Ταύρος – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας των μεγάλων κατακτήσεων ή των μεγάλων συναισθηματικών περιπετειών, αν και μετά τις 18 του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο να βιώσετε κάποια συναισθηματικά ανοίγματα. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το διάστημα αυτό παραγωγικά, να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να αποκοπείτε από το οδυνηρό παρελθόν σας, που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά και να απαλλαγείτε από την μελαγχολία που σας βαραίνει από μια σχέση που έχει τελειώσει και έχει σημαδέψει τη ζωή σας.

Η οικογενειακή ζωή ευνοείται μέσα στον Αύγουστο, καθώς και ο προγραμματισμός να ξεκινήσετε μια οικογένεια.  Όσοι μεταξύ σας βρίσκεστε εδώ και καιρό σε μια σταθερή και υγιή σχέση που δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, ίσως να αποφασίσετε να ακολουθήσετε το επόμενο λογικό βήμα. Αυτό μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση ή ακόμη και η απόκτηση ενός κοινού περιουσιακού στοιχείου, που θα αυξήσει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όσο για τους παντρεμένους του ζωδίου σας, ίσως να ασχοληθείτε με αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι με τον ταίρι σας. Το ενδεχόμενο να αποκτήσετε απογόνους μπορεί επίσης να εξεταστεί το διάστημα αυτό.

Καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες θα κινούνται μέσα από τον 5ο οίκο σας (έρωτας και αγάπη), οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να προσελκύσετε τα άλλο σας μισό. Την αρχή την κάνει ο Άρης στις 18 Αυγούστου, τον ακολουθεί η Αφροδίτη (21 Αυγούστου), ο Ήλιος (23/8) και ο Ερμής (29/8). Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά θα έχετε την χαρά να δείτε έμπρακτα και την αγάπη του συντρόφου σας.

 

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 3, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 14, 17, 20, 23, 24

 

Συμβουλή

Η αρχή του μήνα θα είναι πολύ γεμάτη με γεγονότα και υπευθυνότητες, αλλά είναι και μια περίοδος εξαιρετικά γόνιμη, εξ αιτίας των πλανητών που θα επηρεάζουν θετικά τα συμφέροντα σας. Θα εξελιχθείτε επαγγελματικά και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε πιο στενή επαφή με άτομο που βρίσκεται υψηλά στην ιεραρχία της επιχείρησης που απασχολείστε.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: