Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η μέρα μπορεί να σας φέρει μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε από το κουκούλι σας και να έρθετε σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σας έρωτας να κρύβετε κάποιου στο φιλικό σας περιβάλλον και δεν τον έχετε ανακαλύψει ακόμη…

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ίσως να θελήσετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο καλύτερα πριν να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική σχέση. Μη πιέζετε όμως τα πράγματα και αφήστε τα να κυλήσουν ομαλά…

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Είναι η μέρα περισυλλογής η σημερινή για σας, φίλοι μου. Θα πρέπει επιτέλους να κατασταλάξετε τι θέλετε από την ζωή σας, για να ξέρει και αυτή τι θα σας δώσει.

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Όσοι από εσάς αντιμετωπίζουν χρόνια ζητήματα υγείας, καλό θα ήταν να αναζητήσουν μια δεύτερη γνώμη ή να αποταθούν ενδεχομένως σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες.

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις σας στον εργασιακό τομέα. Μην στοχεύετε πολύ ψηλά γιατί η απογοήτευση θα σας καταβάλλει.

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Γίνεστε παρορμητικοί και θέτετε με αυτό τον τρόπο τα κεκτημένα σας σε κίνδυνο. Σκεφτείτε ψύχραιμα και ρεαλιστικά, πριν κάνετε οτιδήποτε. Δεν σας συμφέρει να τινάξετε τα πάντα στον αέρα, επειδή δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάντε έρευνα σε βάθος και ενεργήστε με περίσκεψη…

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Είναι ιδανική μέρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σήμερα. Έχετε θετική διάθεση, πολύ ενέργεια και θα ήταν κρίμα να μην την εκμεταλλευόσασταν παραγωγικά.

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Όσο και αν προσπαθείτε να είστε παντού καλοί και να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ένα δεν καταφέρετε να ισορροπήσετε εσείς και να είστε εσείς καλά, τίποτε το θεαματικό δεν μπορεί να γίνει.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα πρέπει να κάνετε κάποια πολύ σημαντικά βήματα σήμερα στον τομέα της καριέρας σας. Σας αναστατώνει το γεγονός ότι θα πρέπει να κινηθείτε για να εξελιχθείτε, να θυμόσαστε όμως ότι, ότι είναι στάσιμο είναι νεκρό…

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Θα γίνετε αποδέκτες προκλήσεων σήμερα και θα μπείτε ίσως στον πειρασμό να απαντήσετε με το ίδιο νόμισμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα ταίριαζε με τον χαρακτήρα σας. Μείνετε στο ύψος σας και θα καταφέρετε να περάσετε το δικό σας…

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Έχετε την αίσθηση σήμερα ότι η ευτυχία και η επιτυχία είναι για σας ένα όνειρο απατηλό… Προσπαθήστε να είστε θετική στην σκέψη και να μην θέτετε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε σήμερα και να σταματήσετε να περιμένετε να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους. Ιδέες έχετε, αρκεί να τις θέσετε άμεσα σε εφαρμογή, αντί να περιμένετε να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις γιατί έφτασε πια ο καιρός. Ίσως αυτές να αφορούν την καριέρα σας, ίσως και την προσωπική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κινηθείτε βάσει καλά υπολογισμένων κινήσεων…

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η μέρα ίσως να σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καριέρας, για την οποία δουλέψατε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό. Απολαύστε τις δάφνες σας, αλλά μην εφησυχάζετε.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Εάν η διαίσθηση σας, σας λέει ότι θα πρέπει να τερματίσετε μια επαγγελματική ή ερωτική σχέση, ίσως να είναι η σωστή χρονικά στιγμή να το κάνετε.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η μέρα σας μπορεί να χαρακτηριστεί από μια ανασυγκρότηση των δυνάμεων σας, σαν αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνατε με τον εαυτό σας. Διορθώνοντας τα κακώς κείμενα στην ζωή σας δίνετε μια νέα πνοή στο μέλλον σας.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις. Θα χρειαστείτε πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτετε για να έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ίσως να χρειάζεστε κάποια αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον για να μπορέσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, ίσως σας επιτρέψουν σήμερα να το πραγματοποιήσετε.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Ίσως να υπάρξουν σημαντικές αναταράξεις σήμερα στην προσωπική ζωή σας ή στο περιβάλλον σας! Αλλά και εσείς δεν αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά πολύ καλά.                                  

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Έχετε τις μαύρες σας λόγω συναισθηματικών ανασφαλειών, αλλά εάν κλιστείτε στον εαυτό σας και απομονωθείτε από τον κόσμο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε σε κατάθλιψη…

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αισθάνεστε λίγο καταβεβλημένοι από τις έγνοιες και τα άγχη του τελευταίου καιρού. Φροντίστε για ξεκούραση, ενώ μια μικρή βόλτα στην φύση θα τόνωνε την πεσμένη σας ψυχολογία.

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θα προσελκύσετε την προσοχή επάνω σας και θα έχετε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων. Κάντε την επιλογή σας ανάλογα με τις αντικειμενικές σας ανάγκες και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό, γιατί θα το μετανιώσετε πριν καν ξημερώσει…

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει.

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε! Ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *