Δράκος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Δράκος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Δράκου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2012               23.01.2012 – 09.02.2013                νερό

2000               05.02.2000 – 26.01.2001                μέταλλο

1988               23.01.1988 – 09.02.1929                γη

1976               31.01.1976 – 17.02.1977                φωτιά

1964               13.02.1964 – 01.02.1965                ξύλο

1952               27.01.1952 – 13.02.1953                νερό

1940               08.02.1940 – 26.01.1941                μέταλλο

1928               23.01.1928 – 09.02.1929                γη

 

Δράκος 2023 – Γενική επισκόπηση

 Όσοι του ωροσκοπίου σας πιστεύουν στην τύχη, μπορούν να στηριχτούν στην εύνοια της κατά την διάρκεια της χρονιάς του Λαγού. Πράγματι, η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει φέτος, αρκεί να μην είστε αλαζονικοί με τα επιτεύγματα σας, που θα πετύχετε χάριν στην συμπαντική εύνοια. Γιατί το κάρμα παραμονεύει… Είναι μια χρονιά, κατά την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αλλά και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η επινοητικότητα θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος και ίσως σας φανεί χρήσιμη σε καταστάσεις που θα πρέπει να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας.

Τα επιτεύγματα σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα εξαρτηθούν από το πόσο αρμονική θα μπορέσει να είναι η συνεργασία σας με συναδέλφους και διοίκηση μέσα στην χρονιά. Για τους επιχειρηματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες το ίδιο ισχύει με το προσωπικό που απασχολούν και από το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Θα πρέπει ωστόσο να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας αλλά και επίμονοι, όπου το απαιτούν ή το επιτρέπουν οι περιστάσεις.

Κυρίαρχο ζητούμενο για φέτος είναι να μην βιάζεστε ποτέ και για τίποτε. Διεκπεραιώστε την δουλειά σας με ηρεμία, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια, εξασφαλίστε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και προχωρήστε σε συμβιβασμούς χωρίς δεύτερη σκέψη, εάν το απαιτούν οι περιστάσεις. Η πλούσια εμπειρία σας και οι συσσωρευμένες γνώσεις θα είναι ικανές από μόνες τους να εντυπωσιάσουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο ανταγωνιστή σας.

Κατά περιόδους θα αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον ρυθμό που θα επιθυμούσατε και θα επιχειρήσετε να επιταχύνετε. Κάτι τέτοιο όμως θα σας οδηγήσει σε κακές αποφάσεις, άρα και μη αποδοτικές επιλογές. Θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός, ότι κάποιες στιγμές θα πρέπει να σεβαστείτε τους ρυθμούς του σύμπαντος και να προσαρμοστείτε σ’ αυτούς. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Η υπομονή και οι προσεγμένες κινήσεις θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας μέσα στο 2023. Τέλος, δεν μπορείτε να θέλετε να κατακτήσετε τα πάντα μονομιάς, καριέρα, υλική ευημερία, οικογενειακή ευτυχία, γιατί το σύμπαν δεν λειτουργεί κατ’ αυτό τον τρόπο. Να είστε ευτυχείς και ευγνώμονες, εάν σας επιβραβεύει με ένα από όλα αυτά.

Δράκος 2023 – Καριέρα

 Κατά την διάρκεια του έτους του υδάτινου Λαγού θα είστε υποχρεωμένοι να αποδεικνύετε συνεχώς τον επαγγελματισμό και το κύρος σας, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί κουραστικό, θα σας οδηγήσει όμως στην νίκη επί των ανταγωνιστών σας και στην επιτυχία. Η επαγγελματική εξέλιξη ή η κατάκτηση μια νέας θέσης είναι πολύ πιθανά σενάρια μέσα στο έτος και οι ποιο ευνοϊκές εποχές για να συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή μέσα στον Οκτώβριο.

Είναι ένα έτος που θα διαθέτετε υψηλά αποθέματα ενέργειας, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Αντίθετα, φροντίστε να κάνετε καλή χρήση των δυνάμεων σας, βελτιώνοντας τις αποτελεσματικότητα, την παραγωγικότητα και την ποιότητα της δουλειάς σας, επενδύοντας στον νεωτερισμό και την πρωτοτυπία. Εάν καταφέρετε κάτι τέτοιο, η διοίκηση θα εκτιμήσει σίγουρα τις προσπάθειες σας και θα ανταμείψει, κάτι που θα έχει θετική επίπτωση στα εισοδήματά σας. Εάν παρόλα αυτά θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας δουλειά, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βουτιά στην περιπέτεια. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονιά να το επιχειρήσετε.

Δράκος 2023 – Οικονομικά

 Εάν αντιμετωπίζετε διαχρονικά προβλήματα οικονομικής φύσης, μέσα στο 2023 θα έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε αρκετά από αυτά με ευνοϊκό τρόπο. Είναι όμως σημαντικό να βρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ εισροών και εκροών, ή, εάν είστε επιχειρηματίες, μεταξύ κόστους και κερδών. Μέσα στο 2023 θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και να μην ενδίδετε στους πειρασμούς για αγορές αντικειμένων πολυτελείας.

Οι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν την δυνατότητα μέσα στην χρονιά να υπογράψουν μια νέα σύμβαση, την οποία ονειρευότανε πολύ καιρό τώρα, και θα τους φέρει πολλά κέρδη. Να μελετήσετε όμως προσεκτικά τους όρους και τα ψηλά γράμματα, για μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά μέσα στον φθινόπωρο, είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, με αποτέλεσμα να ατενίζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το μέλλον. Εάν τα κέρδη σας μέσα στην χρονιά είναι μεγάλης κλίμακας, φροντίστε να τα επενδύσετε με τέτοιο τρόπο, που να σας αποφέρουν το μέγιστο δυνατό εισόδημα στο μέλλον.

Δράκος 2023 – Συναισθηματικά

 Οι πρώτοι μήνες του έτους του υδάτινου Λαγού, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, χαρακτηρίζονται από ηρεμία και αρμονία στην οικογενειακή ζωή για όσους βρίσκονται σε μια μόνιμη σχέση. Θα λείπουν εντάσεις και προστριβές και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια ειδυλλιακή περίοδο στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα διασκεδάζουν και θα φλερτάρουν το διάστημα αυτό, θα απολαμβάνουν τις ερωτικές τους περιπέτειες, αλλά πέραν αυτού δεν θα πρέπει να περιμένουν τίποτε πιο σοβαρό. Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα. Εάν δεν υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων και συνεννόηση σε σοβαρά ζητήματα σχέσης και διαχείρισης, πολλά μπορούν να οδηγήσουν την σχέση στα βράχια.

Η άνοιξη και οι αρχές του καλοκαιριού είναι η ιδανική περίοδος για φλερτ, ρομαντισμό και ραντεβουδάκια. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα εκπέμπετε γοητεία και είναι αδύνατο να σας αντισταθούν. Αλλά ας έχετε στο νου σας, ότι μπορεί να βυθιστείτε στον έρωτα και το πάθος χωρίς να το καταλάβετε. Στην συνέχεια όμως θα χρειαστεί σοβαρή προσπάθεια για να ριζώσει η σχέση και να εξελιχθεί, αρκεί το πρόσωπο που έχετε επιλέξει να είναι ελεύθερο και διαθέσιμο.

Ο Αύγουστος και το ξεκίνημα του φθινοπώρου είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος για την συναισθηματική σας ζωή, χωρίς ούτε ένα σύννεφο να σκεπάζει τον ουρανό. Αρμονία θα κυριαρχεί μεταξύ σας και του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι που δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να γνωρίσουν το άλλο τους μισό, θα έχουν την τύχη να πραγματοποιήσουν μια γνωριμία που θα αποδειχτεί μοιραία. Η σχέση που θα προκύψει θα είναι μακροχρόνια και θα οδηγήσει σε ένα σταθερό και ευτυχισμένο γάμο.

Το τέλος του φθινόπωρου και ο Δεκέμβριος ενδείκνυνται για ανακαινίσεις του σπιτιού σας ή για αλλαγή κατοικίας. Από άποψη σχέσεων, το διάστημα αυτό τα πάντα θα τεθούν στην σωστή τους προοπτική. Τοξικά άτομα ή ξεπερασμένες σχέσεις θα πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, ενώ θα έρθετε πνευματικά πολύ κοντά με άτομα που θα σας εμπνεύσουν και θα σας ανεβάσουν ψυχικά.

Σε γενικές γραμμές η χρονιά του υδάτινου Λαγού θα φέρει πολύ καλές ευκαιρίες για τους ελεύθερους του ζωδίου σας. Θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν το επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής τους ζωής, και εάν έχουν κάνει σωστές επιλογές, να ζήσουν ένα παραμυθένιο αλλά και διαχρονικό έρωτα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να βρουν υγιείς ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, εάν θέλουν να διατηρήσουν την ηρεμία στο σπίτι. Επίσης, θα πρέπει να ασχοληθούν πολύ πιο σοβαρά με την ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των απογόνων τους.

Δράκος 2023 – Υγεία

 Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας έχουν ευλογηθεί με ένα εξαιρετικό ανοσοποιητικό σύστημα και μια αστείρευτη ενέργεια, κάτι που εγγυάται καλή υγεία, τουλάχιστον σε γενικές γραμμές. Το 2023, το έτους του υδάτινου Λαγού, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον τομέα αυτό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία σας, παρά μόνο εάν υπάρχει κάποιο περίεργο σύμπτωμα. Τότε συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας και ακολουθήστε την θεραπεία που θα σας υποδείξει.

Εκείνο που είναι σημαντικό μέσα στην χρονιά, είναι να ξεκουράζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα, γιατί θα είναι ένα πολυάσχολο και απαιτητικό έτος. Φροντίστε ωστόσο να προγραμματίσετε τον χρόνο και τις δραστηριότητες σας σωστά, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εάν κάνετε διακοπές, καλό είναι να εμπλακείτε σε φυσικές δραστηριότητες, που θα σας βοηθήσουν να εκτονώσετε την υπερβάλλουσα ενέργεια σας. Η απραξία ή η τεμπελιά δεν ταιριάζει στο ζώδιο σας, γιατί θα σας οδηγήσει σε κακή διάθεση και στο τέλος θα αισθάνεστε πιο κουρασμένοι από ποτέ, μη έχοντας κάνει απολύτως τίποτε. Θα αποκτήσετε περιττά κιλά, θα έχετε πόνους στην μέση και την πλάτη και η ψυχολογία σας θα πέσει στα τάρταρα.

Δράκος 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι για τους άντρες του ωροσκοπίου σας μια δύσκολη και καθαρά συγκρουσιακή περίοδος σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επαφές και τις αλληλεπιδράσεις σας, ειδικά με άτομα κοινωνικά ή επαγγελματικά ανώτερα ή πιο ισχυρά από εσάς, για να μην κάνετε ζημιά στην φήμη ή την καριέρα σας. Εάν θέλετε να έχετε πιθανότητες να εξελιχθείτε επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε ήπιων τόνων, συνεργάσιμοι και με συμβιβαστική διάθεση. Ο εγωισμός σας δεν έχει καμία θέση φέτος και μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει και να βλάψει την καλή σας φήμη. Φροντίστε επίσης να εκπαιδευτείτε όσο πληρέστερα μπορείτε στο αντικείμενο της δουλειάς σας, αναφορικά με τα νέα δεδομένα στον χώρο σας. Και βέβαια να επιδείξετε πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα στην δουλειά σας.

Και στις προσωπικές σας σχέσεις δεν θα είναι καλύτερη η κατάσταση κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Ο φλογερός σας χαρακτήρας και η αδάμαστη γλώσσα σας μπορεί φέτος να κάψει γέφυρες και να φέρει χωρισμούς χωρίς να το περιμένετε. Γιατί κανείς δεν θα μπορεί να σας αντέξει, εάν δεν βάλετε κάποιο φρένο στις απαιτήσεις σας. Μην επενδύετε χρόνο και ενέργεια σε νέες σχέσεις φέτος, επαγγελματικές, φιλικές ή ερωτικές, γιατί θα απογοητευθείτε οικτρά από το αποτέλεσμα. Οι νέες συναντήσεις δεν μπορούν να φέρουν τίποτε ελπιδοφόρο στην ζωή σας, τουλάχιστον μέσα στο 2023.

Κατά την διάρκεια της άνοιξης καλό θα ήταν να έχετε σαφή εικόνα της συναισθηματικής σας σχέσης και των κινήσεων του συντρόφου σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα προκύψουν δύσκολες καταστάσεις κατά διαστήματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, οι καταστάσεις που θα βιώσετε θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κρίσιμες. Σε μια νέα σχέση, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και να παλέψετε πολύ για να την διατηρήστε. Ουσιαστική διαφορά θα μπορούσε να κάνει και στις δύο περιπτώσεις η διάθεση σας για συμβιβασμό με το ταίρι σας. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο, τότε τα πάντα είναι καταδικασμένα από την αρχή.

Δράκος 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Είναι αναμφίβολα μια πλούσια σε δράση χρονιά για σας! Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο ή έντονη επαγγελματική σας ζωή και οι πολλές υποχρεώσεις σας θα επιβαρύνουν αρνητικά την προσωπική σας ζωή και την υγεία σας. Προσοχή θα χρειαστεί στην συμπεριφορά σας στον επαγγελματικό χώρο, για να μην βλάψετε την επαγγελματική σας φήμη και αξιοπιστία. Αποφύγετε κουτσομπολιά και καυγάδες, μην διαδίδετε φήμες για συναδέλφους ή προϊσταμένους, γιατί αργά ή γρήγορα θα το πληρώσετε. Κατά την διάρκεια της άνοιξης, αντί να ασχολείστε με τα κουτσομπολιά του γραφείου, καλό θα ήταν να επενδύστε σε δημιουργικότητα, φέρνοντας φρέσκες ιδέες στην δουλειά σας.

Η απραξία πραγματικά δεν σας ταιριάζει. Θα πρέπει να μοιραστείτε με τον κόσμο τα μοναδικά σας ταλέντα, δίνοντας τους την ευκαιρία να εκτιμήσουν την πραγματική αξία σας. Από το τέλος της άνοιξης μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού θα πρέπει να προσέχετε πολύ περισσότερο τις αντιδράσεις και την συμπεριφορά σας, γιατί είναι η περίοδος που θα είστε περισσότερο από ποτέ εριστικές, επιθετικές και σαρκαστικές στα σχόλια σας. Θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε, θα είναι όμως ακόμη πιο δύσκολο να σας ανεχτούν οι γύρω σας.

Το 2023 είναι μια ιδανική για σας χρονιά, να διευρύνετε τις γνώσεις σας, βελτιώνοντας έτσι τις πιθανότητες σας για μια καλύτερη καριέρα. Θα είναι κρίσιμο επίσης να γίνετε κοινωνοί των νέων πληροφοριών ή των εξελίξεων στον τομέα απασχόλησης σας, ώστε να έχετε κάποιο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για την προώθηση της καριέρας σας, εάν δεν καταφέρατε να την καταστρέψετε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους και με την απρόβλεπτη συμπεριφορά σας. Ακόμη όμως και να κάνατε ζημιά με την εριστικότητα σας, τώρα θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αρχίζοντας όμως από την αρχή. Το θετικό είναι ότι θα έχετε άφθονη ενέργεια και πολλές ιδέες, που θα βιάζεστε να υλοποιήσετε.

Δράκος 2023 – Feng shui και τύχη

 Οι κρύσταλλοι αμέθυστου και πυρίτη θα σας προσφέρουν μια ασπίδα προστασίας από κακοτυχίες και αρνητικές δονήσεις του περιβάλλοντος σας  μέσα στην χρονιά του Λαγού. Έχετε όμως υπόψη σας, ότι μεγάλο μέρος των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσετε μέσα στην δική χρονιά, θα οφείλεται στην δική σας συμπεριφορά, οπότε τίποτε δεν μπορεί να σας σώσει, εάν δεν έχετε την διάθεση να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.

Η αγένεια και ο απότομος ή απόλυτος χαρακτήρας σας, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να σας στερήσουν την επιτυχία ή την ίδια την ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Στην καριέρα σας δεν είναι απαραίτητο να επιδεικνύετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας. Το πρακτικό αποτέλεσμα της προσπάθεια σας αρκεί. Η μοίρα δεν ευνοεί τους υπερφίαλους, οπότε ετοιμαστείτε για σκληρές δοκιμασίες ή ακόμη και μάχες. Και κυρίως, δεν μπορείτε να καταπιάνεστε με εκατό πράγματα ταυτόχρονα και να έχετε την εντύπωση ότι θα κάνετε καλή δουλειά. Το πως θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή εξαρτάται από τις επιλογές σας, και αυτές είναι που θα καθορίσουν το κατά πόσο θα είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη η πορεία σας μέσα στο 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού.

Τυχερά χρώματα 2023: Κόκκινο, χρυσό και ασημί

Τυχεροί αριθμοί 2023: 6, 2 και 5

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα 2023: Βορειοδυτικά, δυτικά και βόρεια

Τυχεροί μήνες 2023: Απρίλιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Οκτώβριος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Φεγγαρόπετρα

Τσάκρα 2023: Ιερό τσάκρα

 

Δράκος 2023 – Το έτος ανά μήνα

 Ιανουάριος 2023

Τον πρώτο μήνα του έτους η υπερβάλλουσα ενέργεια σας θα σας οδηγήσει στον να καταπιάνεστε αγχωτικά με οτιδήποτε εμφανίζεται στο δρόμο σας. Θα θέλετε να πετύχετε, να λύσετε όλα τα προβλήματα, να κατακτήσετε δόξα και χρήμα, το μόνο όμως που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε αδιέξοδα. Μόνο με ηρεμία μυαλού και στοχευμένες κινήσεις θα μπορέσετε να καταφέρετε κάτι.

Φεβρουάριος 2023

Είναι ένας καλό μήνας για την καριέρα σας, με ευκαιρίες για μια προαγωγή. Το κύριο μέλημα σας ωστόσο μέσα στον μήνα θα πρέπει να είναι, να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τις δράσεις σας, με όσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια μπορείτε.

Μάρτιος 2023

Στις αρχές της άνοιξης θα κληθείτε να λύσετε πολλά από τα παλιά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν επαγγελματικά. Μόνο τότε θα μπορέσετε να κάνετε βήματα προόδου στην καριέρα σας. Ευκαιρίες θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, αρκεί να τις εξετάσετε προσεκτικά. Κάποια από τις προτάσεις θα μπορούσε να φέρει την ευημερία στην ζωή σας.

Απρίλιος 2023

Για τους δημιουργικούς ανθρώπους, ο Απρίλιος θα είναι εξαιρετικός. Θα ευλογηθείτε με απίστευτες ιδέες και θα απολαύσετε τον θαυμασμό των γύρω σας. Οικονομικά θα είστε θαυμάσια, αλλά αποφύγετε να υπερηφανεύεστε για τα επιτεύγματα σας, για να αποφύγετε τον φθόνο των γύρω σας. Στην συναισθηματική σας ζωή θα υπάρξει μια ατμόσφαιρα ανανέωσης, που για κάποιους από σας μπορεί να σημαίνει μια επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο.

Μάιος 2023

Είναι πολύ σημαντικό να κατασταλάξετε, τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και πως θα το πετύχετε. Μην μπλέκεστε στα πόδια των άλλων, γιατί απλά θα σας ποδοπατήσουν. Κουτσομπολιά για το άτομο σας μπορεί να κυκλοφορούν στην δουλειά σας, αλλά αγνοήστε τα μεγαλοπρεπώς. Εάν χρειαστείτε στήριξη σε κάτι, ζητήστε βοήθεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιούνιος 2023

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι πολύ καλός για την καριέρα σας και υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να υπογράψετε ένα πολύ σημαντικό έγγραφο. Εναλλακτικά όμως ίσως να σας ανατεθεί ή να αναλάβετε εσείς την επίβλεψη ενός ατόμου για εάν μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι πολλές και βαριές και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνετε σημαντικές επισκευές στο σπίτι σας ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας.

Ιούλιος 2023

Στην κορύφωση του καλοκαιριού είναι καιρός να κάνετε τις διακοπές σας και να χαλαρώσετε με φιλικά πρόσωπα, το ταίρι ή την οικογένεια σας, ανάλογα με την προσωπική σας κατάσταση. Η υπερβάλλουσα ενέργεια σας δεν θα σας αφήσει ωστόσο να χαλαρώσετε τελείως. Αφιερώστε κάποιο χρόνο και ενέργεια σε οικιακές δουλειές ή εναλλακτικά προσφέρετε τον χρόνο σας για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Αύγουστος 2023

Σας περιμένουν πολλές αλλαγές, κυρίως σε επίπεδο καριέρας μέσα στον μήνα. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και σημαντικές και θα πρέπει να κάνετε την σωστή επιλογή. Εάν έχετε κάνει σωστό προγραμματισμό των δράσεων σας τους προηγούμενους μήνες, έχετε κατασταλαγμένη άποψη για το τι θέλετε να κατακτήσετε, οι πιθανότητες λανθασμένης επιλογής εκλείπουν.

Σεπτέμβριος 2023

Βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια σας, για να ισορροπήσετε και να μην βραχυκυκλώσετε. Διεξόδους μπορεί να βρείτε στην γυμναστική, στην γιόγκα, στον διαλογισμό, σε περιπάτους ή σε ανακατασκευές και επιδιορθώσεις. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείτε από το σπίτι σας, αλλά το διάστημα αυτό θα είναι παραγωγικό για σας.

Οκτώβριος 2023

Η διάθεση σας τον μήνα αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την οικονομική σας κατάσταση. Όσο πιο παχύς ο τραπεζικός σας λογαριασμός, τόσο πιο καλά θα αισθάνεστε. Άτομα που εμπιστεύεστε μπορούν να σας καθοδηγήσουν ή να σας συμβουλεύσου σε θέματα επενδύσεων. Ο μήνας προσφέρεται επίσης για ταξίδια στο εξωτερικό και διασκέδαση.

Νοέμβριος 2023

Πολλά προβλήματα θα βρεθούν στον δρόμο σας κατά τον Νοέμβριο, προσωπικής, επαγγελματικής, οικονομικής ή γραφειοκρατικής φύσης. Επιπλέον, συγγενείς ή ηλικιωμένα δικά σας πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε και την δική σας υγεία και να μεριμνήσετε για την ξεκούραση σας.

Δεκέμβριος 2023

Οι ερωτευμένοι του ζωδίου σας, θα πρέπει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το ταίρι σας, αλλά και να καταβάλετε κάποια προσπάθεια, να θεμελιώσετε μια αξιοπρεπή επικοινωνία με τα άτομα που έχουν σημασία για τον σύντροφό σας. Ένα γυναικείο πρόσωπο θα διαδίδει ψευδείς φήμες για σας, κάτι που δεν θα πρέπει να το επιτρέψετε να διαιωνίζεται. Κόψτε το μαχαίρι για να μην σας κάνει ζημιά.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

alinda kanaki

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU