Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Μαΐου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση.  Στις 21 του μήνα που περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Ο Ερμής συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την πορεία του μέσα από τον Ταύρο και τον 12ο οίκο σας, μόνο που το πρώτο μισό του Μαΐου είναι ανάδρομος. Προσέξτε το διάστημα αυτό ιδιαίτερα, γιατί κάποιες καταστάσεις μπορεί να αποδειχτούν μοιραίες και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις ανατρέψετε στο μέλλον. Μόνο μετά τις 15 του μήνα αισθάνεστε και πάλι ότι ανακτάτε τον έλεγχο της ζωής σας. Η μελέτη και γενικά η απόδοση σας σε μια πνευματική εργασία θα παρουσιάσει δυσκολίες για το ζώδιο σας, ειδικά εάν είστε αναγκασμένοι να βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος ή σε ένα θορυβώδες περιβάλλον.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Την πρώτη βδομάδα του μήνα συνεχίζει η Αφροδίτη την διέλευση της μέσα από το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Μετά τις 7 του μήνα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον δεύτερο οίκο, στο τομέα των οικονομικών σας, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Θα σας ελκύσουν αντικείμενα πολυτελείας, θα λατρέψετε οτιδήποτε αισθητικά όμορφο και θα θέλετε να το αποκτήσετε άμεσα. Είναι επίσης ένα διάστημα που θα κάνετε πολλοί από σας αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, ώστε να ανανεωθείτε. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα στρέψετε την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού.

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου στον Σκορπιό σας αγγίζει σε ζητήματα του 6ου ηλιακού οίκου, που έχουν κυρίως σχέση με την καριέρα σας. Εάν προγραμματίζετε μια αλλαγή επαγγελματικής πορείας ή την μετακίνηση σας σε άλλη επιχείρηση, πάρτε αποφάσεις και κινηθείτε άμεσα. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ θετικότερες από ότι φανταζόσασταν. Εξετάστε απλά και την παραμικρή παράμετρο πριν κάνετε το επόμενο σας βήμα, ώστε να μην μετανιώσετε αργότερα.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου σας επηρεάζει σε ζητήματα του 12ου οίκου, που αφορούν περισσότερο την ψυχολογική σας κατάσταση. Είναι επίσης ένας τομέας τη ζωής σας που έχει σχέση με τα μυστικά και τις υπόγειες διεργασίες, αλλά και με την μεταφυσική διάσταση των πραγμάτων ή το θρησκευτικό συναίσθημα. Κάποιοι θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε το διάστημα αυτό και να σκεφτείτε ορισμένες πτυχές της ζωής σας, ώστε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι επίσης μια καλή χρονική περίοδος να ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωση, καταπολεμώντας κόμπλεξ και ανασφάλειες.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 7, 10, 11, 15, 16, 20, 23, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  6, 4, 8, 13, 17, 22, 25, 27

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: