματα μπορεί να γεννήσει. Με αυστηρή οικονομία μπορεί να μην γίνετε πλούσιοι, ωστόσο θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια σχετικά σταθερή ποιότητα ζωής, ίσως δε και να καταφέρετε να βελτιώσετε κάπως το βιοτικό σας επίπεδο.

Όσο για την υγεία σας, καλό θα ήταν να την παρακολουθείτε στενά. Εάν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, μην το αγνοείτε. Είναι πολύ καλύτερα να εντοπίσετε ένα πιθανό πρόβλημα σε αρχικό στάδιο και να ξεκινήσετε άμεσα μια θεραπευτική αγωγή, παρά να υποφέρετε αργότερα από επιπλοκές, που μπορεί να έχουν μακροχρόνιες συνέπειες στην ζωή σας.

 Ο Δίας και η επιρροή του στους Διδύμους το 2023

 Ο Δίας διέρχεται το ζώδιο του Κριού και τον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες και κοινωνική καταξίωση) μέχρι της 16 Μαΐου, για να περάσει στην συνέχεια για το υπόλοιπο του έτους στο ζώδιο του Ταύρου και τον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και όνειρα). Ο πλανήτης της εύνοιας και της επέκτασης θα είναι ανάδρομος μέσα στο 2023 μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Με τον Δία στον 11ο οίκο κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, αναμένεται να ενισχυθούν οι οικογενειακές σας σχέσεις και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους στενούς σας συγγενείς. Τα επαγγελματικά σας μπορούν επίσης να επωφεληθούν, εάν δουλέψετε σκληρά και βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Να είστε πιο συγκαταβατικοί και πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία, γιατί έχετε ανάγκη τους γύρω σας, καθώς από μόνοι σας δεν μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα. Κυρίως όμως, να μην βασίζεστε στην καλή σας τύχη. Εάν τεμπελιάσετε, δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτε. Μόνο η σκληρή δουλειά και οι σωστές αποφάσεις μπορούν να σας οδηγήσουν στην ευημερία που ονειρεύεστε.

Ο Δίας στο σημείο αυτό του ωροσκοπίου οδηγεί πολλές φορές σε αλόγιστες δαπάνες. Είναι κάτι όμως που δεν αναλογίζεται κανείς την περίοδο εκείνη, καθώς περνάει καλά με φίλους και παρέες, διασκεδάζει και ζει την ζωή του στα άκρα. Στη δουλειά όμως αντίθετα, αναδεικνύονται οι ηγετικές σας ικανότητες και κανείς δεν θα μπορεί να σας αμφισβητήσει. Οι σχέσεις με το εξωτερικό ενισχύονται και εμφανίζονται άτομα, πρόθημα να στηρίξουν το έργο σας, ακόμη και από άλλες χώρες. Άτομα επιρροής θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε.

Μετά τα μέσα Μαΐου που ο πλανήτης της ευημερίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, εισέρχεστε σε μια πιο πνευματική φάση της ζωής σας. Ίσως να εμβαθύνετε μέχρι τα τέλη του έτους σε ζητήματα πίστης ή να ασχοληθείτε με θέματα μεταφυσικής. Η διέλευση αυτή του Δία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και τον κόσμο που σας περιβάλει, ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σχέσεις με τους γύρω σας. Είναι ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η έκτη αίσθηση θα είναι οξυμένη, και γι’ αυτό θα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Ο Δίας σας βοηθάει από την θέση του αυτή να κατανοήσετε κάποιες αλήθειες για τον εαυτό σας, καθώς και για το περιβάλλον που ζείτε και κινήστε.

Δυσκολίες θα υπάρξουν στην διαδρομή, καταστάσεις που θα εμπνέουν ανησυχία ή συμβάντα που μπορεί να σας επιβαρύνουν ψυχικά, στο τέλος όμως όλα θα εξελίσσονται με θετικό τρόπο. Οι ανώτερες δυνάμεις δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν. Εσείς ωστόσο από την πλευρά σας θα πρέπει να διαβάσετε, να μελετήσετε και να ενημερωθείτε, ώστε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Τα ταλέντα σας επίσης θα πρέπει να τα αναπτύξετε, γιατί το σύμπαν σας προίκισε με αυτά για κάποιο λόγο. Θα είστε πολύ πιο δημιουργικοί το διάστημα διέλευσης του Δία μέσα από τον Ταύρο και θα μπορείτε να αναπτύξετε την φαντασία σας σε μοναδικά επίπεδα. Είναι ένα διάστημα δε, κατά το οποίο θα μπορέστε να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις ή κακές συνήθειες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στους Διδύμους το 2023

 Ο Κρόνος αναμένεται να ολοκληρώσει την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου στις 7 Μαρτίου, για να περάσει στην συνέχεια για τα επόμενα δύο και κάτι χρόνια στο ζώδιο των Ιχθύων. Τους πρώτους δύο μήνες του έτους συνεχίζει να ενεργοποιεί τον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια), ενώ για το υπόλοιπο του έτους θα περάσει σε ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, που είναι η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας. Ανάδρομος θα είναι ο άρχοντας του χρόνου και του κάρμα μεταξύ 17 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου 2023.

Ο Κρόνος στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας βοηθήσει να ελιχθείτε και να προσαρμοστείτε με επιτυχία στις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε, ώστε τελικά να στεφθείτε νικητές. Δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνουν τα εμπόδια, αλλά να προχωρήσετε μαχόμενοι, με το κεφάλι ψηλά. Η όποια επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση κατακτήσατε μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να είναι αρκετή, ώστε να παραδώσετε τα όπλα και να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας. Πάντοτε υπάρχει περιθώριο εξέλιξης ή νέες διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα είναι πάντοτε σύμφωνοι με τις ιδέες ή τις επιλογές σας και σε στιγμές ίσως να απογοητευθείτε από αυτούς, γιατί θα θεωρείτε ότι φρενάρουν την εξέλιξη σας. Ίσως όμως να βλέπουν πιο καθαρά, ότι οι επιλογές σας δεν είναι πάντοτε ρεαλιστικές.

Θλίψη και απογοήτευση θα σας κυριεύσει μέσα στην χρονιά, όταν γίνει εμφανές ότι κάποια σχέδια σας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, κάποια όνειρα σας θα πρέπει να τα ξεχάσετε. Τις στιγμές αυτές όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε, εάν το θέλατε πραγματικά ή αν θα ήταν χρήσιμο και ωφέλιμο για την μελλοντική σας εξέλιξη. Αναζητάτε την θέση σας κάτω από τον ήλιο, και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Θα πρέπει να είστε όμως έτοιμοι να αποδεχθείτε τις ευθύνες και τον φόρτο εργασίας που η πραγματοποίηση ενός ονείρου ή η κατάκτηση μιας ακόμη πιο λαμπερής καριέρας συνεπάγεται. Είστε έτοιμοι για νέες θυσίες;

Οι προγενέστερες εμπειρίες σας θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε με σταθερά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σας. Σε στιγμές ίσως να χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Άλλες φορές ενδεχομένως να απαιτείται να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το πιο σημαντικό όμως είναι να θέτετε ρεαλιστικούς στόχους. Διαφορετικά μόνο αποτυχίες θα βιώσετε στην καριέρα σας. Με εργατικότητα, υπευθυνότητα, ισχυρή θέληση, πραγματοποιήσιμους στόχους και μικρά και προσεκτικά βήματα, θα καταφέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα μέσα στην χρονιά.

 Ο Ουρανός και η επιρροή του στους Διδύμους το 2023

 Ο Ουρανός, ο πλανήτης των επαναστάσεων αλλά και του νεωτερισμού, συνεχίζει να διέρχεται το ζώδιο του Ταύρου και τον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και όνειρα), επηρεάζοντας τα χρόνια αυτά κυρίως όσους γεννήθηκαν μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μέσα στο 2023 θα είναι ανάδρομος το διάστημα μεταξύ 29 Αυγούστου και 27 Ιανουαρίου 2024.

Η διέλευση του Ουρανού μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο, σας οδηγεί σε μια πολύ πιο οξυμένη διαίσθηση, αλλά και στην ανάγκη να εξερευνήσετε μυστικά ή απόκρυφα πράγματα, κάτι που σε μια προηγούμενη φάση της ζωής σας δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Σας έλκει η παραψυχολογία, ο αποκρυφισμός, ο διαλογισμός και κάποιοι από εσάς ίσως να επιλέξετε να ασκήσετε το επάγγελμα του ψυχολόγου, εξ αιτίας της επιρροής του Ουρανού. Η ενασχόληση ωστόσο με ζητήματα που άπτονται της παραψυχολογίας και του αποκρυφισμού απαιτούν προσοχή, γιατί ερχόμαστε σε επαφή με ενέργειες που δεν κατανοούμε πάντοτε, ή δυνάμεις, των οποίων την ύπαρξη μόνο να υποψιαστούμε μπορούμε. Εάν δεν θέλετε να πάθετε ζημιές, θα χρειαστείτε ένα σοβαρό και αξιόπιστο μέντορα να καθοδηγεί τα βήματα σας.

Ο Ουρανός φέρνει πολλά απρόοπτα στην ζωή σας, πολλές αλλαγές που δεν περιμένατε, ιδίως στις μεταβατικές αυτές εποχές που ζούμε. Ενδεχομένως να εμφανιστούν προβλήματα στην ζωή σας από εκεί που δεν το περιμένατε, ή απρόοπτα και απροσδόκητα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Σε στιγμές δεν θα καταλαβαίνετε ούτε εσείς οι ίδιοι τι συμβαίνει στην ζωή σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε απάθεια ή αποστασιοποίηση. Θα αισθάνεστε ότι κάποιοι προσπαθούν να καταστρέψουν την ζωή σας και εσείς δεν έχετε την παραμικρή δύναμη να τους εμποδίσετε.

Θα πρέπει να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε την αναγκαιότητα των αλλαγών, να δείτε τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική γωνία, για να μπορέσετε να αγκαλιάσετε το νέο στην ζωή σας. Ίσως θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο φιλελεύθεροι στην σκέψη, πιο χαλαροί στην συμπεριφορά, λίγο πιο επαναστάτες στην καθημερινότητα σας, αποτινάζοντας από επάνω σας την πατίνα του χρόνου. Αλλαγές θα γίνουν σταδιακά και στον εσωτερικό σας κόσμο, που θα διώξουν τις φοβίες σας και θα σας βοηθήσουν να διαρρήξετε τα δικά σας δεσμά.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στους Διδύμους το 2023

 Ο πλανήτης του ονείρου, της φαντασίας αλλά και της παραπλάνησης, ο Ποσειδώνας, συνεχίζει και μέσα στο 2023 την διέλευση του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, όντας στα μέσα του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Μέχρι να ολοκληρώσει την διέλευση του αυτή, που θα χρειαστεί ακόμη μερικά χρόνια, θα ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό σας οίκο, ένα κυρίαρχο τομέα της ζωής σας, που αφορά την καριέρα, την επαγγελματική σας καταξίωση και την φήμη σας. Μέσα στο 2023 θα είναι ανάδρομος από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Το διάστημα της διέλευσης του Ποσειδώνα μέσα από τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά και έμπνευση για δημιουργία ότι σας παθιάζει, είτε είναι μια επαγγελματική απασχόληση, είτε είναι ένα χόμπι. Μπορεί να ανακαλύψετε δεξιότητες ή ταλέντα, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσατε, και να κατευθύνετε τις δυνάμεις σας σε κάτι που θα σας φανεί πολύ πιο ενδιαφέρον ή πολλά υποσχόμενο. Το ενδιαφέρον σας για την τέχνη θα είναι έντονο, η φαντασία σας θα καλπάζει και θα έχετε πραγματικό οίστρο, εάν έχετε κάποια καλλιτεχνική φλέβα ή είστε δημιουργικό άτομο, με αποτέλεσμα οι δημιουργίες σας της περιόδου να είναι μοναδικές.

Παρόλα τα θετικά και ευοίωνα, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Ποσειδώνας δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, και καθώς επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας, μπορεί  να κάνετε τραγικές επιλογές, εάν δεν ακούσετε την άποψη των ατόμων που εμπιστεύεστε. Θα έχετε κατά περιόδους την αίσθηση ότι πνίγεστε στην παρούσα εργασιακή σας θέση, ότι ασφυκτιάτε και σας πιάνει μανία φυγής. Τα πάντα είναι όμως στο μυαλό σας και εάν επιτρέψετε να καθοδηγήσουν οι ψευδαισθήσεις τις αποφάσεις σας, θα διαλύσουν πραγματικά την ζωή και την καριέρα σας. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης από απάτες στο επαγγελματικό περιβάλλον ή από απατεώνες εργοδότες. Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η επιρροή του Ποσειδώνα για το 2023 στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, χωρίς ωστόσο να παραμείνουν οι υπόλοιποι του ζωδίου στο απυρόβλητο.

 Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στους Διδύμους

 Η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού θα είναι θετική για το ζώδιο σας. Ήδη από τις πρώτες μέρες του νέου κινέζικου έτους θα αισθανθείτε ένα κύμα δύναμης να σας κατακλύζει και μια επιθυμία για δράση. Θα παρατηρήσετε ότι οι δραστηριότητες που απαιτούσαν μεγάλη προσπάθεια για να εκτελεστούν, τώρα θα ολοκληρώνονται πολύ πιο γρήγορα και εύκολα. Στην συναισθηματική σας ζωή η χρονιά αυτή υπόσχεται μια σημαντική μεταστροφή, η οποία θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε σταθερές σχέσεις, βασισμένες στον αλληλοσεβασμό και την αγάπη. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα βελτιωθεί αισθητά και η οικογένεια θα γίνει πηγή δύναμης και έμπνευσης για σας. Και η καριέρα σας όμως θα ευνοηθεί, καθώς θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Η χρονιά του υδάτινου Λαγού θα ευνοήσει την καριέρα εκείνων που δεν θα φοβηθούν να αναλάβουν ρίσκα ή να διεκδικήσουν δυναμικά αυτό που πιστεύουν ότι αξίζουν.

 Δίδυμοι 2023 – Αισθηματικά

 Όλοι θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό, να βρουν την αληθινή αγάπη, και οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Αφροδίτη επιφυλάσσει για σας κάποιες ερωτικές γνωριμίες μέσα στο 2023, δίχως όμως να παρέχει καμία εγγύηση ότι θα εξελιχθούν αυτές σε κάτι πολύ πιο σοβαρό και μακροχρόνιο. Είναι σημαντικό να μην αφιερώσετε την ζωή σας στην καριέρα, αλλά να αφήνετε κάποια περιθώρια για καινούργιες επαφές και γνωριμίες, καλλιεργώντας τις κοινωνικές σας επαφές και σχέσεις. Γιατί εάν είστε συνεχώς κλεισμένοι μέσα σε ένα γραφείο ή σε έναν επαγγελματικό χώρο, οι πιθανότητες να συναντήσετε κάποιο νέο πρόσωπο είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Τους μήνες Φεβρουάριο, Αύγουστο και Νοέμβριο η θεά του έρωτα σας ευνοεί με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις αρχές καλοκαιριού και κατά τον Ιούλιο όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ένας θυελλώδης έρωτας θα φέρει πολύ σύντομα θλίψη. Στις αρχές του φθινοπώρου κάποιοι του ζωδίου σας φαίνεται να ερωτεύεστε εκ νέου έναν πρώην σύντροφό σας και να κάνετε μια νέα προσπάθεια συνύπαρξης.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας δεν αναμένεται να έχετε μια πολύ ήρεμη χρονιά. Θα υπάρξουν αρκετές προστριβές με τον σύντροφό σας, που σε κάποιες περιπτώσεις θα καταλήξουν σε ανοιχτές ρήξεις. Η βασική αιτία της έντασης, που θα επικρατεί στην μεταξύ σας σχέση, θα είναι η έλλειψη προσοχής του ενός συντρόφου προς τον άλλον. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την κατάσταση και να ξαναβρείτε έναν κοινό βηματισμό, τότε σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας. Ένα ταξίδι ή κάποιες αποδράσεις θα σας βοηθούσαν να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα και να δεθείτε εκ νέου σαν ζευγάρι. Διασκεδάστε, χαλαρώστε, απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου και επανασυνδεθείτε σε φυσικό-ερωτικό αλλά και πνευματικό επίπεδο.

 Δίδυμοι 2023 – Καριέρα

 Θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε στην επαγγελματική σας ζωή μέσα στο 2023! Πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να κατακτήσετε νέα ύψη στην καριέρα σας, ενώ άλλοι θα βρείτε επιτέλους μια επαγγελματική απασχόληση που να σας ικανοποιεί βαθιά. Οι επιμελείς εργαζόμενοι έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας στην δουλειά τους, με αποτέλεσμα να απολαύσουν καλύτερες αμοιβές ή μια ιεραρχικά ανώτερη θέση. Για κάποιους ωστόσο, αν και ευσυνείδητοι στην δουλειά τους, η χρονιά αυτή δεν πρόκειται να φέρει ούτε υλική, ούτε ηθική ικανοποίηση. Γι’ αυτούς έχει έρθει πιά ο καιρός να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις ή να αλλάξουν κατεύθυνση στην επαγγελματική τους ζωή. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, αλλάξτε εργοδότη ή ξεκινήστε την δική σας δουλειά σαν ελεύθεροι επαγγελματίες. Λύσεις υπάρχουν, απλά θα πρέπει να αποφασίσετε πιά κατεύθυνση θέλετε να πάρετε.

Όσοι ασκείτε ένα επάγγελμα που αγαπάτε, μην απελπίζεστε όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες και σημαντικά προβλήματα. Υπάρχουν στιγμές που το σύμπαν θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις σας, ρίχνοντας στο διάβα σας δύσκολες αποστολές. Σαν ζώδιο του αέρα όμως, έχετε την τάση να χάνετε εύκολα την αυτοπεποίθηση σας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, και μαζί με αυτά, την προσήλωση σας στην σκληρή δουλειά. Για να μην πέσετε στην παγίδα αυτή, είναι απόλυτα απαραίτητο να βελτιώνετε συνεχώς τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σας, ώστε να βρίσκεστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του τομέα σας. Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν νέες εμπνεύσεις, καινούργια σχέδια και πλάνα για δράση, που θα μπορούσαν να σας φέρουν επιτυχία και αναγνώριση. Όχι όμως εάν κοινοποιείτε τα σχέδια σας σε όποιον είναι διαθέσιμος να σας ακούσει. Κάποιος θα σας αντιγράψει, κάποιος θα προσπαθήσει και θα καταφέρει να ματαιώσει τις προσπάθειες σας. Η μυστικότητα αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας!

 Δίδυμοι 2023 – Οικονομικά

 Τα χρήματα είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, άσχετα που πολλοί από σας δεν φαίνεται να πείθεστε. Μπορούν όμως να σας ανακουφίσουν από προβλήματα. Και αυτό πρόκειται να συμβεί σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας. Η οικονομική κατάσταση σας θα είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική μέσα στο 2023! Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια δευτερεύουσα εργασία μέσα στην χρονιά και να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας ή θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τα κεφάλαια σας με επενδύσεις που θα φέρουν ικανοποιητικές αποδόσεις.

Δεν αναμένονται σε γενικές γραμμές σημαντικά οικονομικά προβλήματα για το ζώδιο σας, παρά μόνο κάποια μικρά έκτακτα έξοδα. Ότι και να επιχειρήσετε μέσα στην χρονιά θα αποφέρει έσοδα! Δεν αποκλείονται δε, κάποια απροσδόκητα δώρα της τύχης, όπως είναι κέρδη από ένα λαχείο ή η εύρεση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού. Αποζημιώσεις, χρηματικά μπόνους ή μια καινούργια δουλειά με καλύτερες αποδοχές, όλα είναι πιθανά σενάρια για την χρονιά που ξεκινά. Η ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά σας επεκτείνεται από τον Φεβρουάριο μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι εξαιρετικά θετικό για συνεργασίες με το εξωτερικό, ειδικά με δυτικές εταιρίες ή συνεταίρους από την δύση. Τα κέρδη ή τα έσοδα θα είναι πολύ καλά και θα υπάρχει το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης σε μια άλλη χώρα με πολύ καλές προοπτικές για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Μετά τον Οκτώβριο θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σας. Μπορείτε ωστόσο να επενδύστε κάποια από τα κεφάλαια σας σε κερδοφόρες επιχειρήσεις, ώστε να αυξήσετε το εισόδημα σας.

 Δίδυμοι 2023 – Υγεία

 Η σωματική και η ψυχική υγεία συνδέονται στενά και μέσα στο 2023 θα είναι δύσκολο να βρείτε μια υγιή ισορροπία που να εγγυάται τόσο την ψυχική σας γαλήνη, όσο και την σωματική σας υγεία. Και αυτό γιατί μέσα στη χρονιά θα υποφέρετε από έντονο άγχος, από κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις και τα αρκετά απρόοπτα. Ήδη από τον Ιανουάριο, με το ξεκίνημα του νέου έτους θα πρέπει να ακούστε προσεκτικά το σώμα σας και να μην υπερβάλετε. Θα πρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια για να μην εξαντληθείτε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, κάντε πράγματα που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σας από τρέχοντα προβλήματα και υποχρεώσεις.

Ο Φεβρουάριος και τα τέλη της άνοιξης είναι ευνοϊκές περίοδοι του έτους να προγραμματίσετε διακοπές ή μικρές αποδράσεις, που θα σας επιτρέψουν να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Βρείτε ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, ώστε να περιορίσετε το άγχος στο ελάχιστο και να δώσετε περιθώρια στον οργανισμό σας να ξεκουράζετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία σας προς τα τέλη του καλοκαιριού και κατά τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Τα απρόοπτα μπορεί να είναι πολλά το διάστημα αυτό και ίσως να υπάρξει κάτι επείγον που να αφορά την υγεία σας.

Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU