Κριός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Κριός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

 

Γενική επισκόπηση

Το 2023 θα είστε σε θέση να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, να αυξήσετε την αυτοεκτίμηση σας και να βγάλετε στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας, που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην καριέρα και στην κοινωνία. Είστε μια φωτεινή προσωπικότητα και κατά την διάρκεια του έτους που ξεκινάει θα λάμψετε!

Είναι για σας το 2023 μια χρονιά γεμάτη θετικά συμβάντα, επαγγελματικά επιτεύγματα και αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Αλλαγές θα υπάρξουν, θα υπάρξει η ανάγκη αναπροσαρμογών στους στόχους ή στην πορεία σας, αλλά οι αλλαγές θα έχουν θετικό πρόσημο για την ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους αναμένεται να επηρεαστεί περισσότερο από όλα, όπως και οι φιλικές σας σχέσεις. Στον επαγγελματικό στίβο, έχετε την δυνατότητα μέσα στην χρονιά να καταφέρετε σπουδαία πράγματα, εάν δουλέψετε σκληρά. Η σοδειά αναμένεται να είναι πλούσια, με την μόνη προϋπόθεση να καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο την παρορμητική σας φύση. Με υπομονή και επιμέλεια θα καταφέρετε να κατακτήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε με σύνεση την ενέργεια σας, και κυρίως, μην επιτρέπετε στα συναισθήματα να σας απορυθμίζουν και να σας βγάλουν από το δρόμο σας. Εάν τηρηθούν οι προϋποθέσεις αυτές, θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά και στα οικονομικά σας.

Αναφορικά με την υγεία σας, εάν ακολουθείτε έναν ενεργό τρόπο ζωής, κινείστε ή αθλείστε και ξεκουράζεστε αρκετά, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε σημαντικές δυσκολίες. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η παρορμητικότητα σας, που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς ή ατυχήματα. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης του άγχους σας, ώστε να είστε σε θέση να πετύχετε μια υγιή ισορροπία στην καθημερινότητα σας. Θέστε κάποιο μέτρο στην σωματική δραστηριότητα και αφιερώστε χρόνο για τις πνευματικές σας ανάγκες, που θα φέρουν την ψυχική ανάταση που χρειάζεστε. Σε επίπεδο δε προσωπικής ζωής, σας περιμένουν όμορφες εξελίξεις, ιδίως όσοι είστε δεσμευμένοι.

Ο Δίας και η επιρροή του στον Κριό το 2023

Ο Δίας, ο πλανήτης της ευμάρειας και της επέκτασης, βρίσκεται στις αρχές του χρόνου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Μετακινείται όμως στις 16 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο οίκο του ζωδίου σας (χρήματα, αγαθά και αισθήματα), όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το χρονικό διάστημα που θα διέρχεται τον Ταύρο, θα έχετε τύχη σε οικονομικά ζητήματα και αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις. Η αίσθηση του μέτρου που θα κυριαρχεί το διάστημα αυτό, θα σας απαλλάξει από τα χρέη αλλά και από ένα πιθανό υπερβάλλον σωματικό βάρος. Μέσα στο 2023 ο Δίας είναι ανάδρομος στον Ταύρο από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Όσο θα διέρχεται ο Δίας το ζώδιο σας, θα σας χαρακτηρίζει αισιοδοξία για την ζωή, θα είστε ευδιάθετοι και γενναιόδωροι με τους γύρω σας. Είναι το διάστημα του έτους που η παρουσία του θα επηρεάζει ευνοϊκά όλους τους τομείς της ζωής σας. Αναμένονται το διάστημα αυτό πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σας αλλά και σημαντικές για την μελλοντική σας πορεία γνωριμίες. Υπό την επιρροή του, δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνετε το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας, προσωπική ή επαγγελματική.

Ο Δίας, πέρα από πλανήτης της επέκτασης και της ευημερίας, είναι και ο πλανήτης της περιπέτειας, των ταξιδιών, της εξερεύνησης και της πολυπολιτισμικότητας. Έχετε την εύνοια να πραγματοποιήσετε ταξίδια τουλάχιστον μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς, να εξερευνήσετε τον κόσμο, να ανακαλύψετε νέα πράγματα τόσο στον κόσμο μας, όσο και στον εαυτό σας. Εάν δεν έχετε χρόνο για ταξίδια ή δεν τα αγαπάτε ιδιαίτερα, θα είναι το πρώτο πεντάμηνο του χρόνου το ιδανικό χρονικό διάστημα για σπουδές, ενημέρωση, μελέτη και επέκταση ή εμβάθυνση των γνώσεων ή των δεξιοτήτων σας.

Μέσα στην χρονιά ίσως να κληθείτε να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, από το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό έναυσμα για σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Σε μια εναλλακτική περίπτωση μπορεί να σας ανατεθεί η εκτέλεση ενός μεγάλου και σημαντικού έργου, που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση στην δουλειά και θα σας επιτρέψει να αντικρίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Είναι σημαντικό να μην φοβηθείτε να αναλάβετε ευθύνες. Στην διαδικασία θα ανακαλύψετε ταλέντα και ικανότητες που δεν ξέρατε ότι διαθέτετε και αυτά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήστε κάτι νέο, πολύ μεγάλης κλίμακας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και εφορμήστε. Οι πιθανότητες λαθών είναι σχεδόν μηδαμινές με τον Δία να διέρχεται μέσα στην χρονιά τον 1ο και 2ο οίκο του ζωδίου σας.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Κριό το 2023

Ο Κρόνος διανύει τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου στις αρχές του χρόνου και τον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες και κοινωνική διάδραση), για να περάσει στις 7 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία). Μέσα στο 2023 δε, θα είναι ανάδρομος από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

Με τον Κρόνο να διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα πρέπει να περιμένετε αλλαγές, οι οποίες δεν θα είναι πάντοτε ευχάριστες. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε απόψεις για σημαντικά ζητήματα, να αναπροσαρμόσετε τις αρχές σας, μπορεί όμως και να απαιτηθεί να αλλάξετε τα σχέδια σας. Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι ο πλανήτης του κάρμα και του χρόνου θα εγκατασταθεί τα επόμενα δύο και κάτι χρόνια στο υποσυνείδητό σας, στον τομέα των μυστικών αλλά και των φόβων σας, για να σας βοηθήσει να ελαφρώσετε από τις τύψεις που φέρετε, να μειώσετε το αρνητικό κάρμα σας και να απαλλαγείτε από φοβίες που μόνο να σας φρενάρουν μπορούν.

Είναι η ώρα να καθαρίσετε εσωτερικά, να κλείσετε παλιές πληγές, να πετάξετε ότι άχρηστο από την ζωή σας και να βάλετε μια οριστική τελεία στο παρελθόν, για να μπορεί να γίνει η επανεκκίνηση της ζωής σας. Γιατί χωρίς να κλείσουν κάποιες παλιές πληγές, κάποια ανοιχτά κεφάλαια της ζωής σας, δεν μπορούν να ανοίξουν καινούργιες πύλες. Και για να κλείσουν τα παλιά κεφάλαια, θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση. Να ζυγιστούν οι πράξεις σας, οι επιλογές σας, τα αποτελέσματα τους στην δική σας ζωή αλλά και ο αντίκτυπος τους στις ζωές των άλλων. Είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες σας, να εξιλεωθείτε για τον πόνο που μπορεί να προκαλέσατε σε συνανθρώπους σας, ώστε να επέλθει η κάθαρση.

Είναι μια τρομακτικά δύσκολη διαδικασία, θα απαιτήσει χρόνο, κουράγιο και μεγάλα ψυχικά αποθέματα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι λυτρωτικό! Γιατί πέρα από την εσωτερική, ψυχική κάθαρση που θα πετύχετε, θα καταφέρετε μέσα από την διαδικασία αυτή να περιορίσετε ή ακόμη και να αποβάλλετε τις φοβίες που σας κρατάνε δέσμιους για χρόνια.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Κριό το 2023

Ο Ουρανός είναι εγκατεστημένος εδώ και κάποια χρόνια στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον καθαρά οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας, θέση που θα διατηρήσει και μέσα στο 2023. Την χρονιά αυτή θα κινηθεί μεταξύ της 14ης και της 19ης μοίρας στο ζώδιο του Ταύρου, που σημαίνει ότι θα επηρεάσει κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα μείνετε στο απυρόβλητο… Ανάδρομος θα γυρίσει στις 29 Αυγούστου και αναμένεται να επανέλθει στην ορθή του φορά στις 27 Ιανουαρίου 2024.

Ο Ουρανός είναι συνδεδεμένος με το ξαφνικό και το απρόβλεπτο, και καθώς κυριαρχεί την περίοδο αυτή στα οικονομικά σας, δεν λείπουν τα ξαφνικά, είτε είναι ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει απίστευτες επιτυχίες από του πουθενά, μπορεί όμως και να σας βυθίσει στην απόγνωση σε κλάσματα δευτερολέπτου. Για τον λόγο αυτό, απαιτείται προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας και σύνεση στις αποφάσεις σας που μπορούν να έχουν επίπτωση στο πορτοφόλι ή την περιουσία σας. Τα ψώνια ή οι αγορές σας θα πρέπει να είναι πρακτικές, οι επαγγελματικές ή επιχειρηματικές σας  κινήσεις να εγγυόνται μια μίνιμουμ ασφάλεια. Η ανάληψη ρίσκου δεν θα σας βοηθήσει μέσα στην χρονιά αυτή να κερδίσετε αυτό που προσδοκάτε.

Ο Ουρανός μας ωθεί πολλές φορές να κάνουμε την επανάσταση μας, να κυνηγήσουμε την ελευθερία μας, να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες μας. Υπό την έννοια αυτή ίσως να σας παροτρύνει να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σαν ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι νέο, κερδοφόρο και συναρπαστικό την χρονιά αυτή, αλλά κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα και επενδύστε στην καινοτομία. Ο Ουρανός λατρεύει το νεωτεριστικό και την σύγχρονη τεχνολογία. Εάν επενδύσετε στο μέλλον σας, τότε ας είναι κάτι που θα σας εκτοξεύσει μπροστά από τους πιθανούς ανταγωνιστές σας.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Κριό το 2023

Ο Ποσειδώνας φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια στο ζώδιο του, στους Ιχθείς και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, και μέσα στο 2023 αναμένεται να κινηθεί μεταξύ της 22ης και 28ης μοίρας του ζωδίου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ανάδρομος θα είναι την χρονιά αυτή μεταξύ 30 Ιουνίου και 6 Δεκεμβρίου.

Ο άρχοντας των ονείρων και η πηγή της έμπνευσης βρίσκεται σε έναν τομέα της ζωής σας, που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πνευματικά και να δημιουργήσετε μοναδικά πράγματα. Η συνείδηση μπορεί υπό την επιρροή του να διευρυνθεί και να αποκτήσετε γνώσεις και επαφές μοναδικές. Ας έχετε όμως υπόψη σας, ότι το ανοιχτό μυαλό δεν εγγυάται πάντοτε αξιόπιστες γνώσεις ή επαφές. Καλό είναι να κρατάτε κάποιες αποστάσεις, να προφυλάσσετε τον εαυτό σας και να διαφυλάττετε τα συμφέροντα σας. Διαφορετικά θα γίνει βορά των αρπακτικών η φωτεινή σας φύση και θα εξανεμιστεί άσκοπα η ενέργεια σας, αφήνοντας σας άδειους ενεργειακά και εύθραυστους ψυχικά.

Είναι μια περίοδος στην ζωή σας, όσο διαρκεί η διέλευση αυτή του Ποσειδώνα, κατά την οποία μπορεί να βιώσετε αποκαλύψεις σε επίπεδο μεταφυσικής ή στο θρησκευτικό συναίσθημα. Ο Ποσειδώνας διέρχεται το πιο μεταφυσικό από τα ζώδια το διάστημα αυτό, και όντας στον 12ο οίκο σας μπορεί να σας έλξουν γνώσεις ή εμπειρίες που να ξεφεύγουν από τα στεγανά. Προσοχή ωστόσο, γιατί η ευκολοπιστία και η εμμονή στην αναζήτηση της «αλήθειας» μπορεί να σας οδηγήσει στους κόλπους αιρέσεων και στις αγκαλιές απατεώνων.

Πέρα όμως από την μεταφυσική διάσταση της διέλευσης αυτής, ο Ποσειδώνας σας προικίζει με υπέροχες και μοναδικές ιδέες, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στην επαγγελματική κυρίως ζωή σας. Τα χρόνια αυτά είναι μοναδικά και ανεπανάληπτα για τους ανθρώπους της τέχνης του ζωδίου σας, καλλιτέχνες και συγγραφείς, καθώς η μούσα τους δεν θα τους προδώσει. Το ταλέντο σας, συνεπικουρούμενο από μια μοναδική και ανεπανάληπτη φαντασία, θα αποκαλυφθούν με απίστευτη δύναμη στο κοινό και θα εκτοξεύσουν τις καριέρες σας.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Κριό

 Η κινέζικη χρονιά του υδάτινου Λαγού υπόσχεται να είναι πιο ήρεμη για το ζώδιο σας από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να καταλήξετε σε σημαντικά συμπεράσματα, να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Θα έρθετε σε πραγματική επαφή με τα συναισθήματα σας, θα εξορθολογήστε τις σχέσεις σας, θα προβληματιστείτε και θα ανακαλύψετε την κλίση ή τα ταλέντα σας. Ο Λαγός θα σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο υπομονετικοί, να αποκτήστε ενσυναίσθηση και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με μέλη της οικογένειας και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

Κριός 2023 – Αισθηματικά

Έχετε την ευκαιρία μέσα στο 2023 να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, εάν είστε ελεύθεροι. Η χρονιά αυτή προσφέρει ένα καλειδοσκόπιο συναισθημάτων, ζωηρών εντυπώσεων και ευτυχίας, αποτέλεσμα του πάθος σας και της προσπάθειας ανανέωσης της ζωής σας. Μην δειλιάζετε και φοβάστε τις αλλαγές, παρά αγκαλιάστε τες. Καταρρίψτε στεγανά και ελευθερωθείτε συναισθηματικά. Είναι μια χρονιά, κατά την οποία θα έχετε όλοι την ευκαιρία να ζήσετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Το αν θα το καταφέρετε, θα εξαρτηθεί κατ’ εξοχήν από εσάς.

Γιατί θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε, κάτι που σας είναι σχεδόν αδύνατο. Χωρίς υποχωρήσεις όμως δεν μπορεί να επιβιώσει καμία σχέση. Λύστε τα υπάρχοντα προβλήματα σας με ηρεμία, μέσα από διάθεση για συνεννόηση. Οι φωνές, η αγένεια και η αρνητικότητα μόνο να εκτραχύνουν τις καταστάσεις μπορούν. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε κάπως το υπερτροφικό σας «εγώ», τότε υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να κατακτήσετε την ευτυχία.

Όσοι αναζητάτε ένα ταίρι να συμπορευτείτε στην ζωή, το 2023 δεν θα σας απογοητεύσει. Θα έχετε την δυνατότητα και την ευκαιρία να γνωρίσετε το άτομο εκείνο, το οποίο θα τρέφει ειλικρινή και αμοιβαία συναισθήματα και θα πραγματοποιήσετε μια πολλά υποσχόμενη καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή. Η πιο ευνοϊκές για τον σκοπό αυτό περίοδοι του έτους είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Δεν θα πρέπει όμως να περιμένετε να έρθει η τύχη να σας βρει. Ενεργοποιηθείτε, κοινωνικοποιηθείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Κριός 2023 – Καριέρα

Το 2023 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τα επαγγελματικά του ζωδίου σας, εάν βαδίζετε βάσει σχεδίου. Όσοι εισέρχεστε τώρα στον επαγγελματικό στίβο ή δεν διαθέτετε κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις ή δεξιότητες, θα πρέπει να δουλέψετε ακούραστα και αδιαμαρτύρητα μέσα στην χρονιά. Μέσα από κόπο, υπομονή, επιμονή και λογικές κινήσεις θα μπορέσετε να απολαύσετε στο μέλλον αυξημένα εισοδήματα και μια καλύτερη θέση εργασίας. Εάν δεν σας ευχαριστεί η δουλειά σας και δεν σας προσφέρει ικανοποιητικά εισοδήματα, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο αλλαγών. Αναζητήστε ένα νέο αφεντικό ή κάντε αλλαγή καριέρας. Είναι πολύ σημαντικό όμως να κάνετε πολύ προσεκτικά βήματα, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των προηγούμενων ετών.

Όσοι είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, για να μπορέσετε να κατακτήσετε την σταδιοδρομία που ονειρεύεστε, θα πρέπει να κινείστε βάσει σχεδίου. Χωρίς την ύπαρξη κάποιου πλάνου, κινδυνεύετε να βυθιστείτε στην ρουτίνα και να μην καταφέρετε το παραμικρό. Κάποιοι μεταξύ σας ενδεχομένως να δεχτούν μια «δελεαστική» πρόταση για μια θέση ευθύνης με παράλληλη μισθολογική αναπροσαρμογή, μόνο που η αύξηση που θα πάρετε θα είναι δυσανάλογα μικρή των ευθυνών που θα επωμισθείτε. Μέσα στο 2023 ωστόσο θα έχετε όλοι ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και να πάρει η καριέρα σας την πορεία που επιθυμείτε. Η πιο θετική για τα επαγγελματικά σας περίοδος του έτους είναι το φθινόπωρο, κατά την διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ένα πολλά υποσχόμενο έργο.

Κριός 2023 – Οικονομικά

Μέσα στο 2023 μπορούν τα πάθη ή η συναισθηματική σας σχέση να επιβαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα οικονομικά σας. Η αποταμίευση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σας, και για τον λόγο αυτό οι αγορές σας θα πρέπει να είναι περιορισμένες, καλύπτοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Έχετε υπό συνεχή έλεγχο τον προϋπολογισμό σας, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Προγραμματίστε εκ των προτέρων τις δράσεις σας και κάντε έρευνα αγοράς για τις καλύτερες προσφορές.

Η ανάληψη ρίσκου είναι απαγορευμένη για το ζώδιο σας, τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα, γιατί οι απώλειες θα είναι όχι απλά μεγάλες, αλλά συντριπτικές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε επενδύσεις μέσα στην χρονιά. Απλά θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες και μικρού ύψους, ώστε να μην κινδυνεύετε να χάσετε πολλά, εάν κάτι δεν πάει καλά.

Κριός 2023 – Υγεία

Η υγεία σας θα είναι σε γενικές γραμμές καλή μέσα στο 2023, αλλά θα υποφέρετε από έντονο στρες και εξάντληση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου συνιστάται να περιορίσετε το άγχος σας και να χαλαρώνετε όσο μπορείτε περισσότερο. Είναι σημαντικό να έχετε εσωτερική ισορροπία την περίοδο αυτή του έτους και θα σας βοηθούσε να την κατακτήσετε το μασάζ, η γιόγκα ή ότι άλλο αποδεδειγμένα σας χαλαρώνει. Να είστε επίσης προσεκτικοί όταν αθλείστε, γιατί κινδυνεύετε από ατυχήματα και τραυματισμούς. Την άνοιξη και το καλοκαίρι ο κίνδυνος τραυματισμών και καταγμάτων είναι πολύ μεγάλος!

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να υπάρξουν παροξύνσεις χρόνιων ασθενειών σας. Μην αγνοείτε τα πρώιμα συμπτώματα, μην αμελείτε την θεραπευτική σας αγωγή και προγραμματίστε έγκαιρα τις προληπτικές σας εξετάσεις. Εάν θέλετε να χάσετε κάποιο περιττό βάρος, συνιστάται πέρα από έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, η τακτική άσκηση σας. Εάν θρέφεστε υγιεινά, αθλείστε τακτικά και ξεκουράζεστε αρκετά, θα καταφέρετε να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε εξαιρετικό επίπεδο και να απολαύσετε την ζωή σας στο έπακρο.

 

Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU