Ζυγός – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η αισθηματική σας ζωή ίσως γίνει το επίκεντρο συζητήσεων μεταξύ φίλων, συναδέλφων αλλά και της οικογένειας σας, μια κατάσταση καθόλου ευχάριστη. Η οικογένεια σας ίσως να αντιδράσει άσχημα στην επιλογή του συντρόφου σας ή στην απόφαση σας να παντρευτείτε το συγκεκριμένο άτομου που έχετε επιλέξει. Το γεγονός αυτό όμως θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας και θα εδραιώσει την σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται θεαματικά και είστε πολύ πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Αναφορικά με όσους είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ο Ιούνιος δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις… Θα υπάρξουν αξιόλογες γνωριμίες, που θα ανάψουν μια σπίθα μέσα σας, αλλά η επαφή αναμένεται να διατηρηθεί περισσότερο σε ψυχικό-πνευματικό επίπεδο, παρά να εμβαθύνει σε συναισθηματικό. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε το ταίρι σας σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα ή να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης των υποψήφιων συντρόφων σας. Πάντως, κάτι δεν κάνετε όπως πρέπει ή κυνηγάτε τα λάθος άτομα και θα πρέπει να το εντοπίσετε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Και για τις αλλαγές αυτές, η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου σας δίνει μια σημαντική ώθηση! Κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους και γνωρίστε άτομα που να σας κινούν το ενδιαφέρον και να σας έλκουν ερωτικά!

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 7, 8

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 21, 25, 29, 30

Σημείωση-Συμβουλή: Στο διάστημα αυτό επικεντρώστε την προσοχή σας στα βήματα που θα πρέπει να κάνετε στην καριέρα σας και στην υλοποίηση των στόχων σας. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείτε!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: