Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Καθώς η καριέρα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις απορροφούν την μερίδα του λέοντος της προσοχής σας μέσα στον Αύγουστο, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα ζητήματα της καρδιάς. Ωστόσο μετά τις 18 του μήνα η κατάσταση θα παρουσιάζει μια αισθητή βελτίωση και μετά τις 21 θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και με την οικογένεια σας.

Καθ όλη την διάρκεια του μήνα όμως αρκετοί από εσάς θα έχετε μια συνεχή αίσθηση ευθύνης και ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων έναντι των δικών σας ανθρώπων, που δεν καταφέρνετε να αποτινάξετε εύκολα. Προσπαθήστε να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο διαθέτετε στα αγαπημένα πρόσωπα και στο ταίρι σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας στην σχέση ή στον γάμο και σηκώστε και σεις το βάρος που σας αναλογεί στην κοινή σας πορεία, ώστε να μπορεί πολύ πιο εύκολα να επανέλθει η ισορροπία στην σχέση.

Είναι η χρονική περίοδος που αρκετοί από εσάς θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν στον αυτόματο πιλότο και ότι απαιτείται δουλειά σε καθημερινή βάση. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας έχει τα εχέγγυα να βελτιωθεί μέσα στον Αύγουστο, ειδικά εάν κάνετε κάποια προσπάθεια να μοιραστείτε τα κοινά βάρη.

Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε την αγάπη, παλεύοντας με μια συναισθηματική αστάθεια, ο φτερωτός θεός του έρωτα δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.  Έχετε πολύ καλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή με άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

Σημαντικοί αριθμοί:1, 3, 8

Σημαντικές μέρες: 13, 14, 22, 24, 28

 

Συμβουλή

Αναμένονται πολλά συμβάντα και αλλαγές στην ζωή σας, και καλό θα ήταν να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο παρόν και το μέλλον, κλείνοντας οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, στα απωθημένα και τις μνήμες που σας πληγώνουν. Το μέλλον σας γράφεται σήμερα και θα πρέπει να είστε παρόντες!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: