Οι δύσκολες όψεις του Μαρτίου για την υγεία και το πορτοφόλι σας!

Οι δύσκολες όψεις του Μαρτίου για την υγεία και το πορτοφόλι σας!

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με πολλές και αλλεπάλληλες όψεις, που επιδρούν σε πολλά επίπεδα της ζωής μας. Στο παρόν άρθρο μας επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε πολύ σημαντικά ζητήματα της προσωπικής μας ζωής, όπως είναι η υγεία αλλά και η οικονομική μας κατάσταση και τις επιπτώσεις των όψεων του μήνα στους τομείς αυτούς.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 3 με 4 Μαρτίου θα προκαλέσει αρκετούς κλυδωνισμούς σε συνεταιριστικές σχέσεις και συνεργασίες, με άμεσο αποτέλεσμα στο εισόδημα μας. Οι αντιθέσεις ή οι αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν θα αποτελούν απλά την κορυφή του παγόβουνου, καθώς κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων κρύβονται δυσλειτουργικές ή μη αρμονικές σχέσεις. Για να επιλύσετε τις διαφορές σας δεν αρκούν τα συνήθη μέτρα διαχείρισης κρίσεων, αλλά θα πρέπει να φτάσετε στην πηγή του προβλήματος. Η όψη αυτή στέλνεται πολλές φορές από το Σύμπαν για να δοκιμάσει την σοβαρότητα των προθέσεων σας και την δέσμευση σας στο σκοπό. Ας δείξουμε λοιπόν ότι το είμαστε πιστοί στους στόχους μας!

Οι σύνοδοι Ήλιου-Ποσειδώνα και Αφροδίτης-Ουρανού πραγματοποιούνται στις 8-9 Μαρτίου. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν τόσο τις συναισθηματικές σας σχέσεις, όσο και τα οικονομικά σας με παραπλήσιο τρόπο. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού προειδοποιεί για καταστάσεις στα συναισθηματικά σας που θα φέρουν έκπληξη. Μπορεί να αφορά έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια παράξενη συμπεριφορά του συντρόφου σας απέναντι σας ή αντίστροφα ή μια πολύ απότομη εξέλιξη στο ύφος της σχέσης. Η σύνοδος δε Ήλιου-Ποσειδώνα θα σας εμποδίσει να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις, δίνοντας χώρο στις ψευδαισθήσεις να ανθίσουν. Κάπως έτσι μπορεί  να πάθετε ζημίες και σε οικονομικό επίπεδο, παίρνοντας αποφάσεις  εν θερμώ, οι οποίες θα γυρίσουν μπούμερανγκ.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου σε όψεις με τους Άρη, Πλούτωνα και Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα, που όμως δεν θα είναι αξεπέραστα και θα έχουν μικρή επίδραση στη ζωή σας. Εκείνο όμως που θα φανεί τις μέρες αυτές είναι η ατέλειωτη σας κούραση, σωματική και ψυχική, που μπορεί να σας οδηγήσει σε νευρικές εξάρσεις ή αντίθετα σε κατάθλιψη!

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που συμβαίνει την περίοδο 22 με 24 Μαρτίου συνδέεται συνήθως με έξαρση εγκληματικότητας και καταστροφές! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις μας σε δημόσιους χώρους τις μέρες αυτές, καθώς και στις επαφές μας με άγνωστα άτομα, εάν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Προσοχή επίσης και στις απρόσεκτες ενέργειες μας, καθώς υπάρχει έντονος κίνδυνος τραυματισμών. Η όψη όμως πέρα από τις δυσάρεστες πλευρές της, προσφέρεται επίσης για μια δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων, με την πνευματική διαύγεια και το πλεόνασμα ενέργειας που θα μας παρέχει.

Και τέλος η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα κάνει το τέλος του μήνα εξαιρετικά δυσάρεστο! Μεταξύ 30 και 31 Μαρτίου που θα επηρεάσει η όψη, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών κατά τη διάρκεια της άθλησης αλλά και γενικά των φυσικών μας δραστηριοτήτων. Η όψη αυτή πλήττει κυρίως το αντρικό φύλο, δυσκολεύοντας τις επαγγελματικές τους διαπραγματεύσεις ή φέροντας εμπόδια στην επαγγελματική τους καθημερινότητα, προκαλώντας επίσης παρενέργειες ή δυσάρεστες καταστάσεις στις σωματικές τους δραστηριότητες αλλά και τις επιδόσεις του στην κρεβατοκάμαρα. Είναι μια όψη με υψηλή επικινδυνότητα στα αεροπορικά ταξίδια, που προαναγγέλλει βλάβες σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και σε ανελκυστήρες, εξαπατήσεις στον κυβερνοχώρο και κλοπές και διαρρήξεις σε κατοικίες.

Ας προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε, τόσο την υγεία μας όσο και την οικονομική μας άνεση !

Αλίντα Κανάκη

★  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: