Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας, προσοχή όμως στις σπατάλες! Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Στις αρχές του μήνα φροντίστε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχετε. Την τελευταία βδομάδα που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Ζυγού, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής κινείται μέσα στον Σεπτέμβριο στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέχρι τις 15/09 όμως είναι ανάδρομος, φέροντας καθυστερήσεις και εμπόδια σε ζητήματα χρηματικών συναλλαγών και περιουσίας. Το δεύτερο μισό του μήνα αρχίζουν σιγά σιγά να προχωρούν ομαλά οι υποθέσεις σας και να ρέουν τα χρήματα στα ταμεία σας. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σε καινούργιες επενδύσεις ή να εκπονήσετε νέα σχέδια για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Ευκαιρίες για ανάπτυξη θα υπάρξουν, θα πρέπει ωστόσο να έχετε έτοιμα σχέδια δράσης και να τα τηρήσετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και αρκετές βδομάδες στο ζώδιο σας και θα συνεχίσει μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου. Ευτυχώς για σας, γυρίζει ορθόδρομη στις 4/09, επιτρέποντας σας επιτέλους να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά σας. Εάν καταφέρατε να διατηρήσετε αλώβητη την σχέση σας τις πέντε βδομάδες της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως και να έχει, τώρα που γυρίζει ορθόδρομη, θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να λύσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν και να ομαλοποιήσετε την κατάσταση, επαναφέροντας την ηρεμία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα φλερτάρετε πολύ, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας χαρίζει περισσή ακτινοβολία. Δεν σημαίνει όμως ότι θα ξεκινήσετε απαραίτητα μια καινούργια σχέση, καθώς θα απολαμβάνετε το διάστημα αυτό περισσότερο την διαδικασία του φλερτ, παρά το ενδεχόμενο ενός καινούργιου έρωτα.

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει εστίαση στα υλικά σας αγαθά. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένοι και καλά επεξεργασμένοι, μακριά από ψευδαισθήσεις και ονειροπολήσεις. Διατηρήστε επίσης τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ξεφύγετε στα έξοδα.

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) σας δίνει τα απαραίτητα ερεθίσματα να εξελιχθείτε πνευματικά και να αλλάξετε απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Το φεγγάρι αυτό θα φέρει για κάποιους το τέλος μιας δύσκολης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής διαδικασίας, με την ολοκλήρωση ενός κύκλου. Τα γεγονότα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη το διάστημα αυτό θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  3, 7, 12, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:   5, 10, 24, 28

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: