Τοξότης – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τον γάμο και τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι συγκρούσεις με το ταίρι σας που αφορούν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ σας. Και η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να ανθίσει ξανά, εάν θελήσετε να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα αισθανθείτε το διάστημα αυτό να ανάβει μια σπίθα και μια πολύ βαθιά έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσετε. Ωστόσο, ευεργετικές ημερομηνίες για την εμπέδωση μιας σχέσης με μέλλον εντοπίζονται στο πρώτο μισό του μήνα. Εάν συμπέσουν οι συγκυρίες και πραγματοποιηθεί η γνωριμία μετά τα μέσα Ιουνίου, η σχέση αυτή δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ το επίπεδο της σεξουαλικής έλξης!

Από τις 9 Ιουνίου και μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο οίκο σας και μπορείτε να περιμένετε αισθητή βελτίωση στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν συνδέεστε συναισθηματικά με ένα συνεργάτη σας, η σχέση αυτή μπορεί να εμβαθύνει σημαντικά την περίοδο αυτή και να θελήσετε να προχωρήσετε σε γάμο. Μια άλλη σημαντική διέλευση για τα συναισθηματικά σας είναι το πέρασμα του Ερμή μεταξύ 4 και 27 του μήνα από τον οίκο των συναισθηματικών σας σχέσεων, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Άρη (κυβερνήτη της αγάπης σας). Οι συνδυασμένες αυτές διελεύσεις ενθαρρύνουν την συναισθηματική εμβάθυνση! Με την επιρροή τους θα αναζητήσετε τρόπους να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας ή ακόμη και να μοιραστείτε υλικούς-οικονομικούς πόρους που μέχρι στιγμής δεν μοιραζόσασταν.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 5, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 12, 15, 20, 24

Σημείωση-Συμβουλή: Θα αισθανθείτε μια συναισθηματική αναστάτωση κάπου στα μέσα του μήνα! Θλίψη θα συνυπάρξει με χαρά και νευρικότητα. Πηγή των συναισθημάτων σας θα αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ένας γονέας, ένας δάσκαλος ή ένας προϊστάμενος σας στην δουλειά. Πριν αντιδράσετε αψυχολόγητα, προσπαθήστε να καταλάβετε την οπτική τους γωνία και αναλογιστείτε μήπως έχουν δίκιο. Μήπως έφτασε η χρονική στιγμή να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας…

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: