Ζυγός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ζυγός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

 

Το 2020 θα είναι μια χρονιά που η εσωτερική ανάπτυξη και η κατανόηση του εαυτού σας θα αποτελέσουν καταλυτικό παράγοντα για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Θα υπάρξουν αρκετά σύντομα ταξίδια και μικρές αποδράσεις, αρκετή κοινωνικοποίηση, εξόδους, διασκέδαση και ανταλλαγή απόψεων, τόσο με φίλους, όσο και με νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

Η εικόνα που θα παρουσιάζετε στον κόσμο θα είναι αυτή ενός ατόμου αποφασισμένου και δυναμικού και όσο περισσότερο θα πληροίτε τον ρόλο αυτό, τόσο περισσότερο δυνατοί και ασφαλείς θα αισθάνεστε, να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας ή τα μακροχρόνια-βραχυχρόνια πλάνα σας. Τα παιδιά θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας την χρονιά που ακολουθεί. Μπορεί να αφορά το παιδί που κρύβετε μέσα σας ή μπορεί ακόμη να πρόκειται για ένα παιδί που έχετε ή θα αποκτήσετε μέσα στην χρονιά.

Οι κύριες όψεις και διελεύσεις που αναμένεται να απασχολήσουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 είναι οι ακόλουθες:

  

Η επιρροή του Κρόνου εκδηλώνεται φέτος μέσα από μια αυστηρότητα και ένα πραγματισμό, ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σας, με αποτέλεσμα να περιορίζει την διάδραση και επικοινωνία σας με άτομα που δεν ανταποκρίνονται σε κάποια συγκεκριμένα στάνταρ και πρότυπα ζωής.

Ο Δίας αποκαθιστά το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης,  ενσταλάζει ενέργεια και ζωτικότητα και φέρνει σημαντικά επιτεύγματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ο Δίας θα διέρχεται από τον 1ο οίκο σας και ευνοεί όσους από εσάς επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, ώστε να αποδεχτείτε με της εικόνα σας. Ο καλός ύπνος, η υγιεινή διατροφή και ο έλεγχος του βάρους σας σίγουρα θα συμβάλουν στην επίτευξη του στόχου σας αυτού, πέρα από τις καλλωπιστικές ή στιλιστικές παρεμβάσεις.

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας, της επανάστασης και της ανανέωσης, αναμένεται να σας ωθήσει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια, να ξαναζωντανέψετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας. Επειδή όμως ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος, ίσως υπάρξουν αλυσιδωτές συνέπειες της δράσης σας, που θα φέρουν κάποια ανησυχία στην ζωή σας, η οποία θέλετε να κυριαρχείται από αρμονία και ισορροπία…

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα κινηθεί ανάδρομα μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου μέσα από τον οίκο των χρημάτων σας, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες, εμπόδια και καθυστερήσεις. Είναι η εποχή που μπορεί κάποιες επαγγελματικές σχέσεις να διαρραγούν, καθώς θα αποκαλυφθεί μια δολοπλοκία εναντίων σας. Τη χρονιά αυτή θα έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα, να διασκεδάστε, να ξεχωρίσετε και να λάμψετε σε κοινωνικό επίπεδο!  Όλα αυτά όμως μπορεί να έχουν μεγάλες συνέπειες στην συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας την σχέση σας με τον σύντροφό σας στα άκρα.

Το πέρασμα του Άρη απαιτεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα χρημάτων, και θα είναι καλύτερο να το κάνετε από μόνοι σας, παρά να σας αναγκάσει αυτός να προσγειωθείτε ανώμαλα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του (9 Σεπτεμβρίου-14 Νοεμβρίου) μπορεί να επαναφέρει στην ζωή μια παλιά προσπάθεια σας που έμεινε ημιτελής ή να αναθεωρήσετε τρόπους και της μεθόδους που έχουν σχέση με την απόκτηση χρημάτων. Την περίοδο αυτή καλό θα ήταν να μην παραμελήσετε πληρωμές υποχρεώσεων σας, ενώ ευνοεί την αποπληρωμή χρεών.

Ο Ερμής θα βρίσκεται μεταξύ 14 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου ανάδρομος στο ζώδιο σας, φέρνοντας στην ζωή σας συναισθηματική αστάθεια και μια διάθεση για άρνηση της πραγματικότητας. Καθώς θα είστε πολύ πιο ευαίσθητοι την περίοδο αυτή των τριών εβδομάδων, δεν θα ήταν άσχημο να προσπαθήσετε να διατηρείτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να αποφύγετε την λήψη οριστικών ή σημαντικών αποφάσεων. Είναι όμως και η χρονική περίοδος που θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα αλλάξετε και θα πρέπει να τα δεχτείτε όπως είναι.

Καριέρα

Νέους, δημιουργικούς και πρωτοποριακούς τρόπους  θα βρείτε να βγάλετε χρήματα μέσα στο 2020 και μέχρι τα μέσα στου 2021 από νέες, δημιουργικές και πρωτοποριακές ασχολίες. Θα είναι μια περίοδος της ζωής σας, σαν καμία άλλη! Εάν έχετε δική σας επιχείρηση και έχετε συνεταίρο, η σχέση σας θα δοκιμαστεί αρκετά κατά τους πρώτους μήνες του έτους. Θα είναι όμως μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ενισχύσετε τα θεμέλια τόσο της συνεργασίας σας, όσο και εν γένει της επιχείρησης σας.

Τα χρόνια που προηγήθηκαν ήταν μια περίοδος επούλωσης από πληγές που σας άφησε η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή. Θα αποκομίσετε τώρα τα οφέλη από τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, καθώς το 2020 είναι έτος «συγκομιδής»!  Είστε πλέον φιλόδοξοι, έχετε βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας και έχετε γίνει πολύ πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας.  Ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα σας θα βρίσκονται στο απόγειο τους την χρονιά που ξεκινάει και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε όλους τους στόχους σας. Απολαύστε την διαδρομή λοιπόν, γιατί το αξίζετε!

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας θα είναι καθ όλη τη χρονιά πολύ καλά και έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε νέους και μη συμβατικές οικονομικές πηγές, να μπείτε σε αχαρτογράφητες περιοχές. Αναφορικά με την διαχείριση σας, που είναι το μελανό σας σημείο, να συνεχίσετε να είστε γενναιόδωροι, αλλά να μη πετάτε τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάλατε, ιδίως κατά το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου ή στις αρχές του φθινοπώρου, που η κρίση σας δεν θα λειτουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Κατά τη διάρκεια του 2020 φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται και θα σας βρίσκουν! Οι νέες σας δεξιότητες που μπορεί να αποκτήσατε πρόσφατα, νέες επιχειρηματικές προσπάθειες, ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, όλα μπορούν να έχουν θαυμαστά αποτελέσματα στο πορτοφόλι σας!

Τα χρήματα θα ρέουν από πολλές πηγές, πολλές φορές χωρίς να το περιμένετε, και μαζί με αυτά θα έρθει η αναγνώριση και η καταξίωση. Δουλέψατε πολύ σκληρά για αρκετά χρόνια στο παρασκήνιο και τώρα θα σας ωθήσει το σύμπαν στο προσκήνιο των εξελίξεων.  Φροντίστε όμως να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας, γιατί πολύ εύκολα μπορούν να πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Αναζητήστε καθοδήγηση και συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε, ώστε να παραμείνετε γειωμένοι.

Παρ όλα τα καλά αποτελέσματα που θα έχει το 2020 στην τσέπη σας, η αρχή του χρόνου αναμένεται να είναι κάπως δύσκολη, καθώς από τη μια θα έρχονται τα λεφτά και από την άλλη θα φεύγουν… Προσέξτε τις καταθέσεις σας, κάνοντας σοφή διαχείριση, τόσο στις αρχές του έτους, όσο και στο τέλος του καλοκαιριού.

 

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

Οι εκλείψεις του Μαρτίου αναμένεται να επηρεάσουν τον τομέα των σχέσεων σας και στα πλαίσια αυτά μπορεί να βιώσετε απογοητεύσεις ή έντονες αναταράξεις.  Εναπόκειται στο χέρι σας, το πόσο έντονες ή εκτός ελέγχου μπορεί να είναι οι εξελίξεις. Η γνώση και μόνο του γεγονότος αυτού σας επιτρέπει να πάρετε τα μέτρα σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες στην συναισθηματική σας σχέση, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει από τις θύελλες που θα φέρουν οι εκλείψεις.

Εάν καταφέρετε να επαναφέρετε την ισορροπία στην σχέση σας, τότε οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα χαρακτηρίζονται από απόλαυση και την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Θα πρέπει να τιμήσετε το ταίρι και την σχέση σας, αλλά θέστε και τα όρια σας, τα οποία θα πρέπει να είναι αποδεκτά και σεβαστά και από τους δύο σας. Η ανταμοιβή σας θα έρθει προς τα τέλη του 2020, που θα αισθάνεστε πλήρεις και ευδαίμονες! Νέες ερωτικές σχέσεις δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν ή να ευδοκιμήσουν μέσα στο έτος, αλλά αναμένεται να έχετε πολύ αρμονικές επαφές και σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα που κατέχουν θέσεις διοικητικές ή εξουσίας.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Θα αναπτύξετε έντονο ενδιαφέρον κατά την διάρκεια του 2020 για παραδοσιακές ή εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους, κάτι που θα σας βοηθήσει να έρθετε σε ισορροπία οργανικά και πνευματικά. Είναι μια περίοδος επούλωσης, μεταφορικά και ουσιαστικά και θα έχετε την δυνατότητα κατά τη διάρκεια του έτους να ασκήσετε θετική επιρροή στους γύρω σας στον τομέα αυτό.

Θα σας φανεί απίστευτη η ενέργεια που θα έχετε με όλες αυτές τις εναλλακτικές πρακτικές που θα ενσωματώσετε στην καθημερινότητα σας και η βελτιωμένη δύναμη και αντοχή του σώματος σας, θα σας ισορροπήσει και θα σας ολοκληρώσει. Ότι σας δυσκόλευε και σας δημιουργούσε προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα μπορέσετε να βρείτε με ευκολία βιώσιμες λύσεις. Η ευεξία που θα έχετε την χαρά να απολαύσετε θα έχει αυτή την χρονική περίοδο και μεταφυσική, βαθιά πνευματική διάσταση!

Συμβουλή

 

Οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας τους πρώτους μήνες του έτους και τα γεγονότα που θα συμβούν θα αποτελέσουν πολύ σημαντικά ορόσημα στη μελλοντική σας πορεία, καθώς θα σας βοηθήσουν να αυτοπροδιοριστείτε και να θέσετε τα πλαίσια που θα αναπτυχθούν οι κάθε είδους σχέσεις σας.

Και καθώς το έτος θα προχωρά θα πλανώνται σημαντικές αλλαγές και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να αλλάξετε θέση εργασίας ή να προταθείτε για μια προαγωγή. Ότι και να πραγματοποιηθεί, θα πρέπει να επενδύσετε σε βελτίωση του γνωστικού σας αντικειμένου ή σε απόκτηση νέων δεξιοτήτων που να βοηθούν την αρτιότερη εκτέλεση των καθηκόντων σας, ίσως όμως να αναγκαστείτε να μετακομίσετε κάπου, που να απέχει αρκετά από την παρούσα κατοικία σας.

 Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: