Δίδυμοι – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Η χαρά της ζωή επιστρέφει, καθώς και η διάθεση σας να συνεργαστείτε με το ταίρι σας, ώστε να προχωρήσετε μπροστά σαν ταίρι και ανακάμπτει η αισιοδοξία στην καρδιά σας. Ο Δίας, ο μέγας ευεργέτης, επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά τις 11 Αυγούστου, στον οίκο του ζωδίου σας που αφορά τις σχέσεις και τον γάμο σας, οίκο τον οποίο κυβερνά. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, επίσης επιστρέφει σε ορθή πορεία την πρώτη μέρα του μήνα. Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν μέσα στον Ιούλιο και τάραξαν τα νερά της σχέσεις σας, τώρα μπορούν να επιλυθούν και να επανέλθει η αρμονία και  η σταθερότητα.

Ερμής και Δίας σχηματιζόταν επίσης ένα εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ 20 και 22 του μήνα, που ευνοεί ιδίως τους αδέσμευτους του ζωδίου σας που αναζητούν το άλλο τους μισό.  Όσοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για μια σταθερή σχέση με μακροχρόνια προοπτική δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν πέρα από το πρώτο βήμα, που είναι το φλερτ.

Μετά τις 18 Αυγούστου μια πλειάδα πλανητών θα ξεκινήσει να διέρχεται μέσα από τον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες, κατοικία, συναισθηματικές βάσεις)! Την πρώτη κίνηση θα την κάνει ο Άρης, και τον ακολουθεί στις 21 η Αφροδίτη, στις 23 ο Ήλιος και τέλος στις 29 ο Ερμής. Κάτω από αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες ο αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχουν την τάση να σκέφτονται πιο σοβαρά την δέσμευση και το ενδεχόμενο της οικογένειας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να σκεφτούν την συγκατοίκηση, ενώ οι παντρεμένοι θα θελήσουν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο ταίρι τους και να ασχοληθούν περισσότερο με ζητήματα της οικογένειας.

 

 

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 5,6

Σημαντικές ημερομηνίες: 13, 20, 21, 25, 25

 

Συμβουλή

 

Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε ένα σοβαρό πρόγραμμα αποταμιεύσεων! Ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας, κάτι που έχει δραματικές συνέπειες για το πορτοφόλι σας. Εάν δεν αλλάξετε τακτική θα κλαίτε πάνω από τα ερείπια που εσείς θα δημιουργήσετε. Αποφύγετε τα δανεικά και τα δάνεια, περιορίστε τις καταναλωτικές σας δαπάνες στις απολύτως απαραίτητες και εξοικονομήστε χρήματα, ώστε μελλοντικά να κάνετε όσα θέλετε και έχετε προγραμματίσει.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: