Τοξότης – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Τοξότης  – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

Το 2020 θα είναι έτος πολλών αλλαγών, φίλοι Τοξότες! Κυρίως θα αλλάξει η αντίληψη σας για τον κόσμο αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας! Η επένδυση που θα κάνετε στην δουλειά σας, μεταφορικά και κυριολεκτικά, θα έχει γρήγορα αποτελέσματα, ενώ μια παλιά σχέση σας θα αναζωογονηθούν, κυρίως μετά τα μισά του έτους.

Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να χτίζετε τον κόσμο σας με προσοχή και επιμέλεια και οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα έχουν άμεσα απτά αποτελέσματα. Θα πρέπει ωστόσο να είστε έτοιμοι για δραματικές αλλαγές στον τρόπο που θα επικοινωνείτε στο εξής με κάποιους ανθρώπους που είναι στην ζωή σας, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα σας ευχαριστήσει. Δραματικές αλλαγές προβλέπονται επίσης σε επικοινωνιακό επίπεδο σε φιλικό και οικογενειακό πλαίσιο.

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

Η Αφροδίτη στην ανάδρομη πορεία της μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου θα διέρχεται μέσα από τον 12 οίκο σας (μυστικά και απόκρυφα, ψυχολογική κατάσταση και ψυχική υγεία), με αποτέλεσμα να φέρει έντονο άγχος, αδυναμία συγκέντρωσης και σύγχυση. Είναι η περίοδος που θα αρχίσετε να αναρωτιέστε εάν είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που δομήσατε την ζωή σας, επαγγελματική και προσωπική, και θα αποτραβηχτείτε για να κάνετε την ανάλυση σας. Μέχρι τα τέλη του 2020 πολλοί από εσάς θα έχουν αποφασίσει να αλλάξουν πολλά πράγματα και να ακολουθήσουν καινούργιες αρχές στη ζωή τους.

Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας θα φέρει πολύ μεγαλύτερη ανασφάλεια μέσα στον 2020 για την ασφάλεια σας, τόσο την προσωπική, και κυρίως των υλικών σας αγαθών. Δεν αναμένονται ωστόσο μεγάλες αλλαγές ή δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς όσο έχετε και κατέχετε, τα αποκτήσατε μέσα από σκληρή δουλειά, κάτι που εκτιμά και προστατεύει ο Κρόνος. Θα είστε προσανατολισμένοι στην αύξηση των αποταμιεύσεων σας, φοβούμενοι τις εποχές των ισχνών αγελάδων. Υπολογίζετε με μεγαλύτερη προσοχή τα πάντα, είστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί στις δαπάνες σας, καθώς θα σας πιάσουν οι φοβίες σας για το αύριο. Κάποιες φορές μπορεί να φτάσετε και στο άλλον άκρο, να περιορίστε τον εαυτό σας σε τέτοιο βαθμό, που να στερείστε κάποια βασικά αγαθά ή ανέσεις.

Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου θα έχει επίδραση στην επαγγελματική σας ζωή, με το να ορθώνονται εμπόδια στην ολοκλήρωση του έργου σας. Είναι όμως και η περίοδος που έχετε την ευχέρεια να επανεξετάστε τις συνεργασίες σας και να αξιολογήσετε τους συνεταιρισμούς σας, προκειμένου να κάνετε στη συνέχεια κάποιες βελτιωτικές ενέργειες.

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο είναι από τις 16 Αυγούστου μέχρι τα τέλη του έτους, και την περίοδο αυτή επηρεάζει την συναισθηματική σας ζωή. Τώρα είναι η χρονική στιγμή να κάνετε αλλαγές στον τομέα αυτό της ζωής σας, ακόμη και εάν δεν είστε σίγουροι για το που θα σας βγάλουν. Μέσα από τις αλλαγές που θα έρθουν θα διδαχτείτε πολλά πράγματα για την ζωή και τον έρωτα, που θα σας κάνουν ένα πολύ καλύτερο άνθρωπο.

Καριέρα

 

Το 2020 δεν θα είναι το έτος των συγκλονιστικών αλλαγών σε επίπεδο καριέρας για σας. Θα επικεντρώσετε όμως την προσοχή σας στον εαυτό σας, στην βελτίωση της προσωπικότητα σας, παρά στην καριέρα σας ή στην δουλειά. Άλλωστε κάνατε πολύ σημαντικά βήματα στην καριέρα σας τα τελευταία χρόνια, βελτιώνοντας τόσο τη θέση σας, όσο και την παραγωγικότητα σας.

Θα είστε αφοσιωμένοι στην δουλειά σας, όπως πάντα, ενώ θα υπάρξει μια ξαφνική απόφαση στα τέλη του χειμώνα και τις αρχές της άνοιξης, που ίσως σας αναγκάσει να κάνετε κάποια αργά και σταθερά βήματα για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η εποχή πάντως θα είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο.

Ακόμη και εάν έρθετε αντιμέτωποι με βουνά από δουλειά, έχετε έντονα αναπτυγμένη την αίσθηση της αυτοσυντήρησης και θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πρώτο μισό του έτους θα έχετε την τύχη να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο για το μέλλον σας. Γενικά θα απολαύσετε όλα τα οφέλη από τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει τα προηγούμενα χρόνια, διδάγματα που λάβατε και που απορρέουν από τα λάθη σας.

Οικονομικά

 

Το 2020 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημα σας η ανώτερη μόρφωση, τα ταξίδια, η ενασχόληση με το πνεύμα και την φιλοσοφία. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πως διαχειρίζεστε τα χρήματα σας, και ειδικά στον τομέα των επενδύσεων, εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή την οικονομική ευχέρεια να κάνετε επενδύσεις. Επίσης χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από ότι συνήθως σε περιπτώσει συνεταιρισμών!

Προς το τέλος του φθινόπωρου θα μπορέσετε να ηρεμίσετε και να πάρετε βαθιές ανάσες, καθώς τα χρήματα θα ρέουν άφθονα στο πορτοφόλι σας και η ανασφάλεια που ίσως νοιώθατε από τις αρχές της χρονιάς θα εκλείψει. Η ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας θα έρθουν σε ανύποπτο χρόνο και αρκετά καλυμμένες, αλλά το ένστικτο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

Την άνοιξη του 2020 θα υπάρξει μια αναταραχή στην αισθηματική σας ζωή, σε μια χρονιά που κατά τα άλλα θα κυλίσουν όλα αρκετά ήρεμα και ομαλά. Αναμένεται όμως να μπορέσετε να μετατρέψετε τις φαινομενικές απώλειες σε κέρδη! Είστε σε μια περίοδος της ζωής σας που αλλάζετε και αναμορφώνετε πολλά πράγματα, και ανάμεσα σ αυτά είναι και οι σχέσεις σας.

Οι ελπίδες που έχετε για την συναισθηματική σας ζωή και για τις φιλικές σας σχέσεις, καθώς και ο προγραμματισμός και οι δράσεις που αναλαμβάνετε θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Ότι χάσατε τα προηγούμενα χρόνια, αυτή τη χρονιά θα αντικατασταθεί. Τα πρόσωπα δεν θα είναι τα ίδια, αλλά θα πρόκειται για άτομα που αποδέχονται και σέβονται την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων και θα εκτιμήσουν την μεγάλη σας καρδιά και την γενναιόδωρη σας φύση.

    Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις με την υγεία σας μέσα στο 2020, δεν πρόκειται όμως να αφορά σημαντικά προβλήματα υγείας. Τους πρώτους μήνες του έτους θα αισθάνεστε αρκετές στιγμές ότι «αδειάζετε» από ενέργεια και ότι σας καταλαμβάνει η κούραση, με την είσοδο της άνοιξης όμως θα ανακάμψετε! Ένας νέος κύκλος θα ξεκινήσει, με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αφού όμως ξεκουραστείτε λίγο και δώσετε την ευκαιρία στον οργανισμό σας να ανακάμψει.

Κάποιες επαφές φαίνεται να έχετε με νοσηλευτικά ιδρύματα μέσα στην χρονιά αυτή, αλλά είτε θα είναι σε επαγγελματικό πλαίσιο, είτε θα αφορά προβλήματα υγείας ενός δικού σας ατόμου. Η φυσική σας κατάσταση αναμένεται να είναι εξαιρετική, πέρα από τους πρώτους μήνες της χρονιάς, και θα ήταν καλό να της διατηρήσετε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, για να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα φέρει το 2021.

Συμβουλή

 

Κάποιο μάθημα θα πάρετε στις αρχές της χρονιάς, ίσως και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, που θα επηρεάσει το μέλλον σας σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να χρειαστεί να «ξεσκονίσετε» μια δεξιότητα σας που έχετε χρόνια να χρησιμοποιήσετε, κάτι που δεν θα σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, τουλάχιστον στην αρχή. Ίσως όμως να πρέπει να αποκτήσετε γνώσεις ή δεξιότητες μέσα από ταχύρυθμα μαθήματα. Μην αρνείστε τίποτε, πριν το σκεφτείτε διεξοδικά.

Όσο περνούν οι μήνες, το πλανητικό σκηνικό ενεργοποιεί το πάθος στην ζωή σας και κάνουν την εμφάνιση τους πολύ ισχυρές προσωπικότητες στο πλευρό σας, φιλικά ή ερωτικά. Ίσως, για κάποιους, να υπάρξει ένα άτομο στην ζωή σας που θα σας φέρει οικονομική και υλική ασφάλεια,  ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε γνωριμίες που θα σας χαρίσουν αισθησιασμό και έντονες ερωτικές στιγμές.

Μια επαφή ή μια προσφορά που είναι συνδεδεμένη με το παρελθόν σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνει την εμφάνιση της μετά τα μισά του χρόνου. Θα είναι μια θετική και ασφαλής επαφή/προσφορά για σας, και το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παρελθόν σας ή όχι.

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: