Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Παρασκευή 1.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας, τα οποία όμως θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή. Μην αφήνετε το συναίσθημα της αδικίας να σας κυριεύσει και να υπαγορεύσει την στάση σας.

Σαββάτο 2.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση)

Η φαντασία σας είναι σε έξαρση σήμερα! Φροντίστε μόνο να είναι δημιουργική, δίνοντας μια νέα πνοή στην δουλειά σας.

Κυριακή 3.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Θέματα σπιτιού και οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν κατά την διάρκεια της μέρας. Τον τελευταίο καιρό ίσως παραμελήσατε κάπως το κομμάτι της προσωπικής σας ζωής και ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε…

Δευτέρα 4.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας.

Τρίτη 5.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Προσέξτε την υγεία σας σήμερα, γιατί υπάρχουν και οι γρύπες. Προληπτικά πάρτε καμία βιταμίνη, μήπως και προλάβετε τα χειρότερα.  Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα φανείτε συνετοί αναφορικά με την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση…

Τετάρτη 6.5.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Οικονομικά και περιουσιακά θέματα θα πρέπει να τα δρομολογήσετε. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται εξ ολοκλήρου στην λογική, για να αποφύγετε σημαντικά λάθη.

Πέμπτη 7.5.2020 (Πανσέληνος στον Σκορπιό)

Η αυτοπεποίθηση σας είναι τονωμένη, αυτό όμως ενέχει τον κίνδυνο να παρουσιάσετε τάσεις δογματισμού. Η εμμονή σας στις απόψεις σας μπορεί να βλάψει στις σχέσεις σας.

Παρασκευή 8.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μια ευκαιρία μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε επίπεδο δουλειάς! Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Τα συμπαντικά δώρα δεν είναι συχνά στις μέρες μας…

Σαββάτο 9.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, μια και κάποιο γεγονός θα απαιτήσει την έγκαιρη και αποτελεσματική σας αντίδραση, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον.

Κυριακή 10.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας σήμερα. Καλό θα ήταν να μην είναι το ταίρι σας, μια και δεν μπορεί να είναι αρκετά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα για να προσφέρει βιώσιμες λύσεις.

Δευτέρα 11.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

(Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο – Ανάδρομος μέχρι τις 29.9.2020)

Προσγειωθείτε και θέστε τα θέματα που σας απασχολούν στην σωστή τους διάσταση. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Τρίτη 12.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Έχετε έντονη ανάγκη για αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα! Θα πρέπει όμως και σεις να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και να μην τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο…

Τετάρτη 13.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους – Ανάδρομη μέχρι τις 25.6.2020)

Η μέρα είναι θετική για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους! Μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Πέμπτη 14.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

(Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 13.9.2020)

Επικεντρωθείτε σε όσα καλά σας συμβαίνουν και ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Είστε άλλωστε αγωνιστές και με το αγωνιστικό σας πνεύμα θα καταφέρετε να επιβιώσετε είς πείσμα των καιρών…

Παρασκευή 15.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

«Ότι σπείρεις θα θερίσεις» λέει η λαϊκή ρήση και αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε όταν σας πιάνει κατάθλιψη με την τελευταία σχέση σας που απέτυχε. Άλλωστε μια σχέση αποτελείτε από δράση και αντίδραση…

Σαββάτο 16.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Το πλανητικό σας ευνοεί και σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, ωστόσο συνιστά να μην υπερβάλετε στις επαφές με τον κόσμο. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας.

Κυριακή 17.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ότι καινούργιο βάλετε σε εφαρμογή σήμερα, έχει αρκετά σημαντικές ελπίδες επιτυχίας, λόγω του ευνοϊκού πλανητικού σκηνικού της μέρας! Θα πρέπει να έχετε κάνει όμως πολύ καλή προετοιμασία, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σας.

Δευτέρα 18.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν.

Τρίτη 19.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Αρκετή δράση καταγράφεται σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά τουλάχιστον θέματα.

Τετάρτη 20.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας για να μην προκληθούν εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πέμπτη 21.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές των ενεργειών σας, κάτι που θα σας βγάλει από τα διλήμματα που σας βασάνιζαν. Η κοινωνικοποίηση είναι πραγματικά σωτήρια για την καριέρα σας!

Παρασκευή 22.5.2020 (Νέα Σελήνη στους Διδύμους)

Ίσως κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι τόσο ακίνδυνες ή ασφαλείς όσο φαίνονται. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας.

Σάββατο 23.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μέσα στην παραζάλη και την υπερβολή, κάποιο σχέδιο σας φαίνεται να αποδίδει και να σας χαρίζει στιγμές επιτυχίας… Χαρείτε το αλλά προσγειωθείτε κιόλας…

Κυριακή 24.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Η εργασία σας θα σας απασχολήσει κατά την σημερινή μέρα, καθώς κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας θέσουν σε κατάσταση συναγερμού. Κινηθείτε προσεκτικά και συνετά.

Δευτέρα 25.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Έχετε μια θετική αύρα σήμερα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα…

Τρίτη 26.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Επικοινωνιακά είστε στα πάνω σας αυτό το διάστημα και οι πρωτότυπες ή πρωτοπόρες ιδέες σας μπορούν να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Τετάρτη 27.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Μια μικρή αδράνεια ή η έλλειψη σαφών στόχων στον επαγγελματικό πεδίο να σας ταλαιπωρήσει. Η μέρα όμως προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση.

Πέμπτη 28.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε εξελίξεις που θα αναδείξουν την δουλειά σας και θα προωθήσουν σε μελλοντικό χρόνο την καριέρα σας.

Παρασκευή 29.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Ξεμπλοκάρεστε συναισθηματικά και ανοίγετε την καρδιά σας. Η μέρα μπορεί να αποβεί μοιραία για επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους.

Σαββάτο 30.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η μέρα μπορεί να σας φέρει απαντήσεις σε θέματα καριέρας και να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να δώσετε νέα πνοή στα επαγγελματικά σας.

Κυριακή 31.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες.

 

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *