Καρκίνος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Καρκίνος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

  

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο, το 2020 είναι μια χρονιά που θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς, θα βγείτε στον κόσμο, θα χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες σας βοηθήσετε τους γύρω σας, και μέσα από την ενασχόληση σας αυτή, θα βοηθήσετε τον εαυτό σας, προσφέροντας περισσότερα και σε σας τους ίδιους. Θα αισθανθείτε ότι προσφέρετε την αγάπη και την στήριξη σας σε φωτισμένα και ιδιαίτερα άτομα, κάτι που θα φωτίσει και θα ενδυναμώσει και την δική σας ζωή.

Πρόκειται για ένα έντονο και παθιασμένο έτος, γεμάτο με συναισθηματική φόρτιση, και οι κάθε είδους ανησυχίες σας θα αντικατοπτρίζουν την δυναμική που θα αναπτυχθεί μέσα από τις επαφές που θα καλλιεργήσετε. Θα αποκομίσετε πολλά και σημαντικά μαθήματα από την δράση σας μέσα στην χρονιά που έρχεται, μαθήματα που θα εξυψώσουν την ψυχή σας μέσα από την προσφορά, που τόσο έχετε ανάγκη να παρέχετε. Η αγάπη μπορεί την χρονιά αυτή να ανθίσει στο πρόσωπο ενός φίλου ή ο σύντροφός σας να αναδειχτεί στον σημαντικότερο και πιο αξιόπιστο σύμμαχο σας.

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 

Ο Κρόνος θα φέρει μέσα στην χρονιά αυτή κάποιους περιορισμούς στον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων σας που αφορούν την οικογένεια, τη καταγωγή, τις παραδόσεις, αλλά και παιδικές ή νεανικές σας  αναμνήσεις.

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα θα δώσει πρόσβαση σε πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα φέρει φρέσκες ιδέες. Είναι η ιδανική χρονική περίοδος να ξεκινήσετε μαθήματα οδήγησης, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να μάθετε κάτι που σας έλκει και σας ενθουσιάζει ή να κάνετε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι.

Ο Δίας διέρχεται από τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σας, και οι συνθήκες στους τομείς αυτούς της ζωής σας δεν θα είναι εύκολες. Θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξετε συνήθειες ετών, είτε πρόκειται για την εργασιακή σας ρουτίνα, είτε για ζητήματα φυσικής κατάστασης και ψυχικής υγείας. Εξ αιτίας όμως της διέλευσης αυτής του Δία, θα είστε λίγο πιο χαλαροί στις επαφές σας με τρίτους, θα κάνετε πιο εύκολα γνωριμίες, η επικοινωνία σας θα είναι πιο άμεση και η διαπραγματευτική σας ικανότητα βελτιωμένη.

Ο Άρης, ο κυβερνήτης του οίκου των ερωτικών σας, θα είναι ανάδρομος μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου. Η περίοδος αυτή θα είναι κρίσιμη για το ζώδιο σας, καθώς θα περάσετε κάποιες δυσκολίες, με απώτερο σκοπό να αποκομίσετε εμπειρίες και γνώσεις. Πρέπει να μάθετε να κατανοείτε και να σέβεστε τα όρια σε μια σχέση, αλλά και να ανταλλάσετε απόψεις και εμπειρίες με τον σύντροφό σας.

Καριέρα

 

Στον επαγγελματικό σας χώρο αναμένεται να παρουσιάζετε κατά την διάρκεια του 2020 την εικόνα ενός σίγουρου και ελκυστικού ατόμου! Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ανεβασμένη και ιδιαίτερα αισθητή κατά την έναρξη του καλοκαιριού, μετά από μια εξαιρετικά έντονη και απαιτητική άνοιξη! Καθοριστικής σημασίας για την καριέρα σας θα είναι η δημιουργικότητα που θα δείξετε καθώς και τη πρωτοπορία. Ένα μακρινό ταξίδι που πιθανά να προκύψει θα σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για σημαντικά πράγματα στο μέλλον.

Θα χρειαστεί όμως αρκετή προσοχή στα επίπεδα της αυτοπεποίθησης σας, γιατί θα υπάρξουν και σημαντικές δοκιμασίες στο δρόμο, στις οποίες θα αποτύχετε, εάν δεν προσέξετε. Τα εμπόδια και οι δοκιμασίες θα είναι από εκείνα που μπορείτε να ξεπεράσετε, όχι όμως χωρίς καθυστέρηση και σημαντική απώλεια δυνάμεων. Εκμεταλλευτείτε την δυναμική και την ακτινοβολία σας στα μέσα του καλοκαιριού, για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες, συναδέλφους, συνεταίρους ή ανωτέρους σας, ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας και το είδος της απασχόλησης σας.

Οικονομικά

 

Το 2020 είναι έτος οικονομικής προόδου, καθώς οι πλανητικές συγκυρίες είναι ευνοϊκές! Θα πρέπει να εστιάσετε στην προσεκτική διαχείριση των εσόδων σας, κάτι που θα πρέπει να συνεχίσετε και κατά το 2021. Διατηρήστε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο και καταφύγετε σε ειδικούς για συμβουλές, εάν σκοπεύετε να κάνετε επενδύσεις χρημάτων ή να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις που να σας δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας, πολλές φορές από εκεί που δεν θα το περιμένατε. Η συνήθεια σας να αποταμιεύετε θα ανταμειφτεί φέτος, καθώς στα μέσα του καλοκαιριού θα υπάρξουν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες και εσείς θα έχετε φροντίσει να εξοικονομήσετε το κεφάλαιο που θα σας χρειαστεί για να προχωρήσετε. Αναμένεται να έχετε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας κατά την διάρκεια της χρονιάς, χρειάζεται όμως προσοχή, να μην αναμείξετε οικονομικά με αισθηματικά ή φιλίες, γιατί θα γκρεμίσετε με μια κλωτσιά όσα προσπαθούσατε να χτίσετε όλα αυτά τα χρόνια.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

Στις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στις σχέσεις σας, αλλά θα είναι σύντομης διάρκειας , όχι πάνω από ένα περίπου μήνα, και όχι ιδιαίτερα μεγάλης έντασης. Στην ζωή σας θα κυριαρχήσουν κατά την διάρκεια του 2020 οι σχέσεις σας, ρομαντικές, οικογενειακές, φιλικές και κοινωνικές, πέρα και πάνω από όλα τα άλλα. Μπορεί να ακούγετε κάπως απειλητικό αυτό, αλλά η χρονιά αυτή σας επιφυλάσσει και πολλές στιγμές χαράς, διασκέδασης και ευτυχίας που απουσίαζαν τα προηγούμενα χρόνια. Απλά η προσωπική σας ζωή θα είναι πολύ πιο χαρούμενη και ευχάριστη. Και η ατμόσφαιρα αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην επαγγελματική σας ζωή!

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Κατά τη διάρκεια του 2020 θα απολαύσετε τέλεια υγεία και φυσική κατάσταση, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Τα προηγούμενα σκληρά μαθήματα ζωή που λάβατε θα σας φανούν χρήσιμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, με το να διατηρείτε την ηρεμία σας και να αποφεύγετε το άγχος, με θετικές συνέπειες στην γενική φυσική σας κατάσταση. Η καλή φυσική σας κατάσταση θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και κατά το 2021, όπου η  ικανότητα επιβίωσης θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο…

Συμβουλή

 

Ο Βόρειος Δεσμός, ο οποίος απεικονίζει τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην ζωή σας, βρίσκεται στον πρώτο σας οίκο, στον εαυτό σας! Αυτό υποδηλώνει ότι το 2020 θα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έτος, γεμάτο δράσεις και γεγονότα που θα σας μεταμορφώσουν. Ότι έχετε σχεδιάσει ή προετοιμάσει τα προηγούμενα χρόνια, θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά καθώς θα προχωρούν οι μήνες.

Αυτή τη χρονική περίοδος έχετε την δυνατότητα να γίνετε αυτός που μέσα σας αισθανόσασταν ότι είστε, μόνο που τώρα θα μπορέσετε να κατακτήσετε και την κοινωνική και επαγγελματική θέση και καταξίωση που σας αξίζει. Σας περιμένουν νέες γνωριμίες, νέες περιπέτειες και πολλές εμφανείς αλλαγές  μέσα στην χρονιά αυτή!

Ο Νότιος Δεσμός θα διέρχεται μέσα στο 2020 από τον οίκο που αντιπροσωπεύει τις αισθηματικές σας σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας και θα μπορούσε να επαναφέρει ένα παλιό σας σύντροφο ή φίλο, είτε κυριολεκτικά με την επανεμφάνιση του, είτε με μια νέα γνωριμία στην ζωή σας, που θα έχει σημαντικές ομοιότητες και χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παλιάς σας γνωριμίας ή σχέσης.

Συνειδητοποιήστε πόσο έχετε προχωρήσει στην ζωή, πόσο έχετε ωριμάσει και αλλάξει, και θα γίνει εμφανές, ποια ζητήματα της ζωής σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε οριστικά και να κλείσετε το κεφάλαιο, ώστε να δημιουργήσετε χώρο για το νέο και ελπιδοφόρο στην ζωή σας!

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: