Δράκος || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 και 2012

 

Για όσους γεννήθηκαν την χρονιά του Δράκου, το 2020, το έτος του μεταλλικού αρουραίου, θα φέρει τύχη και οικονομική εύνοια! Θα είστε πολύ πιο ασφαλείς με τον εαυτό σας την χρονιά αυτή, δεν θα φοβάστε να ξεχωρίζετε για τις ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την πρωτοτυπία ή την διαφορετικότητα σας, ειδικά στον τομέα της καριέρας, όπου οι ικανότητες σας και τα ιδιαίτερα προσόντα σας θα αναγνωριστούν από τους προϊσταμένους σας. Θα έχετε όμως και την τάση να υιοθετείτε πολύ ακραίες απόψεις κατά διαστήματα, κάτι που μπορεί να βλάψει την εικόνα σας. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκρατημένοι. Η άρνηση σας επίσης να κάνετε παραχωρήσεις μπορεί να σας βάλει σε ανταγωνιστικά μονοπάτια ακόμη και με αυτούς που έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας!

Την χρονιά αυτή είστε στον δρόμο της επιτυχίας ή της δημόσιας αναγνώρισης-διασημότητας, που θα έρθει στο άμεσο μέλλον, και έπονται ακόμη καλύτερα. Η επιτυχία όμως μπορεί να φέρει ρήξεις στις σχέσεις σας με ομάδες, οργανώσεις, συναδέλφους, φίλους ή ακόμη και το ταίρι σας, που θα έχουν πάρα πολλές απαιτήσεις από εσάς. Ίσως να καταφέρετε να πετύχετε ένα στόχο σας, αλλά να αναγκαστείτε να χάσετε κάτι άλλο από τη ζωή σας. Η ζωή μπορεί να είναι σκληρή σε στιγμές, και ίσως να το βιώσετε τη χρονιά αυτή. Γιατί απλά, δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας και να κρατήσετε ότι σας είναι πιο πολύτιμο!

Τυχεροί αριθμοί για το 2020: 2, 5 και 6

Τυχερά χρώματα για το 2020: χρυσό, ασημί και κόκκινο

Τυχερές διευθύνσεις του ορίζοντα για το 2020: δυτικά, βόρεια και βορειοδυτικά

Ερωτική συμβατότητα για το 2020: Πρόβατο, Φίδι και Πίθηκος

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

Η περίοδος αυτή του χρόνου είναι πολλά υποσχόμενη, εάν είστε παντρεμένοι ή σε μόνιμη σχέση. Εάν είστε ελεύθεροι, φλερτάρετε αλλά δεν αισθάνεστε πραγματικά έτοιμοι για μια μόνιμη σχέση. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας με το ταίρι σας, αλλά αυτό θα αφορά πραγματικά πολύ λίγους από εσάς. Για την πλειοψηφία, ο έρωτας θα ανθίσει!

Δεύτερο τρίμηνο

Θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά για τους περισσότερους από εσάς η περίοδος αυτή θα είναι θετική. Θα αισθάνεστε ασφαλείς και ότι σας φροντίζουν και θα βρίσκεστε στον έβδομο ουρανό. Μη βολεύεστε όμως και αφήνετε τα πράγματα να εκφυλίζονται. Προσφέρετε και εσείς στο ταίρι σας. Για τους αδέσμευτους η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή για ερωτικές συνευρέσεις και θα υπάρξει μια γνωριμία που θα την χαρακτηρίζει ένταση και πάθος. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για σας να δείξετε συστολή και δειλία. Η ευκαιρίες έρχονται μια φορά…

Τρίτο τρίμηνο

Εάν είστε παντρεμένοι ή συγκατοικείτε με τον σύντροφό σας, η ατμόσφαιρα θα είναι θερμή και αισθησιακή. Πολλοί δε από τους αδέσμευτους του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Για κάποιους δε, η γνωριμία αυτή μπορεί να αλλάξει την πορεία της προσωπικής σας ζωής! Θα ξεκινήσει μια σχέση που θα καταλήξει αργότερα σε γάμο.

Τέταρτο τρίμηνο

Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να πάρετε πολύ σημαντικές και ίσως σκληρές αποφάσεις για το σπίτι ή την οικογένεια σας, κάτι που όμως θα προκαλέσει τον θαυμασμό του συντρόφου σας, για την αποτελεσματικότητα των χειρισμών σας. Οι αδέσμευτοι θα απορρίψετε όλες εκείνες τις σχέσεις που δεν έχουν μέλλον και η γνωριμία που μπορεί να κάνετε αυτό το διάστημα, θα ενσαρκώνει τα χαρακτηριστικά του ιδανικού για σας συντρόφου. Με το άτομο αυτό θα υπάρξει έντονη χημεία και η σχέση θα εξελιχθεί σε μικρό χρονικό διάστημα σε γάμο ή μια συγκατοίκηση.

 

Οικονομικά

Μην επιτρέπετε κάποια πρόσφατα έξοδα σας να τορπιλίσουν τα οικονομικά σας, για να μπορέσετε να ανακάμψετε γρήγορα. Χρειάζεται προσοχή στις δαπάνες σας καθ όλη τη διάρκεια του έτους και πολλά θα εξαρτηθούν από την διάθεση σας να περικόψετε περιττές δαπάνες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα καταφέρετε να κλείσετε την συμφωνία που κυνηγούσατε για καιρό, κάτι που θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά. Μην ξεθαρρεύετε όμως, γιατί τα πάντα εξαρτώνται από το πώς θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας στο σύνολο.

Υγεία

Θα πρέπει να μάθετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε καταστάσεις που αγαπημένα σας πρόσωπα θα αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ως προς την δική σας υγεία και φυσική κατάσταση, φροντίστε τον εαυτό σας και την διατροφή σας, εντάξτε λίγη άσκηση στην ζωή σας και σταματήστε να αγχώνεστε με υποθετικά σενάρια. Πρέπει να υπάρξει στην ζωή σας χώρος και χρόνος για δουλειά, διασκέδαση, κοινωνικές επαφές αλλά και ξεκούραση, για να υπάρχει ισορροπία.

Οι Δράκοι των πέντε στοιχείων για το 2020

 

Δράκος με φωτιά (1976)

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 31.1.1976 και 17.2.1977 η τύχη σας χαμογελά κατά το 2020 στον τομέα της καριέρας! Θα βελτιώσετε την εικόνα σας στον κόσμο των επιχειρήσεων και θα αποκτήσετε κύρος! Αποφύγετε όμως τους πειρασμούς και τους ανώφελους πειραματισμούς. Στο μέτωπο των συναισθηματικών σας, οι ελεύθεροι θα συναντήσουν σύντομα των εραστή των ονείρων τους, ενώ οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αποφύγουν εξωσυζυγικές σχέσεις.

Δράκος με ξύλο (1964)

Οι γεννημένοι από τις 13 Φεβρουαρίου 1964 μέχρι τις 1 Φεβρουαρίου 1965 που ανήκουν στο ζώδιο του Δράκου με στοιχείο τους το ξύλο θα πρέπει να προσέχουν τις παγίδες, ειδικά στις αγορές τους ή στις εμπορικές τους δραστηριότητες. Η τύχη δεν είναι ιδιαίτερα με το μέρος σας στον τομέα των επαγγελματικών σας κατά το 2020, οπότε χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σας. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε φέτος επενδύσεις, συνιστάται πολύ μεγάλη προσοχή και εξαιρετικά καλή προετοιμασία. Χειριστείτε τα οικονομικά σας με μεγάλη προσοχή! Αποφύγετε επίσης διαπληκτισμούς, καθώς μπορεί να πατήσετε τον κάλλο κακών ατόμων και να σας κάνουν τη ζωή κόλαση. Πολύ μεγάλη προσοχή στην οδήγηση!

Δράκος με νερό (1952)

Εσείς που γεννηθήκατε από τις 27 Ιανουαρίου 1952 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 1953 θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας! Εάν αισθάνεστε κάποια ενόχληση, καλό θα ήταν να μην αδιαφορείτε και να συμβουλεύεστε τον θεράποντα γιατρό σας. Ακολουθήστε μια ρουτίνα με ελαφρά άσκηση, γιατί θα κάνει καλό στην φυσική σας κατάσταση και στην συνολική εικόνα της υγείας σας. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές! Αποφύγετε μακρινά και κουραστικά  ταξίδια καθώς και επικίνδυνες περιοχές το βράδυ, εάν δεν θέλετε να πέσετε θύματα ληστείας.

Δράκος με μέταλλο (2000)

Αφορά εσάς που γεννηθήκατε μεταξύ 5.2.2000 και 23.1.2001 και θα πρέπει να ελέγξετε φέτος τα νεύρα σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις σπουδές σας, όσοι είστε σπουδαστές ή φοιτητές και μην αψηφάτε αβασάνιστα τις συμβουλές των μεγαλυτέρων σας. Χρησιμοποιήστε τα χρήματα σας με σύνεση και αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια και τους γονείς σας. Η υγεία σας δεν θα είναι ιδιαίτερα κακή, χωρίς όμως να είναι και άριστη. Απευθυνθείτε άμεσα στον θεράποντα γιατρό σας εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγεία.

Δράκος με γη (1988)

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, όσοι είστε γεννημένοι μεταξύ 17 Φεβρουαρίου 1988 και 5 Φεβρουαρίου 1989, θα έχετε την τύχη να σας βοηθήσουν οι γονείς σας ή κάποιο άτομο που σας στηρίζει στην επίλυση τους. Η καριέρα σας θα δεχτεί την εύνοια της τύχης κατά το 2020 και θα είστε σε θέση να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα στην δουλειά σας, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους προϊσταμένους σας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να έχετε μια αύξηση αποδοχών ή μια προαγωγή μέσα στο έτος. Χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, καθώς επίσης και να μπείτε εγγυητές για τρίτους.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: