Λέων – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Λέων – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

 

Το 2020 είναι έτος αυτογνωσίας και μάθησης, αγαπητοί Λέοντες, και οι περισσότερες από τις ενέργειες σας θα είναι προσανατολισμένες στην αντιμετώπιση των ευθυνών και την πραγματοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών σας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία έτη και ανταποκρίνονται τις πρωταρχικές ανάγκες σας.

Η συντροφικότητα είναι σημαντικό σημείο αναφοράς για την ζωή σας καθ όλη την διάρκεια του έτους, καθώς σας δίνει την ενέργεια που έχετε ανάγκη για να δράσετε και να κατακτήσετε την προσωπική ανάπτυξη που επιθυμείτε. Παρόλα αυτά, η συναισθηματική σας ζωή κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, και το σύμπαν είναι πρόθυμο να σας δείξει την πραγματικότητα, βγάζοντας σας από την πλάνη του ιδεατού, εάν φυσικά καταφέρετε να παραμερίσετε για λίγο τον εγωισμό σας ή το ύφος της απόλυτης αυθεντίας…

Οι κύριες όψεις και διελεύσεις που αναμένεται να απασχολήσουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 είναι οι ακόλουθες:

 

Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα της 12ης Ιανουαρίου αναμένεται να φέρει πολύ τύχη, αισιοδοξία, επέκταση, καλή διάθεση και εξαιρετική δύναμη αυτοσυγκέντρωσης στην εργασία! Αυτά τα στοιχεία θα κάνουν το 2020 μια εξαιρετική χρονιά για τους Λέοντες!

Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, ενεργοποιεί μέσα στο 2020 έναν από τους δύο οίκους των οικονομικών σας, φέρνοντας ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στα οικονομικά σας, αλλά και παγίδες μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του έτους. Συνιστώνται προσεκτικές κινήσεις, χωρίς βιασύνη, με καθαρό μυαλό και ολοκληρωμένη άποψη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις περιόδους μεταξύ Μάρτιο και Μάιο, καθώς και από Αύγουστο μέχρι Σεπτέμβριο, γιατί η πιθανότητα να πάθετε ζημιές σε οικονομικό επίπεδο είναι μεγάλες.

Ο Κρόνος, όντας ο κυβερνήτης του οίκου του ζευγαριού, διέρχεται μέσα στο 2020 τον τομέα αυτό της ζωής σας, σχηματίζοντας αρμονικές όψεις με τον Ουρανό που διέρχεται τον 9ο οίκο σας (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση). Η συναισθηματική σας ζωή ενεργοποιείται μέσα από μια ανώτερη πνευματικότητα ή ακόμη και  μέσα από ένα χωρισμό! Οι Κρόνος και Ουρανός προωθούν σταδιακές αλλαγές και μια ανανέωση, που όμως θα βασίζεται σε καλά επεξεργασμένα πλάνα. Ο Ουρανός θα σας δώσει επαναστατικές ιδέες και πλεόνασμα ενέργειας, ενώ ο Κρόνος θα προσφέρει την επιμονή στο σκοπό, την σοφία και τον στρατηγικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα οι νέες αυτές ιδέες να αποδειχτούν οικονομικά σωτήριες!

Ο ανάδρομος Άρης μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου τονίζει την αναγκαιότητα να σταματήσετε να προσπαθείτε να ελέγξετε του γύρω σας, να χειραγωγήσετε την δύναμη τους ή να φρενάρετε την δυναμική τους. Είναι η περίοδος που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας. Η λύση των όποιων προβλημάτων βρίσκεται στην αυτοσυγκράτηση σας!

Η Αφροδίτη αναμένεται να φέρει προκλήσεις στην αισθηματική σας ζωή την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της (13 Μαΐου-25 Ιουνίου)! Μετά όμως τις 5 Οκτωβρίου θα δεχτείτε μια ώθηση ενέργειας και θα είναι ασυγκράτητη η ανάγκη σας να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, την αγάπη, τον έρωτα ή τον ρομαντισμό σας, με αποδέκτη ένα πραγματικά ξεχωριστό άτομο!

Καριέρα

 

Το 2020 είναι η χρονιά που θα περάσετε πολλές δοκιμασίες για να διαπιστωθεί η ικανότητα χειρισμού σας των διάφορων καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Η ικανότητα σας στην διαχείριση, το συντονισμός, τη διοίκηση και τη συνεργασία θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Λόγω του γεγονότος αυτού, δεν θα πρέπει να έχετε ελπίδες για μια προαγωγή στην δουλειά σας μέσα στο 2020, καθώς είναι μια χρονιά που θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες που ξεκινήσατε στα μέσα του 2019, θέτοντας θεμέλια για μια μελλοντική σας ανοδική πορεία.

Θα σας ανατεθούν αρμοδιότητες και θα είστε υπεύθυνοι για ένα τομέα ή εάν συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας και για μια ομάδα συνεργατών. Είναι η στιγμή της απόλυτης δοκιμασίας! Χειριστείτε επιδέξια και πετυχημένα τις καταστάσεις που θα προκύψουν και σας περιμένει μια εξαιρετική πορεία μέσα στο 2021! Εάν όμως σκοντάψετε, η καριέρα σας δεν αποκλείεται να παρουσιάσει μια τουλάχιστον προσωρινή κατηφορική πορεία. Το ευχάριστο είναι ότι μέσα στην χρονιά αυτή θα προσελκύσετε τα άτομα εκείνα, που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε προοδευτικά τα μακρόπνοα σχέδια σας.

Οικονομικά

Θα έχετε αντικρουόμενες ανάγκες μέσα στο 2020, κάτι που θα δυσκολέψει την οικονομική σας διαχείριση. Η φυσική σας παρόρμηση για φιγούρα και σπατάλη θα έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη για περιορισμό και υπευθυνότητα. Στα μέσα του καλοκαιριού ωστόσο τα οικονομικά σας φαίνεται να παίρνουν μια θετικότερη πορεία, οπότε χαλαρώνετε λίγο και εσείς από τους συνεχείς περιορισμούς. Μην ξανοίγεστε όμως, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Η μακροχρόνια επιβίωση και η ευημερία σας εξαρτάται απόλυτα από το γεγονός αυτό!

Είναι η χρονιά που θα ήταν σοφό να προχωρήσετε σε επενδύσεις, εάν έχετε φροντίσει να έχετε αποταμιεύσεις, που θα έχουν μακροχρόνια απόδοση! Χρέη επίσης που έχετε δημιουργήσει σε προηγούμενη φάση της ζωής σας θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, καθώς θα τα βρείτε με πιεστικό τρόπο μπροστά σας. Κατά την διάρκεια του 2020 θα υπάρξει ακόμη μια εστίαση σε ζητήματα κατοικίας, σπιτιού, οικοπέδων και ακίνητης περιουσίας, όσο αναφορά τα ακίνητα, αλλά και της καταγωγής και των ριζών σας, της εκτεταμένης οικογένειας σας και των δεσμών που έχετε με τα άτομα αυτά.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

Το 2020 δεν θα χαραχτεί στην μνήμη σας για την αρμονία των σχέσεων σας! Έχετε την απόλυτη ανάγκη να αγαπηθείτε, να σας λατρέψουν, να σας θαυμάσουν και να εκθειάσουν τα προσόντα και τις χάρες σας, αλλά μέσα στη χρονιά αυτή είναι αμφίβολο εάν θα βρείτε κάποιον να καλύψει τις ανάγκες σας αυτές, τουλάχιστον όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι. Σε ραντεβού και συναντήσεις θα αργοπορείτε πάντοτε, κάτι που θα το πληρώσετε τελικά με την απόρριψη που θα εισπράττετε.

Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού δεν είναι κατάλληλη εποχή για δεσμεύσεις μακροχρόνιας φύσης. Προς τα τέλη του καλοκαιριού ωστόσο, την περίοδο γύρω από τα γενέθλια σας, ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και φροντίζετε να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι.

Οι πάσης φύσης σχέσεις έχουν κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής μια νότα σοβαρότητας και την αίσθηση του βάρους, σαν να βιώνετε μια κρίση διαρκείας, κάτι που δεν έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε και που θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε προσωπικά αλλά και κοινωνικά. Και όπως κάθε άλλο μάθημα, δεν θα είναι εύκολο όταν θα το βιώνετε, το αποτέλεσμα όμως θα σας ελευθερώσει!

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Η υγεία σας μπορεί να τεθεί υπό δοκιμασία κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2020, κάτι που θα σας εξαναγκάσει να ακολουθήσετε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα και να εντάξετε την καθημερινή άσκηση στην ζωή σας. Ίσως να ήταν μια πολύ καλή χρονική στιγμή να επενδύσετε σε οικιακά όργανα γυμναστικής, γιατί πραγματικά θα σας χρειαστούν! Σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του έτους θα  χρειαστείτε όλη την ενέργεια, την δύναμη και την ευεξία που μπορείτε να αντλήσετε!

Θα σας απασχολεί βασανιστικά η έλλειψη ενός συντρόφου, η έλλειψη ουσιαστικών κοινωνικών και φιλικών επαφών, η έλλειψη προόδου στην καριέρα σας, αλλά είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να παραμερίσετε τις ανησυχίες σας και να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια ώστε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση! Κατά το δεύτερο εξάμηνο, που πολλά πράγματα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους, και οι ανησυχίες σας μειώνονται, με άμεσο θετικό αντίκτυπο στην υγεία σας.

Συμβουλή

Ο Βόρειος Δεσμός πέρασε μέσα από το ζώδιο σας τα τελευταία χρόνια, και έφερε κάποιες καταλυτικής σημασίας αλλαγές στην ζωή σας, που σας ανάγκασαν να αλλάξετε προσανατολισμό. Πολλά πράγματα άλλαξαν, και άλλαξαν επί της ουσίας!

Τώρα πια είναι αρκετά πιο συντονισμένη στην ζωή σας και οι δράσεις που εξαναγκαστήκατε να αναλάβετε, θα επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τη μακροχρόνια πορεία σας. Ο Βόρειος Δεσμός εγκαταλείπει τώρα το ζώδιο σας και περνάει στον Καρκίνο. Από τη θέση του αυτή αρχίζετε να επεξεργάζεστε εκ νέου τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, ώστε να ευθυγραμμίζονται με τα βήματα προόδου που κάνατε τον τελευταίο καιρό. Νέα όνειρα και μελλοντικά σχέδια αντικαθιστούν τα παλιά! Όντας ο Βόρειος Δεσμός στον 12ο οίκο σας, θα μπορέσετε να κατακτήσετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ζωή σας, εργαζόμενοι αθόρυβα, μακριά από τα φώτα και τη δημόσια προβολή.

Είναι η περίοδος που μπορεί να αποδειχτεί ότι είστε ένας καλοκάγαθος και ταπεινός ευεργέτης, που μέσα από την δράση του μπορεί να ανακουφίσει τους γύρω του, χωρίς όμως να αισθάνεται την ανάγκη για προβολή, επαίνους, αναγνώριση και καταξίωση… Γιατί αυτό είναι το νέο επίπεδο συνειδητότητας που θα πρέπει να κατακτηθεί, μέσα από τις εμπειρίες και τα μαθήματα της χρονιάς αυτής…

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: