Σκορπιός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Σκορπιός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

 

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας, το 2020 είναι έτος ανάπτυξης! Μέσα στη χρονιά αυτή θα δρέψετε κυρίως τους καρπούς των προσπαθειών σας όλων των προηγούμενων ετών, απολαμβάνοντας την ανταμοιβή που τόσο περιμένατε…

Η κατοικία ή το σπίτι σας θα συνεχίσει να σας απασχολεί, θα συμβαίνουν αλλαγές, θα υπάρξουν αλλαγές προσανατολισμού και γενικά θα υπάρξει πολύ μεγάλη κινητικότητα στα ζητήματα που έχουν σχέση με αυτό.

Οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα φέρουν από τη ζητήματα στο προσκήνιο που θα πρέπει να επιλυθούν, από την άλλη όμως θα είναι παράγοντες μεγάλης ικανοποίησης για σας. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη και τα κίνητρα σας, για να μπορέσετε να απολαύσετε ένα εξαιρετικά έντονο και αποτελεσματικό στις επιδιώξεις σας έτος!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 

Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας, βρίσκεται από το 2019 στον οίκο του ωροσκοπίου σας που άπτεται της διανόησης και των επικοινωνιών σας, όπου και θα παραμένει μέχρι το 2024. Το διάστημα της διέλευσης του από τον οίκο αυτό, θα έχετε δύναμη πειθούς, πνευματική διαύγεια, ικανότητα αναλυτικής σκέψης, ταλέντο στην έρευνα και την ανάλυση, έντονο ενδιαφέρον για την ψυχολογία, αλλά και την ικανότητα να προστατέψετε τον εαυτό σας από τον κακό σας εαυτό, που είναι οι αρνητικές σας σκέψεις, η υπερβολική κριτική σας, οι φοβίες και το άγχος, η νευρικότητα και η τάση σας να χειραγωγείτε τους γύρω σας.

Ο Δίας κατά την προηγούμενη χρονιά πραγματοποίησε διέλευση μέσα από το ζώδιο σας. Ξεκινήσατε κάποιες καινούργιες δουλειές, ενδεχομένως νέα projects ή πήρατε κάποιες αποφάσεις για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, αλλά δεν είδατε μέχρι στιγμής κάποια απτά αποτελέσματα. Τους επόμενους 13 μήνες πραγματοποιεί διέλευση από τον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας. Τα ταλέντα σας και οι ικανότητες σας παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή βελτίωση, στη δουλειά σας θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί και οι ανταμοιβές θα έρθουν επιτέλους, με αποτέλεσμα να τονωθεί και η αυτοεκτίμηση σας, παράλληλα με τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο μη βιαστείτε να σπαταλήσετε τους καρπούς των κόπων σας ή να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, που θα έχουν μεγάλο κίνδυνο να χάσετε χρήματα. Το έτος αυτό είναι έτος παραγωγικότητας και όχι σπατάλης και καλοπέρασης.

Ο Ποσειδώνας διέρχεται από τον οίκο του ωροσκοπίου σας του έρωτα και της αγάπης. Είναι μια ευαίσθητη θέση, αν και εξαιρετικά ρομαντική, καθώς έχει την τάση να παραπλανά, υποσχόμενος πολλά και υλοποιώντας λίγα…

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου θα φέρει την τάση να απομακρυνθείτε από τα πάντα και τους πάντες. Και καθώς τους μήνες που θα έχουν προηγηθεί δεν θα είστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι με όσα θα βιώνετε, την περίοδο αυτή θα είστε ωμοί στην κριτική σας και θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Είναι η περίοδος που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά για τον σύντροφό σας και θα χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας.

Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το ζώδιο σας. Από τη μια θα δείξετε αποφασιστικότητα και επιμονή να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, από την άλλη όμως θα αισθάνεστε εξαντλημένοι και καταβεβλημένοι, γιατί παρ όλες τις προσπάθειες σας, δεν θα καταφέρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καριέρα

 

Η καριέρα σας δέχθηκε μια ισχυρή ώθηση μέσα στο 2019, και το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι τα μέσα του 2020! Θα αισθανθείτε κάποια στιγμή σαν να έχει φύγει ένα πέπλο από πάνω σας και τώρα θα μπορείτε πλέον να δείτε τα πράγματα καθαρά και να εκφραστείτε αναφορικά με τα επαγγελματικά ζητήματα ελεύθερα και χωρίς φόβο! Και όλη αυτή φάση της επαγγελματικής σας ζωή μπορεί να οδηγήσει σε μια επαγγελματική προώθηση ή προαγωγή, εξαιρετικές βαθμολογίες και αξιολογήσεις, ανάλογα με τη δουλειά σας και αυξημένη παραγωγικότητα!

Το αποτέλεσμα της επιμελούς δουλειάς και της εστίασης των προσπαθειών σας θα γίνει εμφανές φέτος!  Θα πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί και μετρημένοι, καθώς δεν πρέπει να πιέσετε καταστάσεις, να μην είστε επιθετικοί και να μην προωθείτε πιεστικά τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα επικίνδυνη περίοδος να χάσετε λίγο το μέτρο, με αποτέλεσμα να κάνετε κακό στην εικόνα σας, διαταράσσοντας σχέσεις με συνεργάτες και προϊσταμένους, είναι τα μέσα του καλοκαιριού και τα μέσα του φθινόπωρου.

Οικονομικά

 

Μέσα στο 2020 θα καταφέρετε να ελκύσετε την ανταμοιβή των προσπαθειών σας, που δεν θα είναι μόνο ηθική, αλλά και υλική! Θα υπάρχει αφθονία καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στα τέλη του 2020 θα φτάσετε στα ανώτερα επίπεδα παραγωγικότητας αλλά και απολαβών που είχατε τα πολλά τελευταία χρόνια. Σημειώστε όμως, ότι θα πρέπει να κάνετε πολύ καλή διαχείριση και να δημιουργήσετε αποθέματα ασφαλείας για το μέλλον, γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει…

Θυμηθείτε ότι τα πάντα διαγράφουν κύκλους, και εάν φτάσετε φέτος στην κορυφή του κύκλου, από το 2021 μόνο πτωτικά μπορείτε να κινηθείτε. Και αυτό και πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα ισχύσει για τα αρκετά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αυτή τη χρονιά όμως οι λέξεις-κλειδιά για τα οικονομικά σας είναι η προσωπική δύναμη, το όραμα, η ιδιοφυία και η σαφήνεια! Μετά τα μέσα της χρονιάς θα καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι που θέλατε πάρα πολύ, που θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση!

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Στον τομέα των σχέσεων, συναισθηματικών, φιλικών, οικογενειακών και επαγγελματικών, αναμένεται μέσα στο 2020 να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση, χωρίς σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις. Αυτό σημειολογικά σημαίνει για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, ότι εάν το 2020 σας βρει μόνους, μην περιμένετε να δημιουργήσετε κάποια συναισθηματική σχέση μέσα στην χρονιά. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τους τελευταίους μήνες του 2019, μήπως και φανείτε τυχεροί.

Εάν είστε σε σχέση, όπως σας βρει ο καινούργιος χρόνος, έτσι και θα σας αφήσει. Είναι η εποχή της σύμπνοιας και όσοι έχετε σχέση, θα παραμείνετε στην σχέση σας, η οποία θα σας χαρίσει ασφάλεια, παρηγοριά και ανακούφιση. Οι κάθε είδος σχέσεις σας θα διατηρηθούν και θα ανθίσουν μέσα στην χρονιά αυτή, αποτελώντας για σας ατέλειωτη πηγή χαράς!

    Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές καλή κατά τη διάρκεια του 2020. Το μόνο ίσως ενοχλητικό δεδομένο της χρονιάς αυτής είναι ότι θα έχετε την τάση να χάνετε τα γυαλιά σας ή θα «χάσετε» παλιές καλές συνήθειες, που θα ήταν σοφό να της διατηρήσετε… Θα ανταμειφθείτε δε για τις θετικές πρακτικές του παρελθόντος που βοήθησαν να έχετε μια καλή υγεία και φυσική κατάσταση.

Εάν είχατε προβλήματα με λανθασμένες ιατρικές διαγνώσεις, η νέα χρονιά μπορεί να συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί με λάθη στον τομέα αυτό. Η υγεία ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να αποτελέσει για σας ένα παράγοντα προβληματισμού κατά το 2020, και ίσως θα πρέπει να στρέψετε προς τη κατεύθυνση αυτή την προσοχή σας.

Αν και οι προβλέψεις είναι θετικές για την υγεία και την ευεξία σας για το 2020, εάν θελήσετε να εξωθήσετε τον οργανισμό σας στα άκρα, με την ελπίδα ότι δεν θα πάθετε τίποτε, οι συνέπειες αναμένεται να είναι σημαντικές. Διαφυλάξτε λοιπόν την υγεία σας! Εάν αντιμετωπίζατε κάποια ζητήματα υγείας, με την σωστή διάγνωση και θεραπεία, αλλά και με πειθαρχία, μπορείτε να την βελτιώσετε σημαντικά μέσα στο 2020 .

Συμβουλή

 

Με το ξεκίνημα του έτους, η σημαντικότερες προκλήσεις που αναμένετε να αντιμετωπίσετε, θα προέρχονται από τον τομέα της εργασίας σας, με αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο μέλλον! Θα πρέπει να περιμένετε κάποιες αλλαγές που θα εμφανιστούν από το πουθενά και κάποιες δράσεις που θα εισβάλουν στην ζωή σας. Το ποια πορεία θα ακολουθήσετε, ποια πρόταση θα αποδεχτείτε και ποια θα απορρίψετε είναι θέμα εμπειριών αλλά και καλή καθοδήγησης, ενώ τα «κέρδη» θα είναι ανάλογα σε κάθε περίπτωση.

Καθώς θα προχωρά το έτος θα βιώσετε εμπειρίες που θα επηρεάσουν την οπτική σας, θα αποκτήσετε γνώσεις, γραμματικές ή και πνευματικές, που θα σας ανυψώσουν ψυχικά και θα σας προετοιμάσουν να υποδεχτείτε το μέλλον σας. Ίσως και να υπάρξει ένα μακρινό ταξί που θα αποτελέσει πηγή γνώσεων, εμπειριών και προβληματισμών για σας, ή εναλλακτικά η εκμάθηση μια νέας επαγγελματικής δεξιότητας. Θα έχετε πάντως μέσα στο 2020 τη δυνατότητα να αναψηλαφήσετε την πνευματικότητα σας και να την ανυψώσετε, αγκαλιάζοντας νέες ιδέες, απόψεις και ιδανικά!

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: