Ζυγός – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 16/9 έως και 22/9/2019 !

Ζυγός – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 16/9 έως και 22/9/2019 !

Επαγγελματικά – καριέρα  

Τα άστρα δίνουν έμφαση σε προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά που καιρό τώρα ψάχνουν να βρουν την λύση τους με την Σελήνη να περνά στον Κριό και τον 7ο οίκο σας. Το μεγάλο σας όπλο ο λόγος! Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας. Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μηνός μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματα τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές.

 

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Με την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους. Κάνετε νέες γνωριμίες και προσεγγίστε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφο σας. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ότι το καλύτερο αγαπητοί μου. Φροντίστε το εαυτό σας, γιατί ο οργανισμό σας έχει και τα όρια του.

 

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 28, 8.

Αλίντα Κανάκη

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU