ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας σας, ο Ήλιος, θα βρίσκεται στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (ομαδικές εργασίες, φίλοι, τεχνολογία και ανθρωπιστικές δραστηριότητες), οπότε οι συλλογικές επαγγελματικές δραστηριότητες συνεχίζουν να είναι επικερδείς! Κάνετε αισθητή την παρουσία σας πάντοτε, όταν περιβάλλεστε από πλήθος, και θεωρείστε αυθεντία στο γνωστικό σας αντικείμενο. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να εντατικοποιήσετε τις ιντερνετικές σας δραστηριότητες, προκειμένου να προβάλετε το όνομα και το έργο σας σε ένα ευρύτερο κοινό.

 

Εάν αναζητάτε μια θέση εργασίας, είτε επειδή είστε άνεργοι, είτε επειδή θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, η λύση θα έρθει από το διαδίκτυο! Στείλτε το βιογραφικό σας και οι πιθανότητες να βρείτε κάτι κατάλληλο για τα προσόντα σας είναι πολύ μεγάλες. Φροντίστε μόνο να είναι καλογραμμένο, επικαιροποιημένο και ευπαρουσίαστο, αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών.

 

Όσοι μεταξύ σας εργαστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα, τώρα έφτασε η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής σας! Η δημοτικότητα σας θα αυξηθεί το ίδιο και οι υλικές απολαβές. Μετά τις 23 του μήνα όμως συνιστάται να κατεβάσετε λίγο τις ταχύτητες και να κάνετε συντήρηση δυνάμεων. Το χρονικό διάστημα προς το τέλος του μήνα, σε μια φάση χαλάρωσης, μπορεί να σας έρθουν έξυπνες ιδέες για το μέλλον της καριέρας σας!

 

Από οικονομικής άποψης καλό θα ήταν να αποφύγετε ανούσια έξοδα σε είδη πολυτελείας και να αγνοήσετε προσφορές που φαίνονται εξωπραγματικά καλές για να είναι αληθινές, γιατί δεν θα είναι… Το ενδεχόμενο να σας εξαπατήσουν είναι πολύ μεγάλο!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη η κοινωνική σας ζωή! Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε γνωριμίες το διάστημα αυτό, που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της προσωπικής σας ζωής! Οι πλανητικές διελεύσεις ευνοούν τις καινούργιες γνωριμίες, αλλά ας έχετε υπόψη σας, ότι οι σχέσεις αυτή την περίοδο ξεκινάνε με φιλικές διαθέσεις, για να αλλάξουν χαρακτήρα στην πορεία. Και εκεί έγκειται ο κίνδυνος… Υπάρχει η πιθανότητα μια σχέση να παραμείνει πλατωνική, επειδή δεν θα έχει το κουράγιο κανείς από τους δύο να θίξει το θέμα, από φόβο μη χαλάσει μια εν δυνάμει καλή φιλία.

 

Όσοι μεταξύ σας ξεκινήσατε μια καινούργια σχέση τον προηγούμενο μήνα μέσα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο, πιθανά με το αφεντικό σας ή με ένα προϊστάμενο, το μήνα αυτό μπορεί να εισπράξετε μια μεγάλη απογοήτευση, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε στον κατάλογο των φίλων πλέον, και όχι των εραστών.

 

Αναφορικά με τους δεσμευμένου και παντρεμένους Σκορπιούς, συνιστάται να κατεβάσουν λίγο τον πήχη των προσδοκιών τους από τον δεσμευμένο ή έγγαμο βίο. Ή τουλάχιστον ας ονειροβατούν – ονειρεύονται μαζί με το ταίρι τους, για να μην αισθάνονται μοναξιά… Επίσης, μη σας περνάει από μυαλό να απατήσετε το ταίρι σας, ιδίως μετά τα μέσα του μήνα. Αποφύγετε τους πειρασμούς πάση θυσία!

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

 

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

 

Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 17, 22.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU