Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά

Αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην αφήνετε το πλανητικό σκηνικό να σας παρασύρει σε εντάσεις και βιαστικές κινήσεις. Κάντε ένα προγραμματισμό και αποφύγετε έντονη κούραση και στρες που θα σας οδηγήσει σε υπερκόπωση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων. Αποφύγετε παρορμητικές αγορές ή σημαντικές επενδύσεις

 

Αισθηματικά

 

Οι singles του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε προς το τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη από τον 9ο οίκο να σας ευνοεί ! Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας και των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού και της διατροφής.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: