Πανσέληνος στους Ιχθείς 14 Σεπτεμβρίου 2019 προβλέψεις για όλα τα ζώδια !

Πανσέληνος στους Ιχθείς 14 Σεπτεμβρίου 2019 προβλέψεις για όλα τα ζώδια !

Η Πανσέληνος της 14 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιείται στις 21ο 05΄ στο ζώδιο  των Ιχθύων, στην ίδια μοίρα που βρίσκεται αυτή τη χρονική στιγμή στο ουράνιο στερέωμα  ο Ποσειδώνας το τετράγωνο του Άρη, ο Δίας και η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό. Η σύνοδος Πανσελήνου-Ποσειδώνα αυξάνει την συναισθηματική σου ευαισθησία αλλά και τα επίπεδα ανασφάλειας και σύγχυσης που θα αισθάνεσαι. Το να ερμηνεύσεις λανθασμένα τα λεγόμενα ή τις κινήσεις των γύρω σου αποτελεί πολύ μεγάλη πιθανότητα, και είναι κάτι που θα σε  οδηγήσει σε αυταπάτες, ενοχές και σε εξαπατήσεις ή σκάνδαλα. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τα όνειρα γίνονται δυσδιάκριτα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε ουτοπικές καταστάσεις και η απλή υποψία μπορεί να σε οδηγήσει σε παράνοια! Με την όψη αυτή είσαι επίσης πολύ πιο ευάλωτη σε δηλητηριάσεις, μολύνσεις αλλά και σε εξαρτήσεις!

Το τετράγωνο Πανσέληνου-Δία  σε οδηγεί σε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου στις  δυνάμεις σου και σε υπερβολές στις δράσεις σου. Παρατηρείται επίσης μια αστάθεια και ασυνέπεια στις απόψεις σου και μια έντονη διακύμανση στην διάθεση σου, που μπορεί να μας οδηγήσει σε παραστρατήματα. Είναι η περίοδος που θα χαμηλώσεις  τον πήχη στις σχέσεις ή θα έχεις έλλειψη εμπιστοσύνης σε άτομα, με συνέπεια οι πράξεις σου να σε οδηγήσουν σε αμήχανες καταστάσεις ή να εμπλακείς σε σκάνδαλα. Επίσης θα πρέπει να προσεχθεί η υπερβολή στο φαγητό, στα ψώνια αλλά και στην χρήση αλκοολούχων !

 

Επηρεάζονται περισσότερο τα  μεταβλητά ζώδια : Δίδυμοι, Παρθένοι , Τοξότες και Ιχθύς και όσες  έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Κριός :

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων των αδερφών, της επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα της θρησκείας και του αποκρυφισμού.

 

Ταύρος :

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, των ομάδων, της δημοσιότητας, του  κοινού.

Δίδυμοι :

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

 

 

Καρκίνος :

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

Λέων :

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των  ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

Παρθένος :

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των  πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Ζυγός :

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Σκορπιός :

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

 

Τοξότης :

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

 

Αιγόκερως :

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

Υδροχόος :

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

Ιχθείς :

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της  επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων και των  μεγάλων ταξιδιών. Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

Αλίντα Κανάκη

 

★  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: