Παρθένος – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Καθώς ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου το σπίτι σας των φίλων, των ομαδικών δραστηριοτήτων και της κοινωνικής σας ζωής, έχετε μια πολύ χαλαρή και φιλική διάθεση! Σας χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό αλτρουισμός, η διάθεση να βοηθήσετε τους γύρω σας με όποιο τρόπο μπορείτε και δεσμεύεστε στο κάθε τι που θα εμπλακείτε. Εάν είστε ελεύθεροι, οι έξοδοι με φίλους και η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις σας φέρνει σε επαφή με άτομα που θα σας τραβήξουν την προσοχή, και ίσως το ενδιαφέρον να είναι αμοιβαίο. Αλλά μην περιμένετε να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση άμεσα και να τρέξει με γρήγορους ρυθμούς. Θα χρειαστεί υπομονή, καθώς η περίοδος της γνωριμίας θα διαρκέσει αρκετά, πριν ξεκινήσει κάτι σε σταθερή βάση. Προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως να σας προσεγγίσουν και να σας πολιορκήσουν άτομα που είναι δεσμευμένα. Αποφύγετε κάθε ανάμειξη και θέστε σαφή όρια στους υποψήφιους μνηστήρες αυτής της κατηγορίας.

Αναφορικά με τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, ίσως να έχετε την τάση να αγνοείτε κάποια σημάδια που αφορούν το ταίρι σας, και που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλατε να πιστεύετε. Οι πλανητικές διελεύσεις όμως του μήνα θα σας αναγκάσουν να δείτε ρεαλιστικά την κατάσταση, ώστε να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται στην σχέση σας. Στις περιπτώσεις που θεωρείτε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε πια, είναι καλύτερα να το πάρετε απόφαση και να το τερματίσετε. Όσοι μεταξύ σας ξεκινήσετε μέσα στο μήνα εργασίες που αφορούν το σπίτι, ίσως να πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα προγραμματίζατε…

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 3, 9, 19, 25

Σημείωση-Συμβουλή: Ίσως να αισθάνεστε ανήσυχοι την περίοδο αυτοί και τα προβλήματα να σας πνίγουν! Θα έχετε μεγάλες διακυμάνσεις ψυχολογικές, αλλά να έχετε κατά νου, ότι αυτά που θα λέτε σε στιγμές έντασης, μπορούν να πληγώσουν άτομα που σας αγαπάνε.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: