Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Το τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο των Διδύμων, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις, αποδράσεις και ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευση του μέσα από τον Ταύρο και τον 2ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, αλλά είναι ανάδρομος μέχρι τις 15/05. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται αρκετά πιο προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας, μια και ο Ερμής πέρα από τις συνήθεις παρενέργειες που έχει όταν είναι ανάδρομος, αυτή την φορά θα χτυπήσει την τσέπη σας. Μετά τα μέσα του μήνα ωστόσο θα αποδειχτείτε ιδιαίτερα έξυπνοι στις εμπορικές σας συναλλαγές και θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία ευνοϊκές για σας συμφωνίες. Αρκετοί του ζωδίου σας θα ενεργοποιηθείτε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, είτε επιδιώκονται μια αύξηση, είτε αναζητώντας μια δεύτερη δουλειά, μπορεί όμως και ψάχνοντας για μια καλύτερη θέση απασχόλησης στην αγορά, με καλύτερες απολαβές.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) το διάστημα μέχρι τις 7 Μαΐου, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Τη πρώτη βδομάδα του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Μετά τις 7 Μαΐου, που η Αφροδίτη περνάει στον 4ο οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι), αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι η χρονική στιγμή που μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο σας, να αναβαθμίσετε αισθητικά το σπίτι σας και να του δώσετε ένα νέο αέρα. Και οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας βελτιώνονται το διάστημα αυτό, καθώς περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί τους. Επωφεληθείτε από την θέση αυτή της Αφροδίτης και εξομαλύνετε τις σχέσεις σας, εάν υπήρξαν κάποια προβλήματα στην οικογένεια.

Η Πανσέληνος-μερική σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου ενεργοποιεί ζητήματα του 8ου ηλιακού σας οίκου (σεξ, πάθη και αναγέννηση). Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε σας εμποδίζει να ζήσετε όπως εσείς επιθυμείτε και να βρείτε την ευτυχία. Άτομα που σας φορτίζουν αρνητικά, κόψτε κάθε επαφή μαζί τους. Κάποια προβλήματα ίσως να ενσκήψουν ωστόσο με την πληρωμή των τραπεζικών σας δανείων τις μέρες αυτές.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου ενεργοποιεί τον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα των οικονομικών σας. Εάν παραστεί ανάγκη να προστατεύσετε τις μέρες αυτές τον εαυτό σας από τυχόν οικονομικές απώλειες, ενεργήστε αστραπιαία και χωρίς δεύτερη σκέψη. Προγραμματίστε τις δαπάνες σας και περιορίστε τα έξοδα σας, εάν θέλετε να βελτιώσετε την υλική σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη είναι θετική για την σύναψη δανείων και την υπογραφή νέων συμβολαίων και συμβάσεων, καθώς θα έχουν ευεργετική επίδραση στα οικονομικά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 1, 6, 8, 15, 19, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 3, 7, 14, 17, 24, 30

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU