Υδροχόος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Υδροχόος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

 

 

Το 2020 αναμένεται σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις του έτους να είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια, πολλές αλλαγές και μεταβολές, με πολλές δυναμικές στιγμές, που έρχονται σαν συνέχεια των γεγονότων του 2019.

 

Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, που πολλές φορές θα είναι κυριολεκτικά στο κατώφλι σας. Θα έχετε όνειρα, επιθυμίες και οράματα για την ζωή σας, που κάποιες φορές θα είναι λίγο ασαφή και θολά, κάποιες φορές όμως απόλυτα καθαρά και κατασταλαγμένα. Δεν θα μπορέσετε ωστόσο, όπως είναι λογικό και επόμενο, να έχετε επιρροή ως προς το τι συμβαίνει έξω από τη ζωή σας,  εκείνο που μπορείτε να κάνετε όμως, είναι να διατηρήσετε την ακεραιότητα σας και την σταθερή σας ρότα, και να διδάξετε στους γύρω σας το πώς μπορούν να πορευτούν στην ζωή, ανεξάρτητα από το χάος που θα επικρατεί γύρω τους.

 

Η σημαντικότερη συμβουλή για το 2020 είναι, να μην αντιτίθεστε στις αλλαγές που σας φέρνει το Σύμπαν. Θα είναι πράγματα που πρέπει να συμβούν και προφανώς δεν έχετε καμία ελπίδα να εμποδίσετε ή να επηρεάσετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα αποδεχτείτε, να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε, ότι και αν είναι αυτό. Μπορούν να συμβούν τα πάντα μέσα στο 2020, και μπορούν να συμβούν κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή!

 

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 

Η επιρροή του Πλούτωνα στο ζώδιο σας κατά τη διάρκεια του 2020 βγάζει στην επιφάνεια την ανυπομονησία και τον εγωισμό σας! Στη σχέση σας χρειάζεστε την κατανόηση του συντρόφου σας και την πλήρη στήριξη του. Σαν ζώδιο είστε αντικομφορμιστές και ιδεαλιστές, ποιότητες που σας καθιστούν φιλομαθείς, περιπετειώδεις, αλλά και άτομα που βαριέστε εύκολα. Και αυτά τα χαρακτηριστικά σας θα είναι τονισμένα φέτος.

 

Ο Δίας είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μεταξύ 15 Μαΐου και 13 Σεπτεμβρίου και θα σας ωθήσει να αξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να αποφασίσετε ποιες από αυτές είναι άξιες διατήρησης.

 

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 17 Φεβρουαρίου και 10 Μαρτίου, επιτείνοντας τον εκνευρισμό και τον πεσιμισμό σας. Μην ξεχνάτε, ότι πάντοτε υπάρχουν λύσεις, όσο μεγάλα και αν σας φαίνονται προς στιγμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Άλλωστε εάν δεν κινηθείτε, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτε.

 

Ο Άρης, ανάδρομος στον Κριό μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου, θα φέρει το δίμηνο αυτό πολύ μεγάλη ένταση, στρες και παρορμητικές αποφάσεις που θα μετανιώσετε αργότερα. Η πλανητική αυτή διέλευση απαιτεί ηρεμία, υπομονή και καλή ξεκούραση!

 

Ο Ουρανός συνεχίσει την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τη δυναμική στη ζωή σας, μέσα όμως από την δική σας αλλαγή. Θεωρείτε δεδομένο ότι έχετε πάντοτε δίκαιο, εάν θέλετε όμως να έχετε κάποιες πιθανότητες πραγματικής ισορροπίας και αρμονίας σε συναισθηματικές, συγγενικές ή φιλικές σχέσεις, τώρα είναι η στιγμή να παραμερίσετε τον υπέρμετρο εγωισμό σας και να κάνετε σημαντικά βήματα, προκειμένου να συναντήσετε τους άλλους κάπου στην μέση της απόστασης που σας χωρίζει.

 

 

Καριέρα

 

 

Το πρώτο μισό του χρόνου θα υπάρχει αρκετή αναστάτωση στα επαγγελματικά σας, στιγμές έντασης και άγχους, μέχρι που ξαφνικά ο κουρνιαχτός θα κατακάτσει και όλα θα έχουν μπει στη θέση τους. Την χρονιά αυτή θα εμπνευστείτε με ιδέες πρωτοποριακές, νέους τρόπους να κάνετε πράγματα και να διεκπεραιώνετε τις δουλειές σας. Η καινοτομία στη δουλειά σας θα φέρει μια άνθιση στην καριέρα σας  και πολλές και μεγάλες επιτυχίες κατά τη διάρκεια του έτους.

 

Θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια και θα σας ακολουθούν οι γύρω σας αυτόματα. Το 2020 δεν προσφέρει τις ιδανικές στιγμές για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι όμως ένα έτος που προσφέρεται να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας όλων των τελευταίων ετών και για να συνεχίσετε στην πορεία που χαράξατε, κάνοντας όμως πράγματα με ένα καινούργιο, πιο δημιουργικό τρόπο, ενδεχομένως και προς μια νέα κατεύθυνση. Αποζητάτε από τον επαγγελματικό σας βίο τον σεβασμό και την αναγνώριση. Αυτά θα τα έχετε κατακτήσει μέχρι τα τέλη του χρόνου.

 

 

 

Οικονομικά

 

 

Τα λεφτά βρίσκουν το δρόμο τους προς το πορτοφόλι σας κατά την διάρκεια του 2020! Τα τελευταία χρόνια έχετε επικεντρώσει την προσοχή σας στο πώς να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και να κατακτήσετε μια οικονομική άνεση. Κατά την διάρκεια του 2020 θα απολαύσετε τα πάντα στο έπακρο! Μεγαλύτερες πωλήσεις και εισοδήματα, προαγωγές, επαίνους και τιμητικές διακρίσεις! Θα είναι μια θαυμάσια χρονιά για το ζώδιο σας!

 

Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το εισόδημα σας είναι οι σχέσεις σας με τα άτομα, από τα οποία εξαρτάται το εισόδημα σας. Πολλές φορές είστε οξύθυμοι και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, με αποτέλεσμα να προκαλείτε πολύ μεγάλη ζημιά στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας προφίλ. Φροντίστε φέτος να βάλετε ένα φρένο στις εκρήξεις σας, εάν θέλετε να απολαύσετε τα όσα καλά είναι έτοιμο να Σύμπαν να σας δώσει. Την άνοιξη ίσως να χρειαστείτε καθοδήγηση σχετικά με τα οικονομικά σας ως προς τους τρόπους καλύτερης διαχείρισης τους, και είναι η εποχή που θα πρέπει να αναζητήσετε την συμβουλή ειδικών. Στα τέλη της χρονιάς θα αισθανθείτε ότι ήταν ένας χρόνος με ισχυρή ανάπτυξη, σταθερή ανοδική πορεία και συνεχή αύξηση των εισοδημάτων σας.

 

 

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

 

Η προβλεψημότητα, η σταθερότητα, η ασφάλεια και η δέσμευση στον έρωτα και τις μακροχρόνιες σχέσεις δεν θα είναι από τα δυνατά σημεία του ωροσκοπίου σας κατά το 2020, καθώς μπορεί να βιώσετε απώλειες στον τομέα αυτό, ακόμη και στις φιλικές σας σχέσεις. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας καταλάβει εξ απήνης, καθώς δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε το σκεπτικό των γύρω σας και θα σας φαίνεται αδιανόητο το πώς δεν μπορούν να σας καταλάβουν οι άλλοι …

 

Κακή διάθεση, σκυθρώπιασμα και ξαφνικές εκρήξεις θυμού μπορεί να είναι η καθημερινότητα στην συμπεριφορά σας. Μπορεί να υποφέρουν κάτω από αυτή την κυκλοθυμία σας ακόμη και οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Το συμπαντικό μήνυμα είναι ότι έχετε να μάθετε κάποια μαθήματα, και θα πρέπει να αναλύσετε μέσα σας την στάση και την συμπεριφορά σας σε κάθε είδος σχέσης, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, για να μπορέσετε να χτίσετε στο μέλλον σε πιο σταθερά θεμέλια τις σχέσεις σας. Τα συμπαντικά μαθήματα δεν θα μειωθούν, εάν δεν τα κατανοήσετε και δεν αλλάξετε τρόπους συμπεριφοράς.

 

 

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Μέσα στο 2020 θα έχετε μια πολύ έντονη έλξη για εναλλακτικές πρακτικές θεραπείας και θα είναι προς όφελος σας, εάν καταφέρετε να ενσωματώσετε κάποια στοιχεία τους στην καθημερινότητα σας. Τα τελευταία χρόνια απολαύσατε τέλεια υγεία, αλλά λόγω των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσετε στον τομέα αυτό στις αρχές του χρόνου, θα οδηγηθείτε σε εναλλακτικά μονοπάτια. Η αναστάτωση θα διαρκέσει μερικούς μήνες, αλλά δεν θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

 

Το να δουλεύετε σε ομάδες τα ζητήματα υγείας, κάτι που ανήκει σε κάποιες εναλλακτικές πρακτικές, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε πολύ θετικά αποτελέσματα. Για το 2021 θα χρειαστείτε εξαιρετική υγεία και φυσική κατάσταση για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, καθώς οι κάθε μορφής σχέσεις σας θα συνεχίσουν να αποτελούν μεγάλη πηγή έντασης στην ζωή σας. Τα επίπεδα στρες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στο σώμα σας, οπότε θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας από νωρίς.

 

Συμβουλή

 

Στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεων θα δείτε να συμβαίνουν οι πιο εμφανείς και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ήδη από τους πρώτους μήνες του έτους. Και λόγω του γεγονότος αυτού, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα των σχέσεων σας και αρχίζετε να αμφισβητείτε το πώς επικοινωνείτε επί της ουσίας με τα άτομα που αγαπάτε.

 

Στον επαγγελματικό τομέα, η φύση της δουλειάς σας μπορεί να αλλάξει, από το ζητούμενο για ποσότητα σε κάθε επίπεδο, να στρέψετε την προσοχή σας στην ποιότητα, το τι μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο και το πώς μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι. Από την άποψη αυτή, η μεταμόρφωση θα είναι θαυμαστή και θα καθορίσει την μελλοντική επαγγελματική σας πορεία. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το είδος της δουλειάς σας. Είναι δεδομένο ότι θα ανοίξετε διαύλους επικοινωνίας με τον κόσμο και την κοινωνία και θα μπορέσετε με τον πιο απλό τρόπο να προσφέρετε την συμπάθεια σας αλλά και ανακούφιση σε όσους την έχουν ανάγκη.

 

 

Καλό και δημιουργικό 2020!

 

 

Αλίντα Κανάκη

 

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: