Σκορπιός – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Η καριέρα σας απορροφά πολύ από τον χρόνο και την ενέργεια σας αυτό τον Αύγουστο, οπότε αναγκαστικά αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στα συναισθηματικά σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, η πιθανότητα να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει είναι πολλές, αλλά θα πρόκειται για άτομο που επίσης θα κυνηγά την καριέρα του. Ίσως τα άτομο που σας ενδιαφέρει να είναι άτομο με πολλές γνωριμίες και ευρύ κύκλο, καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά.
Ίσως όμως και να έχετε υπέρμετρα ρομαντικές διαθέσεις, μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις ή πολύ υψηλές προσδοκίες που θα είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Εάν όμως ανοίξετε την καρδιά σας και κατεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών σας, μπορείτε να γνωρίστε την αγάπη της ζωής σας. Τον Αύγουστο θα χαρακτηρίζεστε από περίσσια χάρη και γοητεία, με αποτέλεσμα να γοητεύετε τους γύρω σας με ευκολία και να κατακτάτε ότι επιθυμείτε! Ξέρετε πώς να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, να μαγέψετε όσους αναζητούν «ποιητικές» βραδιές και συναισθηματική ένταση.  Αλλά η γοητεία που θα έχετε μπορεί επίσης να ευνοήσει και τους παντρεμένους του ωροσκοπίου σας,  με το να απομακρύνει την πλήξη και την ανία της καθημερινότητας και να ανανεώσει την συναισθηματική σας ζωή.

Ο Ουρανός ξεκινάει στις 12 Αυγούστου την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιο του Ταύρου και στον οίκο του ζευγαριού του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου ιδανικής για να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσει στην σχέση ή την οικογένεια σας. Αποφύγετε ξεσπάσματα, ειδικά μετά τις 18 του μήνα, καθώς θα προκύψουν μεγάλες αντιπαραθέσεις στο ζευγάρι.

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 12, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 9, 10, 28, 30

 

Συμβουλή

Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να έχετε μια ευρεία σύναξη της οικογένειας τον μήνα αυτό. Προετοιμαστείτε κατάλληλα, ειδικά εάν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας, ώστε να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο…

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: