ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2019

ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2019

ΠΕΜΠΤΗ 1.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 7.7 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Τα άστρα σας γεμίζουν με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Το πλανητικό θα σας φέρει εύνοια στα οικονομικά σας. Κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι προς όφελος σας. Πάθος και έρωτας κυριαρχεί συναισθηματικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φερθείτε με διπλωματία στις σχέσεις σας και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Επανασύνδεση με το σύντροφο σας από τα παλιά. Τα άστρα σήμερα θα ξεκαθαρίσουν παλιούς λογαριασμούς. Οικονομικά αστάθεια και συναισθηματική αναστάτωση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η φαντασία σας ανταγωνίζεται την λογική σήμερα και την νικάει. Προσοχή στις υπογραφές  συμβολαίων και τις καινούργιες συνεργασίες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ )

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και προσοχή στις επενδύσεις.

ΤΡΙΤΗ 6.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις. Ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, και ένας αέρας αισιοδοξίας να σας ανακουφίσει σημαντικά. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν στο μέλλον.

ΠΕΜΠΤΗ 8.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Προσοχή στα λάθη και τις παραλήψεις που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά!!! Στα συναισθηματικά σας, αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, γιατί χαλάτε τη διάθεση του συντρόφου σας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα νεύρα σας θα είναι πάνω από το κεφάλι σας, κάτι που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, παρόλο που θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν ή να κατευνάσουν τα νεύρα σας. Το απόγευμα, όταν πια θα έχετε αφήσει πίσω σας τα προβλήματα με την σύγχρονη τεχνολογία, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε το πρώτο μισό της μέρας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σας, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα ζητήματα που έχουν σχέση με το χρήμα. Ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας, μήπως και χρειάζονται κάποιες κινήσεις, που σήμερα είναι ευκαιρία να πραγματοποιηθούν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 10.4)

Καλή εποχή να ρυθμίσετε επαγγελματικά ζητήματα ή ζητήματα του σπιτιού ως γονείς. Ο τρόπος σας ας είναι πρακτικός και αξιοπρεπής. Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 1.1.20)

Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση. Στα συναισθηματικά σας, κάποιο άτομο από το παρελθόν επιστρέφει ξανά στην ζωή σας για να μπερδέψει τους στόχους σας. Μην βιαστείτε να κινηθείτε…

ΤΡΙΤΗ 13.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την οργάνωση και τη συλλογή πληροφοριών για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν… Απρόσμενες  προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες! Στον συναισθηματικό τομέα, σας περιμένει ένα ξέγνοιαστο βραδάκι με το ταίρι σας.

ΠΕΜΠΤΗ 15.8.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας εσείς οι ελεύθεροι. Όσο ια τους δεσμευμένους, χαρείτε κοινωνικές συναναστροφές. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κινηθείτε με δυναμισμό κατά την σημερινή μέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε απρόσεκτοι. Με υπομονή και θετική στάση μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία, είτε αυτή αφορά τον επαγγελματικό τομέα, είτε την προσωπική σας ζωή! Οι μέρες είναι απατηλές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία θα σας συναρπάσει! Απολαύστε τις στιγμές και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Για κάτι μονιμότερο όμως χρειάζεται αρκετή δουλειά και την απαραίτητη δέσμευση, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει σε βάθος χρόνου. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας οι αδέσμευτοι!  Αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.8.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα… Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος, ένας παλιός οφειλέτης θα ξαναεμφανιστεί ή μια προηγούμενη ερωτική σας σχέση να σας ζητήσει να κάνετε μια ακόμη προσπάθεια. Μικρές δυσκολίες στη χρηματοδότηση ή με έναν  επιχειρηματικό εταίρο είναι επίσης μια πιθανότητα.

ΤΡΙΤΗ 20.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνατε κάποια σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση της αναθέρμανσης της σχέσης σας, χρειάζεται όμως συνεχής ενασχόληση για να παραμείνει το κλίμα καλό… Το παίρνετε σιγά-σιγά απόφαση ότι ήρθε ο καιρός για βαθιές τομές…

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει καλά, ίσως όμως επειδή δεν τολμάτε να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Είναι καιρός να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, κάνοντας μια ανοιχτή και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας.

ΠΕΜΠΤΗ 22.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιείστε την φαντασία σας και εκπλήξτε ευχάριστα το ταίρι σας. Πλανητικά είναι μια πολύ καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά και να αναθερμάνετε την σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως να βρίσκεστε στην αναζήτηση μιας νέας σχέσης τον τελευταίο καιρό, όντας έτοιμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματα και την καθημερινότητα σας με κάποιο άτομο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε λίγο υπερβολικοί και ίσως ακόμη και επιθετικοί σε ότι κάνετε. Θα πρέπει να βάλετε φρένο και να ηρεμήσετε, γιατί με τον τρόπο αυτό μόνο προβλήματα δημιουργείτε. Κάτι ή κάποιος θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σας και καλά θα κάνετε να δώσετε σημασία σε όσα έχει να σας δείξει ή να σας πει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν είστε σήμερα πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που συχνά διαφωνείτε, θα έχετε αρκετές επιτυχίες μελλοντικά. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΣ  ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πανηγυρίστε με τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, αλλά καταστρώστε και τα μελλοντικά σας πλάνα με επιμέλεια για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία.  Προσοχή θα χρειαστεί μόνο, να μην δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που κάθε άλλο παρά έμπιστα είναι και το καλό σας θέλουν. Φυλάξτε να νώτα σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεκαθαρίστε τις διαφορές σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους. Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας

ΤΡΙΤΗ 27.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια νέα επιρροή στον εργασιακό σας χώρο θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Έχετε ανοιχτό το μυαλό και τα μάτια σας γιατί μια ευκαιρία καριέρας πλησιάζει… Τις βραδινές ώρες θα πρέπει να προσφέρετε την στήριξη σας σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες οικονομικής ή συναισθηματικής φύσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια παρεξήγηση που σας έφερε σε ρήξη με μέλη της οικογένειας σας, μπορεί σήμερα να λυθεί και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας και πάλι. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι το λάθος δεν ήταν δικό σας, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση της συμφιλίωσης.

ΠΕΜΠΤΗ 29.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους. Από την άλλη, κάτι ή κάποιος θα σας απογοητεύσει και θα έχετε την διάθεση να το βάλετε στα πόδια. Δεν θα ήταν όμως σοφό να το κάνετε, γιατί θα δείξετε ο θιχτήκατε και θα δώσετε την ικανοποίηση σε κάποιους, ότι κατάφεραν να σας πληγώσουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Έχετε πολύ θετική ενέργεια φίλοι μου εξαιρετική διάθεση για ζωή! Ίσως αυτό να οφείλεται σε μια ανέλπιστη επιτυχία που θα καταγράψετε στον τομέα της καριέρας σας… Θα πρέπει ωστόσο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επενδύσεις σας, τόσο από άποψη κεφαλαίων, όσο και από άποψη χρόνου και συναισθημάτων

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ηρεμία και γαλήνη επικρατεί γύρω σας και αυτό θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τόσο τις δουλειές σας όσο και τις υποχρεώσεις σας προς την οικογένεια με έναν ομαλό και χαλαρό τρόπο. Με καλή συγκέντρωση και στοχευόμενη δράση έχετε την ευκαιρία να κλείσετε με ευνοϊκούς όρους κάποιες υποθέσεις σας

 

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU