Σεπτέμβριος 2023 – Η εύνοια του Δία σε τρία ζώδια

Σεπτέμβριος 2023 – Η εύνοια του Δία   σε τρία ζώδια

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, των ευκαιριών και της επέκτασης, σχηματίζει μέσα στον Σεπτέμβριο ορισμένες αρμονικές όψεις, που ευνοούν κάποια ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Λόγω ωστόσο του γεγονότος, ότι ο πλανήτης γυρίζει ανάδρομος στις 4 Σεπτεμβρίου, τα όποια δώρα του δεν θα είναι όσο πλούσια ή ανεμπόδιστα θα μπορούσαν να είναι, εάν ήταν ορθόδρομος. Στις δύσκολες εποχές όμως που ζούμε, και η παραμικρή εύνοια της τύχης είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη. Οι τυχεροί του μήνα ανήκουν στα ζώδια του Λέοντα, των Ιχθύων και του Τοξότη. Λάβατε θέσεις λοιπόν για την επικείμενη εκτόξευση σας!

Λέοντες

Το μαγικό ραβδάκι του Δία αγγίζει το ζώδιο σας στον τομέα των υλικών αγαθών, με συνέπεια να παρουσιάζετε αυξημένα εισοδήματα ή κέρδη, να προσελκύετε υλικό πλούτο και ευημερία. Το πως θα φτάσει όμως ο υλικός πλούτος ή η ευημερία στα χέρια σας, η διαδρομή που θα ακολουθήσει θα είναι διαφορετική για τον καθένα από εσάς. Ορισμένοι θα έχουν επιτυχίες στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, κερδίζοντας μια προαγωγή που θα συνεπάγεται μισθολογική αύξηση. Άλλοι θα κλείσουν επικερδείς επιχειρηματικές συμφωνίες, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως να κερδίσουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα, μέσα από τα οποία θα είναι σε θέση να βελτιώσουν αισθητά την οικονομική τους κατάσταση.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες του ζωδίου σας μπορούν να περιμένουν αύξηση των εσόδων τους, ίσως και επικερδείς καινούργιες συμφωνίες, μέσα από τις οποίες θα είναι σε θέση να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους. Επιτυχείς επενδύσεις χρημάτων θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη και μια επιδέξια διαχείριση των χρημάτων σας μπορεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές και σταθερό οικονομικό μέλλον για σας και την οικογένεια σας. Όσο για όσους έχουν μια εξαρτημένη θέση εργασίας, μέσα στον μήνα ενδεχομένως να σας προταθεί μια υψηλότερη και πολύ καλύτερα αμειβόμενη θέση, μέσα από την οποία θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια που θα οδηγήσει στην υλική ευημερία. Κάποιοι δε του ζωδίου σας, ενδεχομένως να κατακτήσετε την δημόσια αναγνώριση και να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στον τομέα σας, που θα βοηθήσει σημαντικά στην κοινωνική ανέλιξη σας, και θα φέρει κατ’ επέκταση την προσωπική σας ευημερία.

Ιχθείς

Ο Δίας αγγίζει μέσα στον Σεπτέμβριο τον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών, την μάθηση και την τεχνολογία, καθώς και την επαφή με τα αδέλφια σας. Μέσα στον μήνα θα έχετε τύχη και επιτυχίες σε συνεργασίες, στις κοινωνικές σας επαφές, στον γάμο και την δημόσια επικοινωνία σας. Θα σας είναι εύκολο να συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε κοινή γλώσσα επικοινωνίας με τα άτομα που συνδιαλέγεστε. Καλή τύχη μπορεί επίσης να έχετε στον τομέα της εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανάλογα με το στάδιο της ζωής σας και τις επιδιώξεις σας. Μπορεί να μάθετε αυτή την περίοδο εύκολα μια νέα δεξιότητα, να απορροφήσετε καινούργιες γνώσεις με ευκολία, να συμμετέχετε σε προγράμματα κατάρτισης, κλπ. Ευνοείται η απασχόληση στον τομέα της πληροφορικής, η διδασκαλία αλλά και η συγγραφή. Εάν ασχολείστε δε με την δικηγορία, θα εκπροσωπήσετε με επιτυχία τα συμφέροντα των πελατών σας, επιτυγχάνοντας δικαστικές αποφάσεις προς όφελος τους.

Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι σαφώς βελτιωμένη μέσα στον Σεπτέμβριο και θα βρείτε με ευκολία την χρυσή τομή ή μια κοινή πορεία δράσης σε σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις σας στον επαγγελματικό χώρο θα είναι επίσης πολύ καλές, τόσο απέναντι στους συνεργάτες σας, όσο και απέναντι στα αφεντικά σας. Εάν αναζητάτε καινούργιο προσωπικό για την επιχείρηση σας, θα καταφέρετε να βρείτε ικανούς και αξιόπιστους υπαλλήλους. Το ίδιο ισχύει εάν αναζητάτε συνεργάτες ή καινούργιους συνεταίρους.

Τοξότες

Μέσα στον Σεπτέμβριο σας ευνοεί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, στον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την υπηρεσία και την εργασία, θα έχετε δηλαδή σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες και θα αποκομίσετε οφέλη από την δουλειά σας. Θα απολαύσετε την στήριξη των ατόμων γύρω σας, ώστε να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα έχετε όμως και την στήριξη ατόμων με μεγάλη επιρροή στον χώρο σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιοι από εσάς την ευκαιρία να αναλάβετε μια υψηλότερη θέση στην επιχείρηση που απασχολείστε ή ένα διοικητικό πόστο με μεγαλύτερες ευθύνες αλλά και καλύτερες αμοιβές. Προέχει ωστόσο να θέτετε ρεαλιστικούς στόχους και να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά σας, ώστε να έρθει η επιτυχία που ονειρεύεστε. Μέσα από την επαγγελματική επιτυχία δε, είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθει και η κοινωνική ανέλιξη. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ασχολείστε επαγγελματικά με τον αθλητισμό ή βρίσκεστε στο στάδιο διεύρυνσης των γνώσεων ή των δεξιοτήτων σας. Προσοχή ωστόσο θα χρειαστεί μέσα στον Σεπτέμβριο η υγεία σας. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας και αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ατυχήματα και τραυματισμούς.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU