Κριός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Κριός – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενική εικόνα

Το 2020 θα είναι ένα πολύ πιο δραστήριο έτος, προσανατολισμένο περισσότερο στην εκπλήρωση των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων!  Η αίσθηση ότι έχετε κολλήσει στην ζωή σας και δεν μπορείτε να προχωρήσετε και να καταφέρετε όλα αυτά, για τα οποία αγωνίζεστε τα τελευταία χρόνια, θα εξαφανιστεί με το ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς.

Την τελευταία χρονιά πέρασε ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, μετά βίας μέσα από πέντε ζώδια, φέτος όμως, όντας σε πλήρη ταχύτητα, θα διασχίσει δέκα ζώδια. Αυτό υποδηλώνει ότι τα πράγματα θα βγουν από το λήθαργο και θα δράτε και αντιδράτε ταχύτατα, ιδίως για πράγματα ή καταστάσεις που χρειαζόσασταν χρόνο για σκέψη και ανάλυση.

Να είστε αφοσιωμένοι και πειθαρχημένοι, όπως συνηθίσατε κατά τα τελευταία χρόνια, και ετοιμαστείτε να κάνετε την χρονιά αυτή μοναδική! Προσέξτε την συμπεριφορά σας και τιθασεύστε τα νεύρα σας, καθώς μπορεί να σας βλάψουν στην εξέλιξη των πραγμάτων. Σαν πρωτοπόροι και μπροστάρηδες του ζωδιακού, ο ρόλος σας είναι να ανοίξετε καινούργιους δρόμους. Και αυτό καλείστε να κάνετε την χρονιά αυτή!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή και φέρνει πάθος και δημιουργικότητα στην σχέση. Επιτρέπει στους Κριούς να εκφράσουν με μεγαλύτερη αμεσότητα τα συναισθήματά τους και ως εκ τούτου να κατακτήσουν μια βαθύτερη σύνδεση με το ταίρι τους, είτε βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, είτε δημιουργήσουν κατά την διάρκεια του 2020 μια νέα.

Ο Κρόνος θα επηρεάσει την χρονιά αυτή την επαγγελματική σας ζωή και εξέλιξη και θα απαιτήσει αποτελεσματικότητα και καλύτερη διαχείριση του εργασιακού σας χρόνου. Ο Κρόνος φιλοξενείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και διέρχεται από τον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος). Θα φέρει πολλές ευθύνες, ενδεχόμενες σπουδές και σεμινάρια, επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και μια νέα πνευματικότητα.

Ο Δίας ακολουθεί κατά πόδας τον Κρόνο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και αναμένεται να φέρει αρκετές ευκαιρίες και καλές ειδήσεις στα επαγγελματικά σας. Ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες θα σας γίνουν, θα υπάρξουν ανταμοιβές για τις προσπάθειες σας, καθώς και αναγνώριση του έργου σας.

Οι Άρης και Αφροδίτη θα είναι υπεύθυνοι για τις εξελίξεις στην ρομαντική σας ζωή μέσα στο 2020! Από την αρχή του χρόνου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου οι αισθηματικές σας σχέσεις φαίνεται να συνδέονται και να διαμορφώνονται ανάλογα με την προσωπική σας εξέλιξη και βελτίωση, την πορεία που θα πάρει η καριέρα σας, αλλά και από την προβολή που θα κατακτήσετε σε κοινωνικό επίπεδο. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας τον Απρίλιο θα αναγεννήσει την ερωτική σας ζωή, καθώς αναμένεται να φέρει αισθησιασμό, δίψα για έρωτα, μέγιστη δύναμη αποπλάνησης, τύχη αλλά και αρμονία μέσα στην σχέση.

Η Λίλιθ ή το Μαύρο Φεγγάρι θα είναι καθ όλο το 2020 σε ορθή κίνηση, ενώ ο Χείρωνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 11 Ιουλίου και 15 Δεκεμβρίου.

Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσεις, δεν προχωράει τίποτε στην ζωή σας και θα είστε ανίκανοι να οριστικοποιήσετε οποιοδήποτε σχέδιο. Ο εκνευρισμός σας θα είναι απερίγραπτος, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, καθώς δεν θα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο, όσο και αν προσπαθείτε.

Καριέρα 

Η επαγγελματική σας ζωή θα περάσει από το μικροσκόπιο κατά την διάρκεια του 2020! Τους πρώτους μήνες της χρονιάς θα είστε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί στην διεκδίκηση των στόχων σας. Θα επιχειρήσετε να πετύχετε αυτά που θέλετε με τον γνωστό σας τρόπο, με την επιβολή δηλαδή της προσωπικότητας σας και με την επιμονή στις διεκδικήσεις σας, αλλά μην εκπλαγείτε, εάν αυτή τη φορά δεν καταφέρετε τίποτε με τα μέσα αυτά…

Αλλά και οι κατά τα άλλα ομαλές και ήρεμες σχέσεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους θα υποφέρουν μέσα στο 2020. Μπορεί να φταίτε σεις, μπορεί να το βγάλουν στην επιφάνεια τα πλανητικά του έτους, πάντως θα αντιληφθείτε μια αντιπάθεια απέναντι σας, μια ζήλια και αντιπαλότητα, που θα δημιουργήσει μια απόσταση μεταξύ σας και μια ψυχρότητα στον εργασιακό σας χώρο.

Παρόλα αυτά θα συνεχίσετε να πιέζετε με όλους τους δυνατούς τρόπους να υλοποιήσετε τις επιδιώξεις σας, μέχρι που να απηυδήσετε και να αποφασίσετε να απολύσετε προσωπικό, εάν η επιχείρηση είναι δική σας, να παραιτηθείτε ή να ζητήσετε μια άδεια άνευ αποδοχών, εάν είστε υπάλληλοι, ή να ζητήσετε να περάσετε από υπάλληλος πλήρους σε μερικής απασχόλησης.

Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, θα αποδειχτεί ευλογία μέσα στην κακοτυχία σας, καθώς μέσα από την διαδικασία αυτή θα αποκτήσετε καλύτερη αίσθηση για το ποιοί είστε και τι αξίζετε πραγματικά στην δουλειά σας. Και η συνειδητοποίηση αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές προσανατολισμού και μελλοντικών σχεδίων.

Οικονομικά

Η ανάγκη σας για ασφάλεια, και δη οικονομική, θα είναι αυξημένη μέσα στο 2020! Η πειθαρχία και η τάξη στην διαχείριση των οικονομικών σας είναι πρωταρχικής σημασίας κατά τη διάρκεια του έτους. Πιέσεις αναφορικά με την κατοικία σας θα τονίσουν την ανάγκη για δομή στην ζωή σας. Θα αισθάνεστε αρκετά περιορισμένοι και ανίκανοι να εκφραστείτε και να κινηθείτε όπως θα θέλατε σχεδόν καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο προς το φθινόπωρο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, το κλίμα αλλάζει αισθητά.

Στο τέλος της χρονιάς θα είναι τα οικονομικά σας σε αρκετά καλύτερη κατάσταση και θα αρχίσετε ενδεχομένως να εξετάζετε το ενδεχόμενο των επενδύσεων ή τοποθετήσεων. Μόνο όμως προς το τέλος του Δεκεμβρίου θα είστε σε θέση να δείτε τα πρώτα σοβαρά θετικά αποτελέσματα ή τα κέρδη από τις τοποθετήσεις σας.

Είναι η περίοδος στα τέλη του χρόνου που θα ελκύετε τα χρήματα, ιδίως από πηγές που δεν έχουν σχέση με την κύρια απασχόληση σας. Ίσως να υπάρξουν διαπληκτισμοί ή αντιπαραθέσεις με τρίτους για οικονομικούς λόγους, όπως για παράδειγμα με μέλη της οικογένειας σας για ζητήματα περιουσίας. Οι μήνες που χρειάζονται περισσότερο προσοχή είναι ο Φεβρουάριος και οι τελευταίοι 2-3 μήνες της χρονιάς.

 Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Η πίεση που προκαλείτε εσείς στον εαυτό σας, και κατ επέκταση και στους γύρω σας, αρχίζει να μειώνεται μέσα στο 2020. Οι πάσης φύσης σχέσεις σας αντιμετώπισαν δυσκολίες και προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Το 2020 όμως θα είναι ένα εποικοδομητικό έτος στον τομέα αυτό της ζωής σας, καθώς θα δείτε τις σχέσεις σας, συναισθηματικές, φιλικές ή κοινωνικές, να ανθούν και να εμβαθύνουν, να σας ικανοποιούν και να σας γεμίζουν!

Οι οικογενειακές και ερωτικές σας σχέσεις αναμένεται να περάσουν ωστόσο από 40 κύματα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2020. Οι υπόλοιποι μήνες του έτους όμως θα είναι ήρεμοι και θα χαρακτηρίζονται από μια σχετική σταθερότητα. Όσοι είστε αδέσμευτοι ίσως να ερωτευτείτε παράφορα μέσα στη χρονιά αυτή, ακόμη και με άτομα που γνωρίσατε το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2019 και με τα οποία θα ξαναβρεθείτε ανέλπιστα.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα καταφέρετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς να εμβαθύνετε την σχέση σας και να φτάσετε σε ένα σημείου που θα αισθάνεστε από την μια ολοκληρωμένοι με το ταίρι σας, και από την άλλη απόλυτα ασφαλείς. Κατά μια έννοια, το 2020 θα αποτελεί συνέχεια του 2019, κατά τη διάρκεια του οποίου ξεκίνησε αυτό το ταξίδι προς τον αισθησιασμό και την σύσφιξη ή αναθέρμανση της σχέσης σας.  Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα περάσει ο αισθησιασμός σας σε νέα επίπεδα! Με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα για τον δεσμό σας…

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Με το ξεκίνημα του 2020 θα έχετε εξαιρετικά υψηλά αποθέματα ενέργειας, αλλά, όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, θα αισθάνεστε ανήσυχοι με τα όσα θα βιώνετε και με την πραγματικότητα που θα ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Θα αισθάνεστε παρ όλα αυτά σε εξαιρετική φυσική κατάσταση προς το τέλος του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινοπώρου!

Ζητήματα όπως διατροφή και δίαιτα, κίνηση και άσκηση δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου την χρονιά αυτή, όχι επειδή δεν υπάρχει λόγος, αλλά επειδή θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε άλλους τομείς της ζωής σας. Θα απολαύσετε όμως, και παρά το άγχος σας, ένα καλό επίπεδο υγείας. Η ευεξία σας χρειάζεται λίγο προσοχή, αλλά το πιο πιθανό είναι να το αγνόησε επιδεικτικά!

Η σύνδεση σας με την γη και την φύση θα συνεχίσει να σας προσφέρει γείωση, αναζωογόνηση και ηρεμία, αλλά προσοχή σε ένα πιθανό κρύωμα σας, γιατί εάν δεν το αντιμετωπίσετε  έγκαιρα θα σας δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Φροντίστε την υγεία σας, προσέξτε την διατροφή σας, κάντε συντήρηση δυνάμεων, γιατί 2021 θα είναι από αυτή την άποψη εξαιρετικά απαιτητικό και θα δοκιμάσει τις αντοχές σας.

Συμβουλή

Ο Χείρωνας, ο μεγάλος δάσκαλος και θεραπευτής, παραμένει και κατά το 2020 στο ζώδιο σας και σε έναν οίκο που αφορά το μέλλον σας,  την πνευματικότητα και την μόρφωση σας. Τιμήστε αυτό τον τομέα της ζωή σας όσο τίποτε άλλο! Είναι η περίοδος που παλιές πληγές θα κλείσουν, ενώ  η θέση του Χείρωνα στον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σας υποδηλώνει την ανάγκη για γνώση, που θα σας φανεί απαραίτητη και αναγκαία σε κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον, προκειμένου να καταφέρετε αυτό που επιδιώκετε.

Ο Χείρωνας μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε την αλήθεια αναφορικά με τα πιστεύω μας, αναζητώντας απαντήσεις κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Τι είναι αυτό που φοβόμαστε και γιατί έχουμε τις φοβίες αυτές. Οι προσπάθειες μας για κατανόηση θα αποδώσουν τα μέγιστα σε επίπεδο γνώσης, σαν ανταμοιβή από το Δάσκαλο για την αφοσίωση μας.

Την περίοδο αυτή οι εσωτερικές σας αναζητήσεις θα αφορούν ζητήματα γνώσης, πνευματικότητας, θρησκείας και την αίσθηση του πνεύματος. Είναι αναζητήσεις που συνοδεύονται πολλές φορές από πόνο, όπως είναι άλλωστε και όλα τα ταξίδια αυτογνωσίας. Αργά, βασανιστικά, γεμάτα πόνο αλλά και με απίστευτες ευλογίες στο τέλος της διαδρομής! Έφτασε η χρονική στιγμή που πρέπει να κάνετε και σεις το ταξίδια αυτό της αυτογνωσίας!

Ο Νότιος Δεσμός από την  άλλη, βρίσκεται αυτή την χρονιά στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στην καρδιά του σπιτιού σας, της προσωπικής κατοικίας σας και της οικογένειας σας! Όλες σας οι προσπάθειες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο, ηθελημένα ή μη, και στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή.

Εάν σχεδιάζετε κάποιες αλλαγές στην κατοικία σας, όπως είναι μια ανακαίνιση, σχεδιάστε την και εκτελέστε την μέσα στο 2020.  Ένας ανανεωμένος  και αναγεννημένος εσωτερικός χώρος θα έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο, διαχέοντας θετική ενέργεια και στους λοιπούς τομείς της ζωής σας, διευκολύνοντας κατά τι την πορεία σας.

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: