Παρθένος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Παρθένος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

 

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας, το 2020 θα είναι ένα έτος ενδυνάμωσης, εμβάθυνσης και εμπέδωσης! Θα γνωρίσετε ποιοι είστε πραγματικά, ανακαλύπτοντας πολύ βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξης σας, φέρνοντας κρυφές πτυχές της προσωπικότητας σας στο φως. Θα επενδύσετε στην εργασίας σας  και θα ακολουθήσετε ο καθένας σας το είδος και το εύρος της πειθαρχίας που ταιριάζει στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας. Νέες συνήθειες θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και μια αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις απολαύσεις της ζωής που δεν είχατε μέχρι στιγμής γευτεί.

Μέσα από την διάθεση σας να βοήσετε γνωστούς και φίλους, άτομα του στενού σας δηλαδή κύκλου, στην αντιμετώπιση καθημερινών τους δυσκολιών και προβλημάτων, θα ωριμάσετε και σεις συναισθηματικά και θα μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας γι αυτό που είναι, τα χαρίσματα σας, τα δυνατά σας σημεία αλλά και τα όρια σας.

Οι κύριες όψεις και διελεύσεις που αναμένεται να απασχολήσουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 είναι οι ακόλουθες:

 

Το πέρασμα του Δία μέσα από τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της οικογενειακής ζωής μπορεί να σας οδηγήσεις να κάνετε αλλαγές ή μετατροπές στο σπίτι σας, επεκτάσεις ή να μετακομίσετε σε μεγαλύτερη κατοικία. Σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να κατακτηθεί καλύτερο επίπεδο συνεννόησης με τους γονείς σας. Άσχετα με το είδος των προβλημάτων που θα πρέπει να επιλυθούν, η όψη αυτή του Δία ευνοεί την ομαλή μετάβαση σε μια πολύ πιο ήρεμη εποχή. Με το παραμέρισα σημαντικών πηγών ανησυχίας και προστριβών, θα έχετε πραγματικό χρόνο για ηρεμία και χαλάρωση. Η διάθεση σας θα είναι εξαιρετική κατά το πρώτο εννεάμηνο του 2020! Η αίσθηση του χιούμορ που έχετε επιστρέφει, καθώς και το χαμόγελο στα χείλη.

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί κατά την ανάδρομη πορεία της (13 Μαϊου-25 Ιουνίου) το οίκο του ωροσκοπίου σας που άπτεται των ταξιδιών και μετά θα περάσει σε αυτό των χρημάτων. Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά σας, γιατί το διάστημα αυτό μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη. Η σχέση σας με τα αδέλφια σας ή λίγο πιο μακρινούς συγγενείς μπορεί να αποκατασταθεί στις αρχές Νοεμβρίου, με αφορμή κάποιο συμβάν.

Ο Ουρανός, στο πολυετές πέρασμα του από τον Ταύρο, ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο των χρημάτων σας! Την χρονιά αυτή, οι Ουρανός και Δίας ενώνουν την δύναμη τους και σας ευνοούν σε ζητήματα αγοραπωλησιών κατοικιών και επενδύσεων στον τομέα αυτό, καθιστώντας σας προσεκτικούς στις κινήσεις σας, διαθέτοντας μακροχρόνιες επενδυτικές στρατηγικές. Το δίδυμο των πλανητών αυτών στηρίζει και ενισχύει η ενέργεια του Κρόνου!

Όταν όμως οι συνδυασμένες δυνάμεις των Ουρανού, Δια και Κρόνου έρχονται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, καθίσταται απαγορευτική η όποια κερδοσκοπική κίνηση ή κάθε προσπάθεια να βγάλετε χρήματα που δεν τα έχετε κερδίσει με το σπαθί σας. Απαγορεύονται επίσης εφήμερες απολαύσεις, σπατάλες και η χυδαία επίδειξη πλούτου και δύναμης.

Καριέρα

 

Η καριέρα σας θα μπορούσε να έχει μια απότομη, ίσως και ριζική αλλαγή μέσα στο 2020 και να βρεθείτε σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο, χωρίς να τα καλοκαταλάβετε. Οι αλλαγές όμως αυτές θα είναι αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών.  Εάν δεν αλλάξετε επιχείρηση ή αντικείμενο εργασίας, θα αλλάξετε κάτι στον τρόπο που εκτελείτε μέχρι τώρα τα καθήκοντα σας. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής θα υπάρξει μια αυξανόμενη βαρύτητα στην χρήση επικοινωνιακών μέσων και ηλεκτρονικών συστημάτων στην δουλειά σας.

Και αυτά είναι που θα φέρουν τα απροσδόκητα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα! Οι επαγγελματικές σχέσεις όμως, όπως και οι προσωπικές σας, θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες, λόγω προβλημάτων επικοινωνίας… Θα υπέχει ωστόσο ένας αέρας ενθουσιασμού και προσδοκιών, κάτι που έλλειπε τα πολλά τελευταία χρόνια από τη επαγγελματική τουλάχιστον ζωή σας. Απολαύστε το! Μέσα στην χρονιά αυτή θα είστε πολυάσχολοι, σε μόνιμη εγρήγορση και με ανανεωμένη διάθεση για ζωή!

Οικονομικά

Το σημαντικό αναφορικά με τα οικονομικά σας, είναι ότι μέσα στο 2020 θα υπάρξει μια μεταστροφή στην διαχείριση των χρημάτων σας, όπου από πολύ συντηρητικοί και προσεκτικοί μπορεί να παρουσιάσετε μια τάση για ανάληψη ρίσκων.  Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος στην ζωή σας, όσο αφορά τα οικονομικά σας και τα εισοδήματα σας, ευνοούνται αγορές και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, καθώς και η αποπληρωμή χρεών και η απαλλαγή από ανειλημμένες μακροχρόνιες δεσμεύσεις οικονομικού χαρακτήρα. Προς τις αρχές του φθινοπώρου θα αισθανθείτε τα απτά αποτελέσματα της λίγο πιο ριψοκίνδυνης οικονομικής σας διαχείρισης, μέσα από τα αυξημένα σας κέρδη ή έσοδα.

Ίσως μέσα στο 2020 να προσελκύσετε κεφάλαια, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, από το εξωτερικό ή από μια πηγή που δεν θα περιμένατε, και θα είναι πολύ σημαντικά για την επιβίωση και ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Συνεχίστε να κάνετε συνετή διαχείριση, ακόμη και εάν τα εισοδήματα σας είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που περιμένατε ή από αυτά που έχετε συνηθίσει να διαχειρίζεστε, καθώς προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει μια δύσκολη από οικονομικής άποψης περίοδος, και θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Αναστάτωση επικρατεί στις σχέσεις σας μέσα στο 2020, φίλοι Παρθένοι! Θα αποφασίσετε κάποια χρονική στιγμή μέσα στην χρονιά να κάνετε μια αναθεώρηση όλων σας των σχέσεων και να αποκόψετε τα άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν πλέον τίποτε. Οι γρήγορες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων θα συμβούν χωρίς κάποια φαινομενική τουλάχιστον αιτία, θα είναι όμως αστραπιαίες στον τομέα αυτό της ζωής σας! Πριν καλά-καλά το καταλάβετε, κάποια άτομα θα εξαφανιστούν από την ζωή σας, δεν θα λέγαμε όμως ότι θα αφήσουν κάποιο κενό….

Το 2020 είναι για σας επίσης ένα έτος νέων ξεκινημάτων! Θα είναι τυχαίες οι συναντήσεις σας με άτομα που αυτόματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα θελήσετε να τα κρατήσετε κοντά σας. Στην πλειοψηφία τους θα είναι άτομα λίγο εκκεντρικά και αρκετά αντισυμβατικά στον τρόπο ζωής, στην συμπεριφορά και στον τρόπο σκέψης. Σε γενικές πάντως γραμμές οι πάσης φύσης σχέσεις σας θα περάσουν διάφορα στάδια την χρονιά αυτή, με τα πάνω και τα κάτω τους. Προς τα τέλη της χρονιάς μπορεί να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να επιδιώξετε μια επανασύνδεση με μια σχέση σας από το παρελθόν!

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Η επαγγελματική σας ζωή θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και έντονα αυξομειούμενους ρυθμούς, κάτι που θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος. Αναμένεται να κάνετε κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές στις διατροφικές σας συνήθειας αλλά και στην άσκηση σας, ώστε να τα προσαρμόσετε στις υποχρεώσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα υγείας μέσα στην χρονιά αυτή, καθώς θα είστε σε διαρκή κίνηση, γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό! Αποτέλεσμα αυτών είναι να ακτινοβολείτε υγεία και φρεσκάδα!

Παρόλα αυτά, το έχετε μέσα σας να ανησυχείτε για την υγεία και την ευεξία σας, και καλά κάνετε, για να προλαβαίνετε στην γέννηση του κάθε τι δυσάρεστο. Επειδή όμως ήσασταν πολύ συνετοί στον τομέα αυτό της ζωής σας, θα ανταμειφθείτε φέτος, με το να απολαύσετε μια εξαιρετική υγεία! Και η πολυπραγμοσύνη σας θα βοηθήσει να την διατηρήσετε στο άμεσο μέλλον σε καλά επίπεδα.

Συμβουλή

 

Το 2020 αλλάζει την εστίαση  στην ζωή σας! Καινούργιες φιλίες και νέοι στόχοι έχουν σημαίνουσα βαρύτητα για την μελλοντική σας εξέλιξη. Νέοι άνθρωποι, νέα οράματα και νέες περιπέτειες θα αποτελέσουν εξαιρετικά ισχυρά κίνητρα για να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε στην ζωή σας.

Παλιές φιλίες, που έχετε εκ των πραγμάτων χάσει την επαφή, αναμένεται να σβήσουν μέσα στην χρονιά αυτή, όπως άλλωστε και τα σχέδια και οι στόχοι σας που δεν έχουν πια καμία σχέση με την πραγματικότητα που σας περιβάλλει. Ένα καινούργιο σχέδια ή μια καινούργια δραστηριότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο κύκλο επαφών και γνωριμιών, που με τη σειρά τους, να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να εκφράσετε τον νέο σας εαυτό!

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: