Άστρα : Επιχειρηματικότητα και πλανητική εύνοια Δεκέμβριος 2020

Άστρα : Επιχειρηματικότητα και πλανητική εύνοια Δεκέμβριος 2020

Αρκετά ζώδια θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν κάποιες ευνοϊκές μέρες μέσα στον τελευταίο μήνα του έτους, κυρίως στον τομέα της επιχειρηματικής δράσης. Ας τα θεωρήσουμε σαν πρώιμα Συμπαντικά Πρωτοχρονιάτικα δώρα, τα οποία θα δεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες! Σχεδόν όλοι θα έχουν την δυνατότητα να πετύχουν κάποια οφέλη τον Δεκέμβριο, εάν έχουν πλάνα και κινηθούν για να τα υλοποιήσουν. Κάποιο όμως θα έχουν καλύτερες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ας εξετάσουμε τις ημερομηνίες, τις όψεις αλλά και τα ζώδια που μπορούν να χαμογελάσουν πλατιά!

Σύνοδος Δία-Κρόνου

Η τρίτη και τελευταία σύνοδος των δύο πλανητών πλησιάζει και από την προσέγγιση αυτή θα ωφεληθούν κυρίως δύο ζεύγη ζωδίων. Μεταξύ 13 και 19 Δεκεμβρίου, όσο οι δύο πλανήτες θα διανύουν τις τελευταίες τους μοίρες στο ζώδιο του Αιγόκερου, η χρυσόσκονη θα πέσει επάνω στους Αιγόκερους και τους Κριούς! Το διάστημα αυτό μπορεί να έχουν ενδιαφέρουσες εμπορικές προσφορές από άτομα που τους έχουν εκπλήξει με τις προσπάθειες και με την γενικότερη πορεία του και ενδιαφέρονται για μια σοβαρή συνεργασία μαζί του. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο ίσως να ολοκληρώσουν ένα σημαντικό έργο με επιτυχία ή να δεχτούν μια πρόσκληση από μια μεγάλη εταιρία.

Μετά τις 19 Δεκεμβρίου και καθώς πλησιάζουμε στην σύνοδο ακριβείας Δία-Κρόνου στον Υδροχόο, που λαμβάνει χώρα στις 0ο 29΄ του ζωδίου στις 21 Δεκεμβρίου, η τύχη χαμογελάει σε Ταύρους και Υδροχόους. Η εύνοια θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και στο διάστημα αυτό θα πρέπει να κάνουν τολμηρά βήματα ανανέωσης στην επιχειρηματική τους στρατηγική. Ήρθε η ώρα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αγορά και να επεκταθούν γεωγραφικά ή να ανοίξουν δρόμους για διάθεση νέων προϊόντων ή υπηρεσιών που θα τους φέρουν επιτυχία στους μήνες που ακολουθούν. Θα πρέπει να αποφύγετε την πεπατημένη και να επενδύσετε στο νέο, το πρωτοπόρο, το ανατρεπτικό, εκεί που δεν σκέφτηκε ακόμη να επενδύσει κανείς. Η έννοια μπορεί να είναι τόσο μεγάλη, που από σειρά συμπτώσεων να οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια και στην επιτυχία. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι από σας δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο διαδίκτυο ή όσοι ασχολούνται με την πληροφορική!

11 Δεκεμβρίου 2020: Τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε Τοξότη και Κριό

 14 Δεκεμβρίου 2020: Τρίγωνο Ερμή-Άρη σε Τοξότη και Κριό

 Στα δύο αυτά τρίγωνα Ήλιου και Ερμή με τον Άρη θα οφείλεται η ολιγοήμερη εύνοια Κριών και Καρκίνων μεταξύ 10 και 12.12 και 14 με 15.12. Η θέση του Άρη στον Κριό κατά το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου θα φέρει ευκαιρίες στους αυτοαπασχολούμενους ή μικροεπιχειρηματίες Κριούς και Καρκίνους. Θα είναι θετικοί και δυναμικοί, ατρόμητοι στον ανταγωνισμό και έτοιμοι να αναλάβουν κάποιους κινδύνους, θα αναλάβουν δράση με ταχύτητα και θάρρος και θα κυνηγήσουν με αξιώσεις το όνειρό τους για επιτυχία. Δεν θα χρονοτριβήσουν σκεπτόμενοι ή σχεδιάζοντας, αλλά θα δράσουν παρορμητικά, μόλις έχουν την ιδέα που θα τους φανεί αξιόλογη ή όταν αισθανθούν ότι οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες.

Το τρίγωνο όμως Ερμή-Άρη θα φέρει εύνοια και στους Τοξότες, που έτσι και αλλιώς θα έχουν ένα πολύ καλό πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο μέσα στον μήνα με τον Ήλιο στο ζώδιο τους. Η όψη όμως αυτή θα τους δώσει εφευρετικότητα, ευστροφία, διαπραγματευτική δεινότητα και καλή τύχη στις συναλλαγές. Ευνοεί ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες εκείνους που ασχολούνται με το εμπόριο και ειδικά με το διεθνές εμπόριο, με εισαγωγές και εξαγωγές εμπορευμάτων. Η κορύφωση των ευκαιριών αναμένεται στο διήμερο 14 με 15 Δεκεμβρίου.

19 Δεκεμβρίου 2020: Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Τοξότη

 Η σύνοδος αυτή καθώς λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Τοξότη είναι αυτονόητο ότι ευνοεί τους Τοξότες, φέρνει ευκαιρίες όμως και στους Ιχθείς. Θα τους επιτρέψει να βάλουν σε εφαρμογή τα επιχειρηματικά σχέδια που εκπονούν τους τελευταίους μήνες. Είναι η ιδανική μέρα να γίνουν επιχειρηματικά ξεκινήματα, που όμως θα βασίζονται σε καλά μελετημένα και επεξεργασμένα πλάνα. Ο αυθορμητισμός εδώ δεν έχει θέση. Η καινοτομία θα αποτελεί προαπαιτούμενο, ενώ οι τομείς που θα δεχτούν μεγαλύτερη εύνοια θα αφορούν τα ταξίδια και τον τουρισμό, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις εκδόσεις, καθώς και την δικαιοσύνη. Η συμμετοχή σε consortium για υλοποίηση διεθνών συμβάσεων ή έργων θα είναι ευκολότερη το διάστημα αυτό, όπως και η γενικότερη επιχειρηματική επαφή και συνεργασία με το εξωτερικό και με αλλοδαπούς.

25 Δεκεμβρίου 2020: Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού από Αιγόκερω και Ταύρο 

 27 Δεκεμβρίου 2020: Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού από Αιγόκερω και Ταύρο

 Το δύο αυτά τρίγωνα θα ευνοήσουν για μια ακόμη φορά τους Ταύρους σε ζητήματα, συμφωνίες ή επιχειρήσεις που έχουν σχέση με ακίνητα και κατασκευές, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες. Στους δε Αιγόκερους, που φιλοξενούν τον Ήλιο και τον Ερμή κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η τύχη χαμογελάει στο εμπόριο και τις μεταφορές, την επικοινωνία και την διαμεσολάβηση. Θα είναι ιδιαίτερα δυνατοί στις διαπραγματεύσεις και θα έχουν την δυνατότητα να συνάψουν επιχειρηματικές ή εμπορικές συμβάσεις για μεγάλα ποσά!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU