GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020 !

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά σύνθετος μήνας για το ζώδιο σας, με θετικό ωστόσο πρόσημο. Ο Ήλιος βρίσκεται στον 1ο οίκο, αυτόν της προσωπικότητας σας και βγάζει όλα τας τα χαρακτηριστικά με ένταση. Τα εμπόδια στην δουλειά δεν σας τρομάζουν και τα προσεγγίζετε με πρακτικό τρόπο. Είστε εκ φύσεως υπέρ της τάξης, αυτό το μήνα όμως η τήτηση των κανόνων και κανονισμών θα αποτελέσει την απόλυτη σας προτεραιότητα. Ο Ερμής περνάει στον 2ο οίκο σας (χρήματα, αισθήματα και αγαθά) και σας βοηθάει να εντοπίσετε διαισθητικά τους τομείς των δραστηριοτήτων ή τις συμφωνίες εκείνες που θα είναι επικερδείς.

 

Το κέρδος και η αύξηση των εσόδων σας θα είναι το κύριο μέλημα σας μέσα στον Σεπτέμβριο, και έχετε καλές πιθανότητες να καταφέρετε καλά αποτελέσματα. Τα αυξημένα σας έσοδα θα σας επιτρέψουν να αποπληρώσετε κάποια χρέη και τα υπόλοιπα το πιό πιθανό είναι να καταλήξουν στον αποταμιευτικό σας λογαριασμό, παρά σε καταναλωτικά έξοδα.

 

Η Αφροδίτη μετακινείται μέσα στον Σεπτέμβριο μέσα από τον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχολογία, φοβίες), τονίζοντας όλες σας τις ανασφάλειες και φέρνοντας στην επιφάνεια φοβίες. Όσοι είστε σε σχέση το διάστημα αυτό ίσως να είστε αρκετά εσωστρεφείς και απόμακροι, με πολλές αμφιβολίες, αναλογιζόμενοι την πορεία της σχέσης. Ίσως να υπάρχουν μυστικά που να δημιουργούν το χάσμα αυτό, που αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια.

 

Οι αδέσμευτοι θα εγκαταλείπουν προσωρινά την προσπάθεια τους για  την αναζήτηση του άλλου τους μισού και θα ασχοληθούν με τους εσωτερικούς τους δαίμονες. Πρέπει να καταπολεμήσουν τις φοβίες και τις ανασφάλειες τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια σχέση που να έχει προοπτικές επιβίωσης.

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU