Τοξότης – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Τοξότης – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά

 

Το τετράγωνο της Σελήνης στο ωροσκόπιο σας, θα φέρει ένταση και έντονες συζητήσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι δεν πρέπει να αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες, αλλά να κοιτάξτε βαθύτερα μέσα σας κάνοντας μια αυτοκριτική, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό σας εαυτό, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήστε μπροστά και να έχετε επιτυχίες.

 

Αισθηματικά

 

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς. Εσείς που έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση στη ζωή σας, θα αναζητάτε συχνά την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σας, θα αφιερώνετε περισσότερες ώρες για να περνάτε μαζί του τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, πράγμα που θα σας φέρει και τους δύο πολύ κοντά. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα ξεσπάτε από ανασφάλεια και ζήλια στο ταίρι σας, γι αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί θα κουράσετε γρήγορα τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι singles του ζωδίου, σας αρέσει η ανεξαρτησία σας και δύσκολα θα αποφασίσετε να δεσμευθείτε. Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να διασκεδάζετε με φιλικά σας πρόσωπα, να φλερτάρετε, να παίζετε διπλά ερωτικά παιχνίδια,  χωρίς να χρειάζεται να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν με την σύνοδο του Δία να σας ευνοεί !

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, των ασφαλειών και του σεξ.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: