Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μεταξύ καρδιάς και λογικής, αυτή τη φορά θα πρέπει να ακούσετε την φωνή της λογικής. Μην παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας!

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνει ποτέ! Προτιμήστε για το βράδυ μια παρέα καλών φίλων, ώστε ν ξεχαστείτε από την πειστική καθημερινότητα σας.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή ωστόσο έχει τον πρώτο λόγο.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Κάντε υπομονή και τα γεγονότα θα σας δείξουν από μόνα τους ποια θα είναι η καταλληλότερη επόμενη κίνηση από μεριά σας.

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η διάθεση σας σήμερα είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές!

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Μην κριτικάρετε, και μάλι9στα με κακεντρέχεια, γιατί σύντομα μπορεί να έρθει και η δική σας σειρά… Δείτε την κατάσταση και απ το πρίσμα λογικής του άλλου.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Οργανώστε το πλάνο που θα κινηθείτε τις επόμενες μέρες. Ευνοούνται οι αλλαγές σήμερα. Κοινωνικές συναναστροφές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Μην οξύνετε τα πράγματα και μη διαφωνείτε χωρίς λόγο και σοβαρή αιτία. Με λίγη προσοχή θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να μη βιάζεστε.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Από την άλλη όμως, ένα ερωτικό συναπάντημα στο εργασιακό σας χώρο θα σας πάρει τα μυαλά…

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμες στο μέλλον. Αποδεχτείτε προτάσεις για έξοδο ή κοινωνικές εκδηλώσεις!

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Μην αφήνετε τις ανατροπές και αναποδιές που θα φέρει η μέρα να σας απορυθμίσουν και να χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείτε να τα προβλέψετε!

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Οι πλανητικές όψεις  θα φέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο, υπό τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες…

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ένας κυκεώνας αναβολών και εμποδίων σήμερα! Επικρατεί ένταση και θα δημιουργηθούν προβλήματα αναφορικά με τα σχέδια σας. Θα έχετε όμως τις ευκαιρίες σας λίγο αργότερα να επανορθώσετε…

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένταση στον αισθηματικό ή στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αναζητήστε ένα ήρεμο περιβάλλον, ώστε να κλέψετε χρόνο και να σκεφτείτε. Η κρίση σας λειτουργεί σωστά!

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Με ηρεμία και αυτοκυριαρχία πρέπει να αντιμετωπίσετε όσες δυσκολίες σας δημιουργήσουν οι τρίτοι κατά τη διάρκεια της μέρας. Φροντίστε να χαλαρώσετε λίγο…

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Με τα εμπεριστατωμένα επιχειρήματα σας θα μπορέσετε να πείσετε συνεργάτες ή συνεταίρους και θα αποφασίσουν να βασιστούν πάνω σας.

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Τα οικονομικά σας, παρόλο που υπάρχουν καλές προοπτικές, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μαζέψετε τις δαπάνες σας, χωρίς κατ ανάγκη να στερηθείτε αυτή τη στιγμή…

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας ζητήματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Τα οικονομικά ανοίγματα σας προκαλούν άγχος για ακόμα μια ημέρα. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα! Ενδεχόμενες  απογοητεύσεις μπορούν να σας φέρουν στα όρια σας…

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η πίεση των προηγούμενων ημερών θα σας οδηγήσει σε λανθασμένη διαχείριση και στο να χάσετε τον έλεγχο με τα έξοδα σας. Προσοχή στις αλόγιστες σπατάλες.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση! Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Το σημερινό πλανητικό  σκηνικό φροντίζει από αισθηματικής πλευράς, ώστε τα πράγματα να γίνουν  καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η θετική στάση σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Έχετε πάρει φόρα και πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις ουτοπικές. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτες ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε ενδεχόμενες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Στα άστρα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως, η οποία θα σας αποφέρει σημαντικές προοπτικές στο άμεσο μέλλον.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Ο όγκος της δουλειάς είναι πολύς σήμερα και οι απαιτήσεις μεγάλες, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Να είστε ρεαλιστές και  προσεκτικοί στο κάθε σας βήμα.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα και τα άστρα σας καλούν να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας στον χώρο του σπιτιού σας, που από καιρό έχετε παραμελήσει. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα το δικαιούνται!

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Οι πλανητικές συγκυρίες θα φέρουν ένταση και νευρικότητα. Είναι γεγονός ότι οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι, αλλά θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

Τετάρτη 29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα  και το πιθανότερο είναι να δυσαρεστηθείτε με την συμπεριφορά και τις απόψεις του συντρόφου σας.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό κρύβει πολλά απρόοπτα! Φροντίστε να είναι ευχάριστα! Πολλά εξαρτώνται από την συμπεριφορά σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU