ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

 ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Από συναισθηματικής άποψης θα σας απασχολήσουν το πρώτο μισό του μήνα ζητήματα επαφής με το ταίρι σας, συναισθηματικής σύνδεσης και η επιθυμία σας να βελτιώσετε και να εμβαθύνετε την σχέση σας. Μέσα από κινήσεις και χειρονομίες ζεστές και ρομαντικές, μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστο το ταίρι σας και να αλλάξετε την δυναμική της σχέσης. Εάν θέλετε να εμβαθύνετε τα θεμέλια σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, ο καλύτερος τρόπος είναι να βελτιώσετε την επικοινωνία σας όσο αφορά ζητήματα σχέσης και συμβίωσης. Επίσης θα πρέπει να είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στις επιθυμίες του συντρόφου σας ή αναφορικά με όσα τον προβληματίζουν στην κοινή σας πορεία. Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο έντονη το πρώτη μισό του μήνα, οπότε ευνοείται την περίοδο αυτή και η ερωτική αναγέννηση για ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί.

 

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας αναμένεται να έχετε πολύ έντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση, ποτά αλλά και πολλές καυτές στιγμές με εφήμερες επαφές. Ακόμη και αν οι σεξουαλικές σας ανάγκες είναι πολύ έντονες το πρώτο μισό του μήνα και καθορίζουν τις κινήσεις σας, εν τούτοις στο πίσω μέρος του μυαλού σας θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πιο σταθερό και ουσιαστικό. Υπάρχουν όμως και κάποιοι μεταξύ σας που δεν μπορούν να αποβάλλουν τις φοβίες τους και να αφήσουν κάποιους να τους πλησιάσουν και να τους αγγίξουν ψυχικά. Γι αυτό θα συνεχίσουν να αποζητούν εφήμερες απολαύσεις ή μικρής διάρκειας δεσμούς. Στα τέλη του μήνα όμως θα καταφέρει κάποιο πρόσωπο να μπει στην καρδιά τους, χωρίς να το καταλάβετε καν, και θα αρχίσετε να σκέφτεστε πολύ πιο σοβαρά για το μέλλον.

 

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου κάποιους από εσάς μπορεί να τους ελκύσουν άτομα από το εξωτερικό ή με διαφορετικές πεποιθήσεις και πιστεύω, ή ακόμη και άτομα που έχουν σχέση με ανώτερη εκπαίδευση, το ιερατείο ή το δικαστικό σώμα. Συνιστάται προσοχή στις κινήσεις σας στις περιπτώσεις αυτές, γιατί τα άτομα που θα γνωρίσετε και θα εμπλακείτε συναισθηματικά, θα έχουν πλήθος μυστικών και κρυμμένων σκελετών στην ντουλάπα τους, που κάποια στιγμή θα δουν το φως της μέρας και θα εκπλαγείτε αφάνταστα!

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 7 και 9

 

Σημαντικές ημερομηνίες: 10, 12, 18, 19 και 21

 

Συμβουλή

 

Η προσωπική σας γοητεία θα είναι ιδιαίτερα έντονη κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου και θα γνωρίσετε ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο που θα σας ιντριγκάρει! Θα σκιρτήσει η καρδιά σας και πάλι, θα πρέπει όμως να αποβάλετε τις φοβίες σας, για να μπορέσετε να ανοίξετε την πόρτα στην πραγματική ευτυχία. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, γιατί θα σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU