Οι δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2020

Οι δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2020

Στις 27 Ιουνίου έλαβε τέλος μια δύσκολη όψη που ταλαιπώρησε πολλούς ανάμεσα μας τους τελευταίους τρεις μήνες. Παράλληλα με την τρίμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους λόγω της ανάδρομη κίνησης της και την οικονομική στενότητα που έφερε, ισχυρή επιρροή στην ζωή μας ασκούσε η όψη τετραγώνου που σχημάτισε με τον Ποσειδώνα, με συνέπεια να δημιουργεί ψευδαισθήσεις στην προσωπική μας ζωή και στην διαχείριση των χρημάτων μας.

Το τέλος της όψης αυτής θα αφήσει εκτεθειμένους κάποιους εκπρόσωπους του ζωδιακού, καθώς θα συνειδητοποιήσουν πλέον με καθαρό μυαλό τις λανθασμένες επιλογές που έκαναν την τρίμηνη περίοδο που προηγήθηκε. Αυτοί είναι οι Δίδυμοι, που φιλοξενούσαν την Αφροδίτη στο ζώδιο τους, οι Ταύροι, καθώς η Αφροδίτη διερχόταν από τον δεύτερο οίκο τους (χρήματα, αισθήματα και αγαθά) και οι Τοξότες που την φιλοξενούσαν στον 7ο οίκος τους (σχέσεις, γάμος, συνεργασίες και συνεταιρισμοί). Για τα ζώδια αυτά ο Ιούλιος μπορεί να είναι σκληρός, όχι επειδή θα φέρει καινούργια εμπόδια, αλλά επειδή θα πρέπει να αποδεχτούν και να διαχειριστούν τις αποτυχίες τους.

Μια όψη που θα δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση μέσα στον μήνα είναι το τετράγωνο Ερμή-Άρη, με επιρροή από τις 8 μέχρι τις 27 Ιουλίου. Πρόκειται μια όψη που θα φέρει βιαστικές ή ακόμη και παράνομες ενέργειες, δυσκολίες στην επικοινωνία με παρεξηγήσεις και εντάσεις, καθώς και αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων! Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν από την επήρεια του τετραγώνου αυτού, είναι κυρίως οι Κριοί και οι Καρκίνοι, οι οποίοι φιλοξενούν τους δύο εμπλεκόμενους πλανήτες, καθώς επίσης και οι Ζυγοί και Αιγόκεροι και βρίσκονται απέναντι τους. Παρόλα αυτά, το κάθε ζώδιο αναμένεται να αντιδράσει εντελώς διαφορές υπό την επήρεια της όψης.

Οι Κριοί θα είναι εξαιρετικά ανυπόμονοι και απότομοι το διάστημα αυτό, αλλά και έχοντας τον Άρη στο πλευρό τους, θα είναι έτοιμοι να εμπλακούν ενεργά σε κάθε διαπληκτισμό. Οι Καρκίνοι θα βλάψουν τον εαυτό τους και την αυτοεκτίμηση τους με τις αμφιβολίες που θα τους βασανίζουν. Μια απόδραση που θα κάνουν για να ξεχαστούν και να ξεφύγουν από της πραγματικότητα πιθανότατα δεν θα τους βγει σε καλό και θα χειροτερέψει η ψυχολογία τους. Όσο για τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, θα προβλήματα θα είναι αισθητά μικρότερης έκτασης και θα οφείλονται κυρίως σε προβλήματα που θα αντιμετωπίζουν οι δικοί τους άνθρωποι.

Στις 14 με 15 Ιουλίου η αντίθεση της συνόδου Δία-Πλούτωνα με τον Ήλιο θα φέρει δυσκολίες και προβλήματα σε Καρκίνους και Λέοντες. Τους Καρκίνους επειδή φιλοξενούν τον Ήλιο στο ζώδιο τους αυτή την περίοδο, ενώ τους Λέοντες γιατί είναι ο κυβερνήτης τους. Στους μεν Καρκίνους η όψη αυτή ενδέχεται να φέρει κάποια προβλήματα υγείας, ανατροπές σε σχέδια ζωής ή σε ότι έχει να κάνει με την φήμη και το καλό τους όνομα, ενώ στους Λέοντες ίσως προβλήματα υγείας ή αναγκαστική απομόνωση, ή και τα δύο ταυτόχρονα, όπως μια ενδεχόμενη νοσηλεία. Δεν θα έβλαπτε ωστόσο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο αυτή και τα υπόλοιπα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 20 Ιουλίου θα φέρει, λόγω των επιρροών του Κρόνου, αρκετή αναστάτωση και ματαιώσεις στα σχέδια των Καρκίνων για τον σεληνιακό μήνα που θα ακολουθήσει. Ο δρόμος τους θα είναι σπαρμένος με εμπόδια και θα συναντούν παντού συμπαγείς τοίχους να τους περικυκλώνουν. Εξ αντανακλάσεως, αντίστοιχα εμπόδια μικρότερης όμως έκτασης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και τα υπόλοιπα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Οι δύσκολες όψεις του Ιουλίου με μικρότερης διάρκειας επιρροή είναι μια σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στις 6 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία δεν αναμένεται να επηρεάσει ιδιαίτερα τους Αιγόκερους, καθώς έχουν υπομονή και μπορούν να διαχειριστούν την περιοριστική φύση του Κρόνου, θα έχει όμως αρκετά δύσκολη επιρροή στα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) που είναι  αρκετά πιο ευαίσθητα.

Τα μεσάνυχτα δε της 12 προς την 13 Ιουλίου θα έχουμε μια σύνοδο Σελήνης-Άρη στο ζώδιο του Κριού. Η όψη αυτή δεν αναμένεται να είναι δυσμενής για τους Κριούς, αλλά θα επηρεάσει τα υπόλοιπα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, που θα σχηματίζουν αντιθέσεις ή τετράγωνα με την σύνοδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, την νύχτα αυτή να αποφύγουν εξόδους και περιπέτειες οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, γιατί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή και τραυματισμοί.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU