Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2020

Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2020

Τετάρτη 1.7.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η μέρα μπορεί να πάει αρκετά καλά. Δεν αποκλείεται μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα ή κάποιο κέρδος από μια απροσδόκητη πηγή. Προσέξτε ωστόσο την υγεία σας! Αργότερα το βράδυ, συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσετε το μέγιστο δυνατό χρόνο με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανό, ορισμένοι από αυτούς να χρειαστούν την στήριξη σας.

Πέμπτη 2.7.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η μέρα είναι πιθανό να είναι αρκετά συνηθισμένη. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε υποθέσεις που δεν συνεπάγονται βιασύνη. Τα οικονομικά σας ωστόσο μπορεί να απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή! Υπάρχει μια πιθανότητα να θελήσετε να αγοράσετε κάτι που έχει υψηλό κόστος. Προς το τέλος της ημέρας όμως, κάποια δυσάρεστη ανάμνηση ή ένα άτομο από το παρελθόν σας, μπορεί να σας υπενθυμίσει κάποιες πτυχές που θα θέλατε να διαγράψετε από τη μνήμη σας. Είναι σημαντικό να προστατευθείτε άμεσα από τέτοιες εισβολές.

Παρασκευή 3.7.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Σήμερα συνιστάται να είτε προσεκτικοί καθ όλη τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος τραυματισμού! Σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ο εγωισμός μπορεί να σας βλάψει. Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τον εαυτό σας να δημιουργήσετε προβλήματα σε σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις. Για όσους είναι αδέσμευτοι, υπάρχει η πιθανότητα να πέσετε στα δίχτυα μια επικίνδυνης για την ισορροπίας σας ερωτικής έλξης…

Σάββατο 4.7.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Το κύριο μέλημα σας σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων! Πιθανώς το ταίρι σας να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σας εμφάνισης. Είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Μέχρι το βράδυ ωστόσο η ενέργεια σας θα αισθανθείτε να σας εγκαταλείψει, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε απάθεια.

Κυριακή 5.7.2020 (Πανσέληνος στον Αιγόκερω) Μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω

Είναι σημαντικό όλες οι δραστηριότητες της ημέρας να φέρουν ένα ποιοτικό και παραγωγικό αποτέλεσμα. Οι προσωπικές σας ανεπάρκειες δεν είναι ευπρόσδεκτες στις διαπροσωπικές σας υποθέσεις. Εάν ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση, μην τη διακόψετε με φτηνές δικαιολογίες, προκειμένου να αναβάλετε το τελικό αποτέλεσμα, εάν δεν σας «βγαίνει» όπως το περιμένατε. Τα οικονομικά σας υπόσχονται επίσης κάποια θετικά νέα, με μια πιθανή μικρή αύξηση στο εισόδημα σας.

Δευτέρα 6.7.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσετε τις δραστηριότητες σας στο minimum! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνετε στο σπίτι, να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, να απολαύσετε ένα βιβλίο ή να φροντίζετε τους αγαπημένους σας. Εάν δεν έχετε την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σας.

Τρίτη 7.7.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Σε μια αγορά που σκοπεύετε να προβείτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε νέες ιδέες, με στόχο τον δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σας. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο τραυματισμών ή οικονομικών απωλειών. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σας.

Τετάρτη 8.7.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Το κλίμα γύρω σας μπορεί να σας φέρει νευρικότητα και εξάντληση. Φανείτε ευέλικτοι με το να μην εγκλωβίζεστε στα κεκτημένα και στην ασφάλεια του γνωστού, γιατί δεν θα μπορέσετε να κάνετε τα βήματα προόδου που επιθυμείτε. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα. Για να κατευνάσετε τα πνεύματα, μια ευχάριστη έκπληξη ή ένα δώρο μπορεί να φανούν αρκετά αποτελεσματικά…

Πέμπτη 9.7.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί. Υπάρχει η περίπτωση κάποιος να παρεμβαίνει συνεχώς στα σχέδια σας, ανατρέποντας την επιθυμητή ροή. Ίσως ένας ενοχλητικός και απαιτητικός εραστής ή εριστικοί συνεργάτες να καταφέρουν να σας απορυθμίσουν. Ίσως επίσης να προκύψουν κάποιες δυσκολίες με έναν κακοπροαίρετο ή δύστροπο πελάτη, να υπάρξει μια δυσλειτουργία του επαγγελματικού σας εξοπλισμού ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο δρόμο από την εργασία προς στο σπίτι…

Παρασκευή 10.7.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Αποφύγετε την επιθετικότητα κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές, ειδικά εάν κατέχετε θέση ευθύνης ή διαχειρίζεστε ανθρώπινο δυναμικό. Σε γενικές γραμμές έχετε κάθε ευκαιρία σήμερα να κατακτήσετε ένα σημαντικό παραγωγικό αποτέλεσμα. Μην ακολουθείτε το πλήθος και αφήστε την κρίση σας να σας δείξει το σωστό δρόμο. Για όσους είναι δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να δώσετε στο ταίρι σας όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και να προσπαθήσετε να εξωτερικεύετε όσο μπορείτε περισσότερο τα αισθήματα σας.

Σάββατο 11.7.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Σήμερα υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βιώσετε μια απογοήτευση στον αισθηματικό τομέα. Και η απογοήτευση αυτή αφορά μάλλον την έλλειψη κατανόησης που θα συναντήσετε από το ταίρι σας… Πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Όσοι μεταξύ σας αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απορρίπτετε αβασάνιστα προσκλήσεις για εξόδους ή και φλερτ, γιατί κάπου εκεί μπορεί να σας περιμένει η ευτυχία σας! Καλή τύχη ωστόσο θα έχετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις!

Κυριακή 12.7.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση) Τέλος ανάδρομης πορείας Ερμή – ανάδρομος από 18.6

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αισιοδοξίας σας και να μην αφήσετε κανέναν να σας μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρετε, εάν αποφύγετε την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει ηρεμία και γαλήνη!

Δευτέρα 13.7.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

Προβλέπεται να είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Μην αναβάλλετε άλλο ένα διάλογο που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, μην φοβάστε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας και μην είστε ανασφαλείς, εάν πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από κάποιον.

Τρίτη 14.7.2020 (Σελήνη στον ταύρο – σε χάση)

Αυτή η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για ερωτικές εξομολογήσεις και δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης, καθώς επίσης ούτε για μακρινά ταξίδια, για εξεύρεση νέων ιδεών ή για την δημιουργικότητα σας. Η απογοήτευση από επαγγελματικά πλάνα που φαίνεται να ναυαγούν δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Προς το τέλος της ημέρας όλη αυτή η εσωτερική πάλη μπορεί να φέρει ένα αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης και γι αυτό συνιστάται ανάπαυση και ηρεμία.

Τετάρτη 15.7.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους με την θέση του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία δεν αποκλείονται και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην απορυθμιστείτε και χάσετε την θετική δυναμική που επικρατεί. Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σας. Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά στενά μέλη της οικογένειας σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.

Πέμπτη 16.7.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Δεν είναι σοφό να ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση σήμερα, να είστε προκλητικοί στην συμπεριφορά σας ή να απαιτήσετε αφοσίωση και υπακοή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, δεν θα ήταν κακό, κάποια γεγονότα να μην έρθουν στην επιφάνεια κατά την διάρκεια της μέρας, εάν κάτι τέτοιο περνάει από το χέρι σας. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα.

Παρασκευή 17.7.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Κάποια γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας ίσως έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που φαίνεται να σας δυσαρεστεί και να σας φέρνει κόπωση και μια τάση παραίτησης με την ανάδρομη πορεία αρκετών πλανητών. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε από τα τεκταινόμενα, διατηρήσετε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας, βρείτε διεξόδους στο χιούμορ και στην χαλαρή επικοινωνία. . Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια μελανά σημεία στην σχέση σας. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε την συμφιλίωση παρά την ανοιχτή αντιπαράθεση.

Σάββατο 18.7.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Εάν έχει προγραμματίσει για σήμερα μια σημαντική εργασία, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές, κλπ αποστασιοποιηθείτε από όλες τις πηγές άγχους για να έχετε κάποια πιθανότητα επιτυχίας στο εγχείρημα σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα με το ταίρι σας. Τα προβλήματα δεν θα έχουν μεγάλη επίδραση στην σχέση σας, εκτός και εάν συνεχίσετε να επιμένετε πεισματικά στις δικές σας επιθυμίες και απόψεις και αρνείστε να ακούτε τον σύντροφό σας. Το βράδυ καλό θα ήταν να απολαύσετε την ηρεμία σας, μακριά από τον πολύ κόσμο.

Κυριακή 19.7.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Εάν έχει προγραμματίσει για σήμερα μια σημαντική εργασία, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές, κλπ αποστασιοποιηθείτε από όλες τις πηγές άγχους για να έχετε κάποια πιθανότητα επιτυχίας στο εγχείρημα σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα με το ταίρι σας. Τα προβλήματα δεν θα έχουν μεγάλη επίδραση στην σχέση σας, εκτός και εάν συνεχίσετε να επιμένετε πεισματικά στις δικές σας επιθυμίες και απόψεις και αρνείστε να ακούτε τον σύντροφό σας. Το βράδυ καλό θα ήταν να απολαύσετε την ηρεμία σας, μακριά από τον πολύ κόσμο.

Δευτέρα 20.7.2020 (Νέα Σελήνη στον Καρκίνο)

Για τους εκπρόσωπους του ζωδίου σας, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια μέρα θριάμβου! Είναι πολύ πιθανό ένα project σας να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ή ενδεχομένως να βιώσετε στιγμές ευτυχίας στην προσωπική σας ζωή, με την έλευση ενός απογόνου, την επανασύνδεση σας με τον σύντροφο σας, την επιστροφή του συντρόφου σας από ένα μακροχρόνιο ταξίδι ή, για τους αδέσμευτους, με το ξεκίνημα μιας νέα συναισθηματικής σχέσης.

Τρίτη 21.7.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Για σας η μέρα που ξημερώνει θα φέρει κάποια ταλαιπωρία που δεν περιμένατε… Και αυτή θα συνδέεται πιθανότατα με ένα στενό μέλος της οικογένειας σας, με έναν φίλο που ζητά βοήθεια ή με έναν συνάδελφό σας, ο οποίος δεν μπορεί για προσωπικούς λόγους να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Πολλά θα είναι αυτά που θα πρέπει να κάνετε, πολλά θα απαιτήσουν την προσοχή σας! Προκειμένου να μην εξαντληθείτε, θα πρέπει να ιεραρχήσετε τις υποθέσεις ανάλογα με την σπουδαιότητα.

Τετάρτη 22.7.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Απαλλαγείτε από τα περιττά πράγματα για να έρθει η αρμονία και για να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ίσως όμως αυτός ο καθαρισμός να αφορά στις δικές σας σκέψεις. Επανεξετάστε τη συνάφεια των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα μεγάλα και σημαντικά και πετάξτε από το μυαλό και την προσοχή σας ότι δεν συμβάλει στους σκοπούς σας. Αυτή η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για την απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων, αλλά ούτε και για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του σπιτιού σας!

Πέμπτη 23.7.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η μέρα θα φέρει κάποια σημαντική καμπή στη ζωή σας! Μερικοί θα αποφασίσετε να απαλλαγείτε από πιεστικά προβλήματα στον τομέα των αισθηματικών. Κάποιοι θα κάνουν τα πρώτα βήματα σε μια σημαντική καριέρα. Υπάρχουν και εκείνοι που θα σκεφτούν μια αλλαγή επαγγέλματος. Το απόγευμα δεν ενδείκνυται για τίποτε περισσότερα από την επεξεργασία μελλοντικών πλάνων. Και αφού κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας, βγείτε και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

Παρασκευή 24.7.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Είναι σημαντικό να πιστεύετε στην επιτυχία και να μην αμφιταλαντεύεστε ή δειλιάζετε μπροστά σε προσωρινές δυσκολίες. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με ανθρώπους που θεωρούνται σύμμαχοι σας. Πηγή ερεθισμού ενδεχομένως να είναι μια βλάβη, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτη καθυστέρηση ή μια σύγκρουση με έναν εκπρόσωπο κάποιας άλλης εταιρίας. Το δεύτερο μισό της ημέρας, αντίθετα, υπόσχεται να φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις.

Σάββατο 25.7.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Για ορισμένους εκπρόσωπους του ζωδίου σας, το περιβάλλον σήμερα φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα δουλειάς, να σας αναθέσουν μια περίπλοκη αποστολή ή, λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψετε το μυστικό κάποιου. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας είναι η ηθελημένη απομόνωση σας. Κάνετε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας ή δεν μπορούν να σας φέρουν κατάθλιψη.

Κυριακή 26.7.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Οι Ζυγοί σήμερα δεν πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζουν νέες ιδέες. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί, καθώς και για τον καθορισμό νέων καθηκόντων και την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας! Ίσως δε να πραγματοποιηθούν μέσω ιντερνέτ. Δεν αποκλείονται ωστόσο κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς.

Δευτέρα 27.7.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Πολλοί Ζυγοί θα επιδείξουν σήμερα επιθετικότητα, άρνηση συμβιβασμού, μέχρις σημείου ενδεχομένως και ηρωισμού! Ίσως υποκινήσετε μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσετε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια σας με τις αρχές ή να επικρίνετε κάποιον από την οικογένεια σας. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να ξεκινήσουν ένα ενδιαφέρον φλερτ με άτομο του αντίθετου φύλου.

Τρίτη 28.7.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Σήμερα μπορεί να φανείτε τυχεροί από τις λεπτομέρειες που θα πέσουν στην αντίληψη σας. Υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσετε με επιτυχία ένα περιττό αντικείμενο, να συνάψετε μια συμφωνία ή να βρείτε μια ιδέα, για το πώς θα κατακτήσετε την επιτυχία και την υλική ευημερία στο άμεσο μέλλον. Είναι πιθανό κάποιοι να δημιουργήσετε κάποιες χρήσιμες επαφές ή να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν την συναισθηματική σας ζωή. Προς το τέλος της ημέρας αυξάνεται η πιθανότητα εκπλήξεων στην προσωπική σας ζωή.

Τετάρτη 29.7.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να αναζητήσετε νέες δημιουργικές ιδέες και είναι πολύ πιθανό να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, κάποιες πόρτες που χτυπάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ανοίξουν ενώ δεν το περιμένατε. Δεν θα είναι η ήρεμη και χαλαρή μέρα που θα θέλατε, αλλά η αποζημίωση σας μπορεί να είναι σημαντική. Καθώς φτάνετε στο τέλος της ημέρας, χαρείτε τη χαλάρωση με μια παθητική δραστηριότητα.

Πέμπτη 30.7.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Κάποιοι μεταξύ σας θα θελήσετε σήμερα να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Πριν πάρετε τα όπλα, θα πρέπει να σταθμίσετε προσεκτικά τις συνέπειες κάθε βήματος σας. Δεν συνιστάται να τινάξετε στο αέρα ότι με κόπο χτίσατε τα τελευταία χρόνια. Οι αυθόρμητες κινήσεις δεν συνιστώνται επίσης στον τομέα της χρηματοδότησης. Είναι πιθανό κάποιος να σας κάνει μια δελεαστική πρόταση, αλλά θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο project για να συμμετάσχετε.

Παρασκευή 31.7.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Υπάρχει μια πιθανότητα να ολοκληρώσετε επιτυχώς σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, να λάβετε ένα επιδόματα που επιδιώκατε ή να απαλλαγείτε από μακροχρόνιες δυσκολίες με το νόμο. Σήμερα ωστόσο μην σας περάσει καν από το μυαλό να τεντώσετε το σχοινί στον τομέα των συναισθηματικών… Να είστε έτοιμοι μόνο για ειλικρινείς και ανοιχτές συζητήσεις και μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή να τερματίσετε μια υπάρχουσα.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU