Δίδυμοι – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Δίδυμοι – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

 

 

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο για το ζώδιο σας, φίλοι Δίδυμοι, το 2020 θα είναι ένα έτος που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις, πάνω στις οποίες θα οικοδομήσετε την μελλοντική σας επιτυχία και ευτυχία. Κάντε χρήση των γνωριμιών σας, εκμεταλλευτείτε γνώσεις, εμπειρίες και επαφές για να εμφυσήσετε ζωή σας όνειρά σας! Πως θα το πετύχετε όμως αυτό; Παρατηρήστε τους γύρω σας, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, ενημερωθείτε, και επιτέλους για μια φορά στην ζωή σας, ακούστε αντί να μιλάτε.

Ο Δίας σας ευνοεί προς τα μέσα του έτους και φέρνει ευκαιρίες ζωής! Σας βοηθάει να πετύχετε τις συνθήκες εκείνες στην ζωή σας, που θα στηρίζουν την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη. Δεδομένου ότι οι συνεργασίες είναι το δυνατό σας σημείο μέσα στο 2020, φροντίστε να τις καλλιεργήσετε, ώστε να καρποφορήσουν για τους επόμενους 12 μήνες!

Πάντοτε υπάρχουν τρόποι να ικανοποιήσετε την περιέργεια σας στην ζωή, αλλά να είστε και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές. Βάλτε σαν στόχο σας, την χρονιά αυτή να μην παραμελήστε κανένα από τα δύο αυτά στοιχεία.

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 

Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου θα σας ωθήσει να έχετε υψηλότερες απαιτήσεις από τους γύρω σας, την στιγμή που θα αντιμετωπίζετε ενδεχομένως έλλειψη διάθεσης συνεργασίας ή ευελιξίας. Θα χρειαστείτε αρκετά αποθέματα αυτοκυριαρχίας και να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία για να αποφύγετε συγκρούσεις ή ακόμη και χωρισμούς ή τερματισμούς συνεργασιών, ιδίως το διάστημα μεταξύ 3 Ιανουαρίου και 15 Φεβρουαρίου, που ο φλογερός Άρης θα διέρχεται το 7ο σπίτι σας (σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος).

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας μεταξύ 12 Μαΐου και 25 Ιουνίου, φέρνοντας συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αιτία μπορεί να αποτελέσουν ζητήματα κληρονομικά που θα ενσκήψουν, κάποιες υπευθυνότητες ή ακόμη και ζητήματα αρχών. Στα θετικά της όψης αυτής είναι η ευκαιρία που παρουσιάζεται να αξιολογήσετε εκ νέου κάποιες οικογενειακές σχέσεις και δεσμούς, αλλά και να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν σας.

Ο Βόρειος Δεσμός είναι ανάδρομος στον Καρκίνο και τους Διδύμους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Άρης θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ  το διάστημα μεταξύ 18 Ιουνίου και 20 Οκτωβρίου, μια όψη που μπορεί να φέρει προβλήματα σε συνεργασίες, συνεταιρισμούς και συμβάσεις ή συμβόλαια. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ίσως να βρεθείτε σε μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού ή σε περίπτωση νομικών διεκδικήσεων, έναντι του αντίδικου. Δείξτε προσοχή, ιδίως μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου !

Καριέρα

 

Τα τελευταία χρόνια είχατε μια τάση απομόνωσης. Επιδιώκατε να μείνετε σπίτι, κάτι που σας ικανοποιούσε και σας γέμιζε ηρεμία και ευχαρίστηση. Το 2020 φέρνει κάποιες αλλαγές στον τομέα αυτό της ζωής σας και στις αρχές καλοκαιριού θα έχετε έντονη την ανάγκη για κοινωνικοποίηση. Θα αναθερμάνετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, κάτι που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε ευκολότερα τα όνειρα σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μέχρι τα τέλη του 2020 θα έχετε κάνει κάποιο νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, θα έχετε αρχίσει να ασχολείστε με ένα νέο project που θα σας πάει πολύ ψηλά, και κυρίως, θα αισθάνεστε ισορροπημένοι και ευτυχείς με την δουλειά σας και την τροπή που θα πάρει η καριέρα σας. Ίσως να είχατε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας στον επαγγελματικό σας χώρο κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, μέσα στο 2020 όμως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι σαφώς ορθότερες αυτή τη χρονιά! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι μεταξύ σας ασχολούνται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια, τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά συστήματα. Οι τομείς της γνώσης και της πληροφόρησης θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για σας και η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη από το τελικό αποτέλεσμα.

Οικονομικά

 

Μέσα στους πρώτους μήνες του έτους θα είστε αρκετά πιο ανεξάρτητοι, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Και με την πάροδο των μηνών και την όλο και μεγαλύτερη δέσμευση σας σε δράσεις που να αποβλέπουν στην ανακούφιση των γύρω σας, η οικονομική σας ανταμοιβή θα είναι όλο και πιο έντονα αισθητή.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 θα έχετε επιτύχει την πρόοδο που επιθυμείτε στον οικονομικό τουλάχιστον τομέα, και όχι μόνο θα έχετε ανακτήσει τις απώλειες του προηγούμενου έτους, αλλά θα μπορέσετε να καταγράψετε και κέρδη. Θα απολαμβάνετε μια αυξημένη οικονομική ασφάλεια, σαν αποτέλεσμα της έντονης, κοπιαστικής αλλά παραγωγικής και αποδοτικής σας ενασχόλησης.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

Το 2020 θα είναι για όλες σας τις σχέσεις πολύ πιο ήρεμο και ισορροπημένο, τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Τα ζητήματα που αντιμετωπίσατε τα τελευταία χρόνια αφορούσαν διαζύγια, χωρισμούς και ρήγματα στις σχέσεις σας, ενώ τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές υπήρξαν έντονες αναταράξεις. Από την άνοιξη και μετά θα αρχίσουν να αμβλύνονται οι αντιθέσεις σας με τα άτομα που σας περιβάλουν, οπότε οι φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις σας αρχίσουν να ισορροπούν και δεν θα απωθείτε πλέον τους γύρω σας.

Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να σκιρτήσει και πάλι η καρδιά σας, για όσους είναι αδέσμευτοι, ενώ κατά τα τέλη του έτους θα αρχίσετε να έχετε και πάλι ουσιαστικές σχέσεις με συντρόφους και φιλικά πρόσωπα. Μια προϋπάρχουσα σχέση, που λογικά έχει περάσει από σαράντα κύματα μέσα στα τελευταία χρόνια, θα καταφέρετε να την ισορροπήσετε, και με βαθιά ικανοποίηση θα διαπιστώσετε ότι θα ανοίξει ένας νέος, πολύ πιο ουσιαστικός κύκλος συνύπαρξης και ίσως συμβίωσης με το ταίρι σας.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

Μέσα στο 2020, με την καινούργια δυναμική που θα διαπνέει την ζωή σας, θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ώστε να διορθώσετε ή να ξαναχτίσετε όσα γκρεμίσατε τα τελευταία χρόνια, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Κινδυνεύετε με εξάντληση, και πολλές φορές θα πρέπει να ηρεμείτε για λίγο, αλλά θα ανακάμπτετε πολύ σύντομα και θα συνεχίζετε τη δράση σας.

Παρόλα αυτά, μην παραμελείτε τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σας. Μέσα στο 2020 θα ανησυχείτε με το παραμικρό δείγμα αρρυθμίας ή αδυναμίας που θα δείχνει το σώμα σας, θα παθιαστείτε με την διατροφή, την άσκηση και την ενδυνάμωση του σώματος σας. Αν και κινδυνεύετε να γίνετε υποχόνδριοι, θα αποδειχτεί τελικά η καλύτερη στρατηγική εν όψει του 2021, που θα πρέπει να είστε σε άριστη φυσική κατάσταση!

Συμβουλή

Ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις αρχές του έτους στο 3ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει τις επικοινωνίες και τις επαφές, τα σύντομα ταξίδια και την διάδραση με τους γύρω σας, και στην συνέχεια θα περάσει στον οίκο που αφορά τους πόρους και τα εισοδήματά σας. Το μέλλον διαγράφεται θετικό μέσα από το πέρασμα αυτό, ενισχύοντας τις οικονομικές σας προοπτικές κατά την διάρκεια του 2020!

Το τι θέλετε να κατακτήσετε και το που θέλετε να βρεθείτε μελλοντικά, θα πρέπει να το αποφασίσετε και να το θεμελιώσετε μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Έχετε την δυνατότητα και από πνευματικής άποψης, ψυχικής δύναμης και από άποψη εφοδίων ζωής, να θέσετε υγιείς βάσεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τα υλικά αγαθά και την επιτυχία που επιθυμείτε.  Ετοιμαστείτε λοιπόν ψυχικά να ανοίξετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας, που θα σας οδηγήσει στην επόμενη μέρα!

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: