Τοξότης – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11/11 έως 17/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Τοξότης – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11/11 έως 17/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά :

 

Από την αρχή της εβδομάδας θα γίνει εμφανές, φίλοι Τοξότες, ότι είναι καλύτερα να συνεργάζεστε με τους άλλους, παρά να τους έχετε απέναντι σας και να τορπιλίζουν το έργο σας. Άτομα κύρους που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα παρατηρούν και αξιολογούν τις ηγετικές σας ικανότητες και ενδέχεται να προταθείτε για μια πιο υπεύθυνη θέση. Γενικά πάντως οι πλανητικές θέσεις προωθούν την καριέρα σας, με την προϋπόθεση να αξιοποιήσετε, καταστρώνοντας την στρατηγική που πιστεύετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε και στην συνέχεια να κινηθείτε. Ευνοϊκές περίοδοι για υλοποίηση δράσεων είναι προς τα τέλη της εβδομάδας με το εξάγωνο του Κρόνου να ευνοεί τις προσπάθειες σας με πειθαρχία.

 

Αισθηματικά :

 

Θα έχετε εξαιρετική διάθεση, προσέξτε μόνο μην ξεφύγετε λόγω της εφορίας σας από κάποια πλαίσια. Στα μέσα της εβδομάδας, ίσως έρθει στο φως κάποια πλευρά της αισθηματικής σας ζωής που αγνοούσατε … Ίσως ανακαλύψετε με κάπως σκληρό τρόπο, ότι ο σύντροφος σας δεν ήταν αυτό ακριβώς που φοβόσασταν ότι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Ίσως όμως να έρθουν και δικά σας μυστικά στην φόρα που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα με τον Άρη από τον Ζυγό και τον 11ο οίκο σε αδυναμία! Εκεί είναι που θα χρειαστείτε την συμβουλή και την συμπαράσταση πιστών σας φίλων, για να ξεπεράσετε την κρίση και να χαράξετε μελλοντική πορεία. Αυτή η στιγμή κρίσης όμως μπορεί να σας προικίσει και με κάτι πολύτιμο για το μέλλον…Για τους αδέσμευτους του ζωδίου το επταήμερο, θα έχει στιγμές απομόνωσης και περισυλλογής που θα τις διαδέχονται ημέρες έντονης ζωής, τόσο κοινωνικής όσο και σεξουαλικής. Με αφορμή μια νέα ερωτική ή αισθηματική γνωριμία ίσως βρεθείτε σε δίλημμα, ως προς το πιο δρόμο να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε φίλους σας και ακολουθήστε τις συμβουλές τους.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Αλίντα Κανάκη

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU