Ταύρος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ταύρος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

 

Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις το 2020 θα είναι ένα ακόμη έτος, αφοσιωμένο στην οικοδόμηση του μέλλοντος σας! Οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο, επάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί η νέα πραγματικότητα. Και όσο θα προχωράτε μπροστά, τόσο εντυπωσιακότερα θα είναι τα βήματα που θα έχετε κάνει και τα πράγματα που θα έχετε καταφέρει τα τελευταία χρόνια!

Κατά την διάρκεια της άνοιξης και συγκεκριμένα μεταξύ των τελευταίων ημερών του Μαρτίου και των αρχών του Μαΐου, λόγω ενός γρήγορου περάσματος του Άρη, θα έχετε απίστευτα αποθέματα ενέργειας και μια δυναμική παρουσία, που θα σας βοηθήσει να  κάνετε κάποια πολύ σημαντικά βήματα προόδου στον τομέα άμεσου ενδιαφέροντος σας. Μην αφήνετε την περίοδο αυτή ανεκμετάλλευτη, γιατί μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά πάρα πολλά πράγματα!

Στον τομέα της καριέρας, το σύμπαν συνιστά να μην κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων, έχετε όμως τα μάτια σας ανοιχτά γιατί θα υπάρχουν κάποιες χρυσές ευκαιρίες, που δεν θα θέλατε να χάσετε!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα θα φέρει σημαντικά κέρδη στους εκπροσώπους του ζωδίου σας! Και τα κέρδη αυτά μπορεί να αφορούν δώρα, κληρονομιές ή μια πιο καθαρή εικόνα του λόγου που αντιμετωπίσατε τα εμπόδια που βρέθηκαν στην πορεία σας, όταν ο Δίας διέρχονταν από τον Σκορπιό. Ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας θα αγγίξει μέσα στο 2020 του τομείς της ζωής σας που έχουν σχέση με τον μετασχηματισμό σας, την χρηματοδότηση δράσεων τρίτων ή του συντρόφου σας και την συναισθηματική σας ζωή, οπότε μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στους τομείς αυτούς.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στο πλευρό του Κρόνου, και οι δύο πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε οικονομική ευχέρεια και ευημερία, αλλά θα σας αναγκάσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέσα στη χρονιά, ιδίως αναφορικά με τα οικονομικά σας.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται τη χρονιά αυτή σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου στον οίκο του ωροσκοπίου σας που άπτεται του γάμου και των συναισθηματικών σας σχέσεων, ένα πέρασμα που θα μεγεθύνει τα όποια προβλήματα προϋπήρχαν στην σχέση. Οι αντιδικίες είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν από μια επένδυση που σχεδιάζει ο σύντροφός σας, για την οποία θα εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας, και με αυτή την αφορμή θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου… Οι αντιδικίες θα είναι έντονες και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να φέρουν να τον χωρισμό.

Το 2020 ξεκινάει με τον Ουρανό, που φιλοξενείται στο ζώδιο σας, σε ανάδρομη κίνηση ήδη από τις 12 Αυγούστου 2019 και θα βρεθεί σε στάση για να επιστρέψει ορθόδρομος στις 11 Ιανουαρίου 2020. Θα υπάρξει όμως και νέος ανάδρομος κύκλος, μεταξύ 15 Αυγούστου και 1 Ιανουαρίου 2021. Φιλοξενώντας τον στο ζώδιο σας, σταδιακά θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ταυτότητα, πορεία καριέρας, μελλοντικά σχέδια και ερωτική ζωή! Η εικόνα σας αλλά και οι προσδοκίες σας για το μέλλον σας, αλλάζουν σταδιακά, και αν και οι αλλαγές σας τρομοκρατούν, εν τούτοις θα υπάρξουν στιγμές ενθουσιασμού! Οι αλλαγές που θα έρθουν θα είναι προς όφελός σας, αρκεί να ανοίξετε την αγκαλιά σας και να τις υποδεχτείτε. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινάει μια παραγωγική περίοδος που θα φέρει επιτυχίες και ολοκλήρωση. Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος, το ίδιο όμως θα είναι και ο ενθουσιασμός σας!

Ο Δίας σε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο θα βοηθήσουν από κοινού στην επαγγελματική σας εδραίωση, στην σταθεροποίηση των οικονομικών σας και σε περίπτωση ανάληψης πρωτοβουλιών σε οικονομικό επίπεδο, στην αυξημένη κερδοφορία! Οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος αναμένεται να φέρουν μια εμφανή ανάκαμψη μέσα από νέες συνεργασίες και συμβάσεις ή συμβόλαια, καινούργιες συμμαχίες και την επικράτηση σας έναντι του ανταγωνισμού. Ο Δεκέμβριος δε, υπόσχεται μια προαγωγή ή την αναγνώριση των προσπαθειών σας.

Καριέρα

 

Την περίοδο της σεληνιακής έκλειψης την άνοιξη, αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και προβλήματα στην δουλειά και στην καριέρα σας.  Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα για ένα διάστημα, ώστε να εμπεδώσετε τις αλλαγές πιο εύκολα. Μην τις αντιμάχεστε όμως, γιατί δεν μπορείτε να τις αποφύγετε. Άλλωστε είναι για το καλό σας, άσχετα εάν δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να το δείτε.

Κατά τη διάρκεια του έτους θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια αλλά και πολύ καλύτερη διάθεση από ότι την προηγούμενη χρονιά, και οι συνδυασμός αυτός θα φέρει τις επιτυχίες που αναμένατε! Η άνοιξη θα φέρει αλλαγές στην καριέρα σας και θα πρέπει να τις υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες!

Σε κάποιες περιπτώσεις ένα χόμπι σας μπορεί να αρχίσει να αποδίδει εισοδήματα από εκεί που δεν το περιμένατε και να επικεντρώσετε σ αυτό τις προσπάθειες σας, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, μια δουλειά μερικής απασχόλησης να γίνει η κύρια δουλειά σας. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα νοιώθετε την ακαταμάχητη ανάγκη να αλλάξετε δουλειά, να ασχοληθείτε με κάτι πιο ενδιαφέρον ή συναρπαστικό. Είναι κάτι που θα σας  καταλάβει ξαφνικά και υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Προσοχή λοιπόν…

Οικονομικά

 

Το 2020 μπορούν να βελτιωθούν τα οικονομικά σας σε πολύ σημαντικό βαθμό! Θα αισθανθείτε από οικονομικής άποψης αρκετά πιο ασφαλείς λόγω της σταθερότητας που θα υπάρχει. Μην περιμένετε δραματικές αυξήσεις στο εισόδημα σας, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Απλά θα πρέπει να συνδυάσετε την κάπως μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια με καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο ικανοποιητικό, παρέχοντας σας ασφάλεια και σταθερότητα.

Το να αποπληρώσετε παλιά και ληξιπρόθεσμα χρέη μέσα στο 2020 θα είναι δυνατό, και θα αποτελέσει ένα από τους παράγοντες που θα σας κάνουν να εμπεδώσετε επιτέλους μετά από πολύ καιρό το αίσθημα της ασφάλειας. Γιατί ως Ταύροι, εάν η τσέπη σας υποφέρει, πάσχετε και σεις…  Ότι ξεκινήσατε το 2005 που έχει σχέση με αποταμιεύσεις ή επενδύσεις, θα παρουσιάσει φέτος μια ομαλή εξέλιξη, απαλλαγμένο από προβλήματα…

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

  

Το 2020 οι συναισθηματικές σας σχέσεις κατακτούν βάθος και εύρος, γίνονται πιο θερμές και έντονες! Θα αισθάνεστε ότι καταφέρνετε να αποκτήσετε σύνδεση με το ταίρι σας σε ένα ανώτερο και πολύ βαθύτερο επίπεδο, κάτι που θα σας ικανοποιήσει τα μέγιστα. Έχετε δε πιθανότητες βαθύτερης σύνδεσης και καλύτερης πνευματικής επαφής σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας, όπου το ταίρι σας είναι μεγαλύτερο σας.

Το έτος αυτό θα έχετε τονισμένη αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση σας θα έχει αποκατασταθεί και οι αλλαγές αυτές στην ψυχολογία σας θα μπορούν πλέον να στηρίξουν σχέσεις ουσίας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε κοινωνικές ή φιλικές. Όσος βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, θα ζήσετε κατά την διάρκεια του έτους αυτού μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδο, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια συγκατοίκηση ή ένα σύμφωνο συμβίωσης!

Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, την χρονιά αυτή θα έχετε πραγματικά πολλές πιθανότητες να το ανταμώσετε! Η σχέση θα περάσει σε βαθύτερα επίπεδα πολύ γρήγορα και μέχρι το τέλος του έτους μπορεί να ζείτε ήδη κάτω από την ίδια στέγη. Προσέξτε μόνο λίγο τον αυθορμητισμό σας κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, ιδίως κατά τον Οκτώβριο, γιατί μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Το 2020 θα είναι ποιο εύκολο για σας να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διαβίωσης, ιδίως από την άνοιξη μέχρι το τέλος του έτους! Εάν έχετε εξαρτήσεις, όποιας μορφής και αν είναι, θα έχετε την δυνατότητα να τις κατανικήσετε πολύ πιο εύκολα μέσα στο 2020!

Με το να προγραμματίσετε και να εφαρμόσετε ένα ημερήσιο υγιεινό τρόπο ζωής, με προσεγμένη διατροφή και άσκηση, μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά από τα μικροπροβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε. Το να διατηρήσετε το βάρος σας σε ανεκτά επίπεδα θα αποδειχτεί ένας τιτάνιος αγώνας κατά το 2020, γι αυτό είναι πιο επιτακτικό από ποτέ άλλοτε να ακολουθήσετε μια προσεγμένη και υγιεινή διατροφή. Και καθώς είναι ένα έτος με πάρα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης, θα ήταν κρίμα να χάσετε τις ευκαιρίες λόγω συνεχών οργανικών ενοχλήσεων και προβλημάτων υγείας.

Συμβουλή

 

Καθώς οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ζωή σας, πραγματοποιούνται πρώτα μέσα σας, για να ακολουθήσουν οι εξωτερικές αλλαγές, η οικογενειακή-συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή θα σταθεροποιείται και θα γαληνεύει. Ο κανονικός ρυθμός ζωής αποκαθίσταται, λόγω της επιμονής σας και των έντονων προσπαθειών σας.

Το σπίτι και ο προσωπικός σας χώρος έτσι και αλλιώς είναι το σημείου που αισθάνεστε προφυλαγμένοι και γειωμένοι σαν άτομα! Τα τελευταία χρόνια, λόγω των πλανητικών εξελίξεων, το σπίτι συνεχίζει βέβαια να αποτελεί το καταφύγιο σας, αλλά το τοποθετείτε σε άλλη διάσταση ή το ανακαλύπτετε εκ νέου, και κυρίως, το μοιράζεστε με άτομα που μπαίνουν ή θα μπουν στη ζωή σας. Μοιράζεστε τον χώρο και μοιράζεστε μέσα στον χώρο τον πραγματικό σας εαυτό με το άτομο που επιλέξατε ή θα επιλέξετε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Θα υπάρξει μέσα στην χρονιά αυτή ένα σύντομο ταξίδι, το οποίο αναμένεται να διαδραματίσει εξαιρετικά μεγάλο ρόλο στην μελλοντική εξέλιξη σας, αναφορικά με συνομιλίες, επαφές, ανταλλαγές και επικοινωνία! Με υπομονή και επιμονή χτίζετε το μέλλον σας, και μέσα στο 2020 θα έχετε πολλά και σημαντικά νέα, που θα επιβραβεύουν την έντονη προσπάθεια των πολλών τελευταίων ετών. Χαρείτε τις επιτυχίες σας και μοιραστείτε τις χαρές σας με όποιον επιλέξατε ή θα επιλέξετε να τοποθετήσετε στο πλευρό σας.

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: