Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2020

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2020

Δευτέρα 1.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

Τρίτη 2.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό– σε γέμιση)

Οι συμπτώσεις κατά την διάρκεια της μέρας λειτουργούν υπέρ σας! Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας.

Τετάρτη 3.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Προσέξτε την υγεία σας σήμερα, γιατί υπάρχουν και οι γρύπες. Προληπτικά πάρτε καμία βιταμίνη, μήπως και προλάβετε τα χειρότερα.  Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα φανείτε συνετοί αναφορικά με την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση…

Πέμπτη 4.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Ερωτικό πάθος και έντονα συναισθήματα δείχνει η μέρα για σας. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, έχετε και τον νου σας όμως, γιατί η μέρα κρύβει παγίδες…

Παρασκευή 5.6.2020 (Πανσέληνος στον Τοξότη)

(Μερική έκλειψη Σελήνης)

Τείνετε χείρα φιλίας στους συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Από κοινού μπορείτε να πετύχετε περισσότερα.

Σάββατο 6.6.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κυριακή 7.6.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτή που σας έκανε να φορτωθείτε ένα σωρό υποχρεώσεις, με συνέπεια να μπλοκάρετε. Χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια.

Δευτέρα 8.6.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αρκετή η γκρίνια σήμερα στο σπίτι ή στα συναισθηματικά σας που σας ταλαιπωρεί και σας εκνευρίζει. Ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού σας για να αποσπάσετε την προσοχή σας.

Τρίτη 9.6.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ευαίσθητους και ίσως ευέξαπτους. Γίνεστε σκληροί με όσους προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσπάθειες σας…

Τετάρτη 10.6.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Πολλά τα θέματα που θα καταπιαστείτε και θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Επωφεληθείτε των θετικών πλανητικών συγκυριών για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Πέμπτη 11.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Εάν είστε μόνοι, η μέρα μπορεί να σας φέρει νέες φιλίες. Ότι καινούργιο που μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο είναι καλοδεχούμενο, ειδικά αυτή τη περίοδο

Παρασκευή 12.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε υπερβολικοί, κάτι που θα βλάψει την εικόνα σας.

Σάββατο 13.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Μην αφήνετε τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να υπαγορεύουν τη στάση σας.

Κυριακή 14.6.2020 (Σελήνη στον Κριό  – σε χάση)

Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας.

Δευτέρα 15.6.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή! Η διάθεση για κατανόηση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων δεν πρέπει να βλάψει τα δικά σας συμφέροντα.

Τρίτη 16.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Επικρατεί μια ρομαντική διάθεση και αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για μια αρμονική βραδιά με το ταίρι σας, διαλύοντας τα όποια σύννεφα είχαν μαζευτεί στην σχέση σας.

Τετάρτη 17.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Η πλανητική συγκυρία μπορεί να σας δείξει με λίγο σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες που δεν γνωρίζατε ή προτιμούσατε να παριστάνετε ότι αγνοείτε…

Πέμπτη 18.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο – Ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουλίου)

Επικεντρωθείτε σε όσα καλά σας συμβαίνουν και ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Είστε άλλωστε αγωνιστές και με το αγωνιστικό σας πνεύμα θα καταφέρετε να επιβιώσετε είς πείσμα των καιρών…

Παρασκευή 19.6.2020 (Σελήνη στους Διδύμους- σε χάση)

Επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα.

Σάββατο 20.6.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να λάμψετε. Αρκεί βέβαια να το θέλετε αλλά και να τις διαβλέψετε εγκαίρως.

Κυριακή 21.6.2020 (Νέα Σελήνη στον Καρκίνο)

(Μερική έκλειψη Ηλίου)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα. Το ένστικτο σας θα σας κατευθύνει για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

Δευτέρα 22.6.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μια και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άναυδους. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας.

Τρίτη 23.6.2020 (Σελήνη στον καρκίνο – σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι 29 Νοεμβρίου)

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον σύντροφό σας σήμερα. Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε μερικές τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας και να χαλαρώσετε.

Τετάρτη 24.6.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Έχετε μια θετική αύρα σήμερα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα…

Πέμπτη 25.6.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

(Ορθοδρόμιση Αφροδίτης στους Διδύμους – Ανάδρομη από 13 Μαΐου)

Προχωρήστε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα.  Προσοχή όμως στην υπερβολική σιγουριά ή στην  υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας.

Παρασκευή 26.6.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η απροσεξία ή η πίεση του χρόνου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποια μικροατυχήματα σήμερα. Φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Σάββατο 27.6.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Επικοινωνιακά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με άτομο του επαγγελματικού ή φιλικού περιβάλλοντος σας, καθώς κάποιες παρανοήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λογομαχίες.

Κυριακή 28.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε.

Δευτέρα 29.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Από την μια η ζήλια και από την άλλη το πάθος δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ερωτική σας ζωή! Στο χέρι σας είναι μέχρι που θα το φτάσετε και αν θα βλάψετε την σχέση σας με την ακραία συμπεριφορά σας.

Τρίτη 30.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Αρκετές ανακατατάξεις προβλέπεται να υπάρξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU