Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)
Με τη θα αισθανθείτε έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οικονομικά μπερδέματα θα υπάρξουν και άτομα θα σας εμπλέξουν σε παγίδες εξαπάτησης. Προσέξτε τους συνεργάτες και τα επαγγελματικά σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αφεθείτε στα χέρια της τύχης, μια και από σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Καλές εξελίξεις αναμένονται σύντομα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μη φέρεστε με αλλοπρόσαλλο τρόπο στον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε λίγο τους τόνους.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν εξάρσεις και ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και ζητήστε τη βοήθεια νομικού σας συμβούλου σε κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει. Μην αντιδράτε εν θερμώ…

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η καλή γνώμη που έχει για σας ο επαγγελματικός σας περίγυρος θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας πολύ σύντομα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για προώθηση της καριέρας σας με παράλληλη οικονομική άνοδο.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Απαισιόδοξες σκέψεις, ένταση και νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Τα πάντα όμως είναι θέμα χειρισμού. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δράστε με προσοχή και περίσκεψη. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Με βίαιες αντιδράσεις και λογομαχίες δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να λύσετε τα οικονομικά προβλήματα σας. Καταστρώστε σχέδια και καινούργιες στρατηγικές που μπορούν να σας βγάλουν από τα αδιέξοδα που έχετε περιέλθει.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας. Η ένταση και το άγχος που κουβαλάτε από τα επαγγελματικά και οικονομικά σας δεν βοηθούν να χαλαρώσετε…

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θα νιώσετε τον αντίκτυπο στην υγεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μη χαλάτε τη διάθεση σας με ανούσιες καταστάσεις.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας, ιδίως στην διαχείριση σας.
Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις αντιρρήσεις κάποιων ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειας σας. Ακούστε την άποψη τους αλλά ακολουθήστε την καρδιά σας στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ένταση και εκνευρισμός, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες θα σας αποσυντονίσουν τελείως. Συζητήσεις για θέματα οικονομικά ή περιουσιακά θα σας γεμίσουν με νευρικότητα και ανασφάλεια σήμερα.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα. Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και αναμένονται απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, ιδίως για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Κλίμα έντασης και μικροεμπόδια θα σας χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σήμερα. Η αλλόκοτη στάση του ερωτικού σας συντρόφου θα σας γεμίσει με ένταση και νευρικότητα. Το πλανητικό σκηνικό κάνει την ατμόσφαιρα κάπως περίεργη.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Δυσκολίες και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας χαλάσουν τη διάθεση, ενώ η κατήφεια σας προβλέπεται να προκαλέσει τριβές και εντάσεις και στον αισθηματικό τομέα.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις που θα αφορούν την οικονομική διαχείριση. Προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα αισθηματικά σας θέματα ενδέχεται να μπουν σε τάξη με τη βοήθεια κάποιου φιλικού προσώπου και να έχουν καλές εξελίξεις πολύ σύντομα. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να επιλύσετε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Με καλή διάθεση και αρκετή διπλωματία μπορείτε να αποσοβήσετε συγκρούσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα φέρει προκλήσεις, ο επιτυχής χειρισμός τους όμως θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα χτίσει καλές προοπτικές για μελλοντική οικονομική εξασφάλιση.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν οικονομικές συναλλαγές. Ηρεμήστε και επανεξετάστε τα οικονομικά σας πλάνα, γιατί τα πιο πιθανό είναι να έχουν δίκιο στις απόψεις τους…

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα προβλέπετε να ξεπεραστούν γρήγορα.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Κοινωνικές επαφές και χαρούμενες γνωριμίες θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Η βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης σήμερα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη και εποικοδομητική ημέρα.

Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Έχετε υπομονή, εάν η σχέση σας παρουσιάσει δυσκολίες και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Με μια πιο ήρεμη και ψύχραιμη προσέγγιση μπορούν να βρεθούν κοινά αποδεκτές λύσεις.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν πραγματικά να ξεπεραστούν και οι εξελίξεις θα είναι πολύ σύντομα θετικές. Και η επαγγελματική σας ανέλιξη είναι σχεδόν δεδομένη!

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για πράγματα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν  και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.
Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ο εκνευρισμός σας είναι προφανής, φίλοι μου, και η εσωτερική σας αναστάτωση θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μη βιάζεστε να κάνετε αλλαγές και να πάρετε αποφάσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα που αργότερα θα το μετανιώσετε. Οι μέρες είναι πονηρές και απαιτούν ψυχραιμία και σοβαρή σκέψη.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ευνοεί τα οικονομικά. Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε…

 

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU