Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ισορροπείτε μεταξύ του καλού και του κακού, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα.

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι επαγγελματικές ανησυχίες δεν άφηναν περιθώριο να ασχοληθείτε με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας για αρκετό καιρό. Ίσως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε κάποια εκκρεμή θέματα…

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η δουλειά και ο φιλικός κύκλος φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τον τελευταίο καιρό, φίλοι Δίδυμοι, με αποτέλεσμα η σχέση σας να αισθάνεται παραγκωνισμένη.

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Έρχεστε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας και έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να τις νικήσετε κατά κράτος και να απελευθερωθείτε. Φανείτε δυνατοί και μην αφήνετε εύκολα τα εμπόδια να σας κλείνουν τον δρόμο.

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Προσοχή στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε ή στις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί μπορεί να φορτώσετε το πρόγραμμα σας χωρίς να το καταλάβετε και τελικά να τρέχετε χωρίς ανάπαυλα…

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Θέλετε να έχετε μια πετυχημένη συναισθηματική σχέση και την ασφάλεια ενός συντρόφου, αλλά περιμένετε να έρθουν τα πράγματα από μόνο τους. Χρειάζεται όμως πολλά περισσότερα από μια παθητική αναμονή…

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Εκτιμήσετε τα όσα σας έχει φέρει η ζωή και η τύχη και μην παίζετε τα κεκτημένα σας κορώνα-γράμματα. Αποφύγετε κερδοσκοπικές κινήσεις και υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε.

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σας και σήμερα θα αισθανθείτε πιθανών τις συνέπειες. Αντιμετωπίστε την ζωή με μια πιο θετική ματιά!

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κάνετε την σχέση σας λειτουργική, μέσα από μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σας, αντί να το βάζετε στα πόδια με την πρώτη δυσκολία.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ο οργανισμός σας στέλνει περίεργα μηνύματα που θα πρέπει να μην τα αψηφήσετε. Έχετε συσσωρευμένη κόπωση και άγχος και θα σας προκαλέσει κάποιας μορφής προβλήματα υγείας.

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ίσως ανακαλύπτετε ένα κρυφό σας ταλέντο που μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στην καριέρα σας. Καλλιεργήστε το όσο μπορείτε και επενδύστε σαυτό, γιατί μπορεί να σας βγάλει από την τυχόν δύσκολη οικονομική κατάσταση…

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν κατά την σημερινή μέρα, μια και στις αρχές κάθε χρόνου οι έγνοιες σας είναι οικονομικής φύσης. Το μέλλον όμως υπόσχεται πολλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ.

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν, καθώς οι υποψίες σας για τον ερωτικό σας σύντροφο κορυφώνονται. Τα πράγματα δεν είναι στην πραγματικότητα όπως τα φαντάζεστε, καλό είναι πάντως να έχετε τον νου σας…

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έχετε την τάση να αναλάβετε υπέρμετρα ρίσκα σήμερα και το μόνο που θα μπορούσε να σας φρενάρει είναι οι ανασφάλειες σας. Μην κινείστε αψυχολόγητα, αλλά επενδύστε στην ευστροφία σας και την δημιουργικότητα.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Την μέρα πρέπει να την αφιερώσετε για να στοχαστείτε και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Είστε ανήσυχοι και δεν ικανοποιείστε εύκολα με τα αποτελέσματα των ασχολιών σας. Για να ισορροπήσετε ασχοληθείτε και φροντίστε τα δικά σας άτομα, κάτι που μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Με το να αρνείστε την πραγματικότητα δεν θα καταφέρετε να λύσετε κανένα θέμα, ούτε τελικά αποφεύγετε τον συναισθηματικό πόνο που τόσο φοβόσαστε. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες σας για να μπορέσετε να πάτε μπροστά.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε θετική ενέργεια. Μοιράστε την μέρα σας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, μια και την τελευταία την αμελήσατε τελευταία.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Μην αφήνετε τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να σας κατευθύνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει καλά, ίσως όμως επειδή δεν τολμάτε να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Είναι καιρός όμως να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε.

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα, πριν καλά-καλά το καταλάβετε…

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας, σας προκαλούν μεγάλο άγχος και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σταματήστε να επικεντρώνεστε στο τι δεν έχετε στην ζωή και απολαύστε  όσα καλά αυτή σας χάρισε.

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την προσοχή σας και ίσως να είναι απαραίτητη μια πιο ψύχραιμη ματιά για να σας καθοδηγήσει. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να σας αποτρέπει από το να ζητήσετε βοήθεια εάν αισθάνεστε ότι την χρειάζεστε.

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά σας θα σας εκνευρίσουν, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα δώσουν μια νέα δυναμική.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου.

 

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU