Ταύρος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ταύρος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ο Κρόνος περνάει σε ανάδρομη από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να φέρνει περιορισμούς και εμπόδια στην καριέρα σας. Ίσως αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή να κάνετε μια ευρεία αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων σας. Αν και ανάδρομος, ο Κρόνος σχηματίζει ευνοϊκές για το ζώδιο σας όψεις, φέρνοντας λύσεις μέσα από ρεαλιστικές προσπάθειες. Ο Ουρανός που διέρχεται από το ζώδιο σας θα φέρει στο πλευρό σας φίλους που θα σας συνδράμουν σε σημαντικό βαθμό.

Με τον Δία σε ανάδρομη κίνηση, η υλική στήριξη δεν θα έρθει εύκολα, μετά τα μέσα του μήνα, θα υπάρξει κάποια δυσκολία στον οικονομικό τομέα. Ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια στο να κερδίσετε χρήματα και ενδεχομένως να πρέπει να ζητήσετε την στήριξη συγγενών ή να γραφτείτε στο ταμείο ανεργίας. Θα πρέπει να μειώσετε τα έξοδα σας, να επανεξετάσετε τις στρατηγικές σας όσον αφορά τα υλικά σας αγαθά και αποκτήματα και να προετοιμαστείτε ψυχικά για μια παρατεταμένη περίοδο χαμηλών εισοδημάτων.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των ερωτικών σας υποθέσεων, επιστρέφει ορθόδρομος στο ζώδιο σας το πρώτο δεκαήμερου Ιουλίου, δίνοντας σας δύναμη  αποπλάνησης και ακτινοβολία. Εκ των πραγμάτων ο μήνας θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, με ποικιλία γεγονότων και εναλλαγή καταστάσεων. Για τους δεσμευμένους η εναλλαγή αυτή μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην σχέση τους. Στις 26-27 Ιουλίου, με τα τετράγωνα Αφροδίτης-Ποσειδώνα και Ερμή-Άρη μπορεί να αισθανθείτε ανασφάλειες ή να αισθανθείτε μπερδεμένοι ως προς το ταίρι σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σας το διάστημα αυτό, γιατί τα φαινόμενα θα απατούν και θα κάνετε σημαντικά λάθη.

Ως προς του αδέσμευτους του ζωδίου, θα έχετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε γνωριμίες. Μια γνωριμία δε προς τα τέλη του μήνα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σας ζωή και να αλλάξει την πορεία της ζωής σας!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *